МакДо Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня Ось в знадобився мій старий андроїд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 12 хвилин тому, ЯД сказав: Но стандартная как раз подойдет. Но на эти посты только 1 шт помещается. А на первые 314, где типа не заводские посты, помещалось 2) Ні. Між текстолітом 8мм шпилька. Комірки на ребро. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 2 часа назад, МакДо сказал: От в все. Всі 2,299в. Не випуклі. Код зараз просканую. Дивна комплектація по перемичкам.) Порти оригінальні. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 1 година тому, МакДо сказав: Ні. Між текстолітом 8мм шпилька. Комірки на ребро. Я про это говорил. Тут шпилька м8 в трубке 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня Колеги, а хтось би міг дати в оренду гідравлічну обжимку для 25 та 50мм2? Зараз мені чемно запропонували ручну, але боюсь каші мало з'їм і так собі обіжму. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 51 хвилину тому, МакДо сказав: Колеги, а хтось би міг дати в оренду гідравлічну обжимку для 25 та 50мм2? Зараз мені чемно запропонували ручну, але боюсь каші мало з'їм і так собі обіжму. Могу. Но на выходных только смогу отправить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 1 час назад, МакДо сказал: Колеги, а хтось би міг дати в оренду гідравлічну обжимку для 25 та 50мм2? Зараз мені чемно запропонували ручну, але боюсь каші мало з'їм і так собі обіжму. У меня ручная, там усилий практически не нужно 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 15 минут назад, mib сказал: У меня ручная, там усилий практически не нужно На моїй ручний зусилля таки потрібно докласти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 2 минуты назад, Vikctor сказал: На моїй ручний зусилля таки потрібно докласти. Может они разные у моей ручки сантиметров по 40 тоесть рычаг присутствует Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 5 минут назад, mib сказал: Может они разные у моей ручки сантиметров по 40 тоесть рычаг присутствует Та в мене теж на манікюрні ножиці не схожа) vi.aliexpress.com/item/1005005439731006.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1402f19cknSmp6&gatewayAdapt=glo2vnm 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 15 минут назад, Vikctor сказал: Та в мене теж на манікюрні ножиці не схожа) vi.aliexpress.com/item/1005005439731006.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1402f19cknSmp6&gatewayAdapt=glo2vnm Вроде такие же, но я как то не могу сказать что я упирался при обжимке, может это в сравнении с тем как раньше расклепывал Но про кашу я точно не думал 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня І в мене така ручна. Зусилля незначне, ричаг рішає. Гідравлічна обжимає якісніше суто візуально. Гарний шестигранник получається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 13 минут назад, vovarpd сказал: І в мене така ручна. Зусилля незначне, ричаг рішає. Гідравлічна обжимає якісніше суто візуально. Гарний шестигранник получається Якщо обтискати двома руками, то напевно зусилля не великі, але потрібна ще треття рука, яка триматиме накінечник і слідкуватиме щоб він не зіскочив з кабеля. Тому однією рукою тримаю, а другою обтискаю, впираючись або в підлогу, або в грудь/живіт. І тому це потребує зусиль. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня (змінено) А тим часом я майже закінчив збірку комірок. Регулюю стискання комірок динамометричною рукою Готово. Яке ж воно падло важке. Змінено 28 січня користувачем МакДо 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня (змінено) 25 хвилин тому, Vikctor сказав: Якщо обтискати двома руками, то напевно зусилля не великі, але потрібна ще треття рука, яка триматиме накінечник і слідкуватиме щоб він не зіскочив з кабеля. Тому однією рукою тримаю, а другою обтискаю, впираючись або в підлогу, або в грудь/живіт. І тому це потребує зусиль. Ну гидравлический тоже требует третьей руки. Он падла тяжелый держать за рукоятку. И получается точно так же - пол/стол для упора или помощник Змінено 28 січня користувачем ЯД 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 16 хвилин тому, ЯД сказав: Ну гидравлический тоже требует третьей руки. Он падла тяжелый держать за рукоятку. И получается точно так же - пол/стол для упора или помощник Бачив як в лещата затискають гідравлічну обжимку за нерухому ручку і тоді потрібно 2 руки. Але то трохи вандалізм - можна фарбу здерти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 1 хвилину тому, МакДо сказав: Бачив як в лещата затискають гідравлічну обжимку за нерухому ручку і тоді потрібно 2 руки. Але то трохи вандалізм - можна фарбу здерти. Да, так удобнее будет точно. Да и пофигу на ту краску) это ж инструмент. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 9 часов назад, ЯД сказал: Ну гидравлический тоже требует третьей руки С двух рук норм. Наконечник поджимаешь слегка в матрице, он фиксируется, пресс кладешь на стол и одной рукой держишь провод, другой давишь. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 11 годин тому, Vikctor сказав: Якщо обтискати двома руками, то напевно зусилля не великі, але потрібна ще треття рука, яка триматиме накінечник і слідкуватиме щоб він не зіскочив з кабеля Вже ніби немало обжав тими кліщами і третьої руки небуло потрібно. Трохи треба наловчитися, виробити якусь свою техніку, і все йде як по маcлу. В мене техніка примітивна. Тримаю кабель між ногами (від 6AWG вже норм) наконечником догори. І зверху кліщами чуть піджимаю, коректую, і потім тисну двома руками злегка притискаючи вниз і нічого не вискакує. Якесь значне зусилля хіба на 50мм, але то вже максимум для тих кліщів. Нє ну як є гідравліка то нею зручніше і мабуть швидше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого Фініш. Вперше завжди не легко))) Дякую @Dmodeза рекомендацію наконечників. Вони дійсно офігенні. Просто обтискав дешманською обжимкою. Гідравлічну обжимку позичив у знайомих монтажників ДТЕК Нею взагалі легко. Але 50мм наконечник обтискав 35 пресформою. З 50 пресформи кабель легко вискакував. 10 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого О, и перемычки по длине хватило. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого (змінено) 1 хвилину тому, ЯД сказав: О, и перемычки по длине хватило. Після задіяного свердлильного станка))) тільки середній ряд вертикальних перемичок без розсвердлення. Там достатньо було випрямити пальцями гнучку серединку. Змінено 1 лютого користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого Шановні, чи правильно я запамʼятав прочитане багато разів? Остання стабільна прошивка для JK це 15.35? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 40 минут назад, МакДо сказал: Шановні, чи правильно я запамʼятав прочитане багато разів? Остання стабільна прошивка для JK це 15.35? Пішов подивився яка в мене. А яки ознаки нестабільності повинні бути в мене з прошівкою 15.26? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 32 хвилини тому, Vikctor сказав: Пішов подивився яка в мене. А яки ознаки нестабільності повинні бути в мене з прошівкою 15.26? То я Енді передивився і памʼятаю його матюки на якусь з попередніх версій, що криво SOC рахує. Але ви по вольтажу орієнтуєтесь і вам пофіг. Оновити прошивку. Підʼєднав до інвертора легко. Бо не перший раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз