DimaF Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 4 часа назад, Сергей 31 сказал: Практически все забывают вывести фан А на одноэтажном доме нужен фан разве!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tayatlas Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 23 минуты назад, DimaF сказал: А на одноэтажном доме нужен фан разве!? Независимо от мнения как сторонников так и противников скажу только по собственному опыту: семь лет живу в частном доме (один этаж) без фановой трубы - и никаких проблем не ощущаю . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 1 час назад, DimaF сказал: А на одноэтажном доме нужен фан разве!? От запаха. У наших партнеров вообще фан тянут от каждого прибора отдельнои медной трубой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 24 минуты назад, Сергей 31 сказал: От запаха. Из септика!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Только что, DimaF сказал: Из септика!? Нет. Чаще всего из душевого трапа, там воды +- 50 гр. испаряется быстро. При работе помпы стиралки интересные звуки и.т.д. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 14 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2 часа назад, Сергей 31 сказал: Нет. Чаще всего из душевого трапа, там воды +- 50 гр. испаряется быстро. При работе помпы стиралки интересные звуки и.т.д. Плюсую, наблюдал такое Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 8 часов назад, Сергей 31 сказал: Главный минус это труба 50 мм. Ясно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 19 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого Доречі дивує що ні хто не заклював за вихід з туалету у вітальню))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 4 години тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Доречі дивує що ні хто не заклював за вихід з туалету у вітальню))) Просто не так кидається в очі як коли він прям посеред вітальні. У вас він хоча б не перед очима. ) А десь в техприміщенні в кутку захований під бойлером. )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 20 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого 11 часов назад, vadimv сказал: Просто не так кидається в очі як коли він прям посеред вітальні. У вас він хоча б не перед очима. ) А десь в техприміщенні в кутку захований під бойлером. )) Доречі що б могли сказати про зручність кухні чи буде зручно з розривом в 1,6 метри між фактично двома робочими поверхнями працювати? (Жінка проблем не баче, каже що навпаки добре, типу приїде теща і можна в двох працювати, але в мене сумніви... нахіба мені потрібно щоб приїжджала теща😁😁) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого 21 минуту назад, Nikolay Cherednichenko сказал: чи буде зручно з розривом в 1,6 метри між фактично двома робочими поверхнями працювати? как по мне разрыв это не практично, та и ходить в туалет через центр кухни так себе идея сместите дверь в ванную ближе к углу (в какой сами захотите) и сделайте угловую кухню 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 20 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого (змінено) 13 минут назад, denis-k сказал: туалет через центр кухни так себе идея Ну это не туалет а тех помещение, и будет ли там унитаз-это еще вопрос. 13 минут назад, denis-k сказал: сместите дверь в ванную ближе к углу Спасибо, нужно подумать... Хотя у меня нет ванной))) Змінено 20 лютого користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого (змінено) 2 години тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Доречі що б могли сказати про зручність кухні чи буде зручно з розривом в 1,6 метри між фактично двома робочими поверхнями працювати? (Жінка проблем не баче, каже що навпаки добре, типу приїде теща і можна в двох працювати, але в мене сумніви... нахіба мені потрібно щоб приїжджала теща😁😁) У нас на П-образній кухні була приблизно така ж відстань між протилежними поверхнями. Я теж не бачу в цьому великої проблеми. Можна просто трохи змістити двері в техприміщення праворуч або ліворуч (не в самий кут, а просто впритул до робочої поверхні) і додати кутову поверхню біля дверей. Тоді розрив буде тільки на ширину дверей. Змінено 20 лютого користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого 16 минут назад, vadimv сказал: У нас на П-образній кухні була приблиизно така ж відстань між протилежними поверхнями на нашей П-кухни расстояние 2,4 м 😁 конечно дофига вышло, иногда устаешь туда сюда бегать ))) но зато места на 5 тёщ хватит 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого (змінено) 3 хвилини тому, denis-k сказав: на нашей П-кухни расстояние 2,4 м 😁 конечно дофига вышло, иногда устаешь туда сюда бегать ))) ИМХО, оптимально, когда стоя посередине, легко дотягиваешься до обеих поверхностей, чтобы не бегать туда-сюда. Т.е. от длины рук зависит ) Ну и от толщины туловища, чтобы вдвоем не мешать друг другу. )) Змінено 20 лютого користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 20 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2 минуты назад, denis-k сказал: на 5 тёщ хватит у меня одна, размером с броненосец😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого Только что, vadimv сказал: ИМХО, оптимально, когда стоя посередине согласен, но жена хотела бАльшую кухню, она ее получила 😁 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого (змінено) собственно вот она, кому интересно designer.vip-master.ua/#project-20230-46128 Змінено 20 лютого користувачем denis-k 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 20 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого 1 минуту назад, denis-k сказал: собственно вот она, кому интересно designer.vip-master.ua/#project-20230-46128 я думаю минус одна тумба на 800 мм и норм (ИМХО) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого Только что, Nikolay Cherednichenko сказал: я думаю минус одна тумба на 800 мм и норм да, но дом уже был простроен ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 20 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого Только что, denis-k сказал: да, но дом уже был простроен ))) ну... главное что жинка довольна (без лишних прилюдий и телодвижений). Кухня это не моя юрисдикция... моя слева (диван) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого 1 минуту назад, Nikolay Cherednichenko сказал: ну... главное что жинка довольна (без лишних прилюдий и телодвижений). Кухня это не моя юрисдикция... моя слева (диван) аналогично, ей кухня, мне диван, то о чем мечтал каждый 😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 20 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого 10 минут назад, denis-k сказал: собственно вот она, кому интересно designer.vip-master.ua/#project-20230-46128 кстати, удобно такое размещение мойки? (почти на углу) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого 7 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: кстати, удобно такое размещение мойки? (почти на углу) ну особых неудобств нет справа еще посудомойка 60 см, ближе от угла мойку тупо некуда было пихать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого 3 години тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Доречі що б могли сказати про зручність кухні чи буде зручно з розривом в 1,6 метри між фактично двома робочими поверхнями працювати? Я б звернув увагу не те, що про відстань а те, що при такому компонуванні робочих зон підлога буде мокра (краплі води...), і головне, щоб теща не навернулась, бо доглядати лежачу, ще те задоволення 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз