Gitan Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 Друзі, подкажіть по використанню Time of Use. Якщо дозволити розряджати батарею вдень, то вона живить споживачів на Load? Бо в мене важливі споживачі на Load, а важкі між інвертором та мережею. Хочу зрозуміти наскільки вистачить батареї на яких проживачів при налаштуванні Time of Use. Батарея 280Аг без з'вязку з BMS. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 6 минут назад, МакДо сказал: ...Погрався в Time of Use. Чи ок я поставив графік?) Виглядає, що ви забороняєте сонцю заряджати батарею. На мій погляд звичайно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 1 хвилину тому, Gitan сказав: Друзі, подкажіть по використанню Time of Use. Якщо дозволити розряджати батарею вдень, то вона живить споживачів на Load? Бо в мене важливі споживачі на Load, а важкі між інвертором та мережею. Хочу зрозуміти наскільки вистачить батареї на яких проживачів при налаштуванні Time of Use. Батарея 280Аг без з'вязку з BMS. В режимі export to load живитиме лише Load. В export to CT живитиме все, що підʼєднано ДО СТшок. В мене там е/к, тому від батареї я його живити не збирають. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 Тільки що, Vikctor сказав: Виглядає, що ви забороняєте сонцю заряджати батарею. Чому ви такий висновок робите? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Виглядає, що ви забороняєте сонцю заряджати батарею. На мій погляд звичайно. То ж вказаний мінімум, до якого розряджати батарею, а не максимум. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 4 хвилини тому, МакДо сказав: На випадок блекаутів буде задіяно інший сценарій Але той сценарій почне працювати після наступного включення мережі, якого може не бути довго. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 Только что, volomoto сказал: Чому ви такий висновок робите? Бо відсоток зарядженості батереї менше саме в часи сонячної активності ніж до цього. Я логично дійшов до висновку, що таким налаштуванням дозволяється розряджати батарею в денний період а не заряджати сонцем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 1 минуту назад, МакДо сказал: В режимі export to load живитиме лише Load. В export to CT живитиме все, що підʼєднано ДО СТшок. В мене там е/к, тому від батареї я його живити не збирають. Ось і в мене export to CT, а перед інвертором ТН зі споживанням 0,6-0,7 кВт/г + індукціонка + чайник. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 Якщо є зайве сонце, то воно буде заряджати батарею до 100% в незалежності від time of use 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 2 минуты назад, МакДо сказал: То ж вказаний мінімум, до якого розряджати батарею, а не максимум. Ввечорі я знижую відсоток зарядженості батареї і вона розряджається. Звичайно відмінність від світлого часу у відсутності сонця, але я не в курсі чи буде батарея накопичувати згенероване панелями при дозволі розряджатись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 1 минуту назад, shneider_vova сказал: Якщо є зайве сонце, то воно буде заряджати батарею до 100% в незалежності від time of use Ось цього я не знав. Тоді буду змінювати налаштування time of use. Змінено 15 листопада 2024 користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 Тільки що, Vikctor сказав: Ось цього я не знав. То ти вже змонтував станцію після нормальної погоди. А зараз панелі дають в межах статистичної похибки, тож не видно по відсотках заряду 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 2 години тому, volomoto сказав: Але той сценарій почне працювати після наступного включення мережі, якого може не бути довго. …... Upd: дослухався. В мене ж тариф на е/о. Змінено 15 листопада 2024 користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 Только что, shneider_vova сказал: То ти вже змонтував станцію після нормальної погоди. А зараз панелі дають в межах статистичної похибки, тож не видно по відсотках заряду Згоден. Затримали пізно приїхавшиє кріплення для панелей. Але завдяки time of use я сьогодні хоч почав збирати ті крихти генерації, яки до цього втрачалися. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 Чомусь ні в SOLARMAN, ні в Deye cloud не зʼявляється батарейка. Хоча в налаштуваннях пристрою все прочитано і відображається правильно. Що я не так зробив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 3 хвилини тому, МакДо сказав: Чомусь ні в SOLARMAN, ні в Deye cloud не зʼявляється батарейка. Хоча в налаштуваннях пристрою все прочитано і відображається правильно. Що я не так зробив? До китайців за оновленням прошивки логера, а заодно і інвертора. А, пождіть.. Я хз чи буде там відображатись акум не Деї... Змінено 15 листопада 2024 користувачем beavis 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 2 хвилини тому, beavis сказав: До китайців за оновленням прошивки логера, а заодно і інвертора. А, пождіть.. Я хз чи буде там відображатись акум не Деї... Та ніби два тижні назад все оновив). Зараз напишу китайцям запит. Дякую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 1 годину тому, Gitan сказав: індукціонка + чайник В мене це все на Load підключено. Інструктаж проведений, та розглядаю варіант заміни індукційки та чайнику на щось подібне: www.moyo.ua/varochnaya_poverkhnost_electrolux_kombinirovannaya_2_gaz_2_ind_60sm_rasshirennaya_zona_chugun_chernyy/546538.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_id=20589500605&utm_campaign=Performance_Max_Local_store_visits_and_promotions_макс_ценность&gad_source=1&gbraid=0AAAAADpljASJKueBVqD8cobsDOQ9G6cAc&gclid=CjwKCAjwpbi4BhByEiwAMC8JncKIpI-kpVViGPKBwHDgvaW_eKzuEwU9X0fTFXkIvuZyEyphEkLBNhoCDyMQAvD_BwE Пан sly ніби вже такою користується. А композитний балон на 24л я придбав ще влітку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 53 минуты назад, МакДо сказал: Чомусь ні в SOLARMAN, ні в Deye cloud не зʼявляється батарейка. Хоча в налаштуваннях пристрою все прочитано і відображається правильно. Що я не так зробив? Станция, три точки, информация про станцию, редактировать информацию, тип подключения к сети, сбережение энергии. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 3 хвилини тому, professori сказав: Станция, три точки, информация про станцию, редактировать информацию, тип подключения к сети, сбережение энергии. Професор, ви чемпіон. 30 секунд і все готово. Дякую. Змінено 15 листопада 2024 користувачем МакДо 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 20 минут назад, МакДо сказал: В мене це все на Load підключено. Інструктаж проведений, та розглядаю варіант заміни індукційки та чайнику на щось подібне: www.moyo.ua/varochnaya_poverkhnost_electrolux_kombinirovannaya_2_gaz_2_ind_60sm_rasshirennaya_zona_chugun_chernyy/546538.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_id=20589500605&utm_campaign=Performance_Max_Local_store_visits_and_promotions_макс_ценность&gad_source=1&gbraid=0AAAAADpljASJKueBVqD8cobsDOQ9G6cAc&gclid=CjwKCAjwpbi4BhByEiwAMC8JncKIpI-kpVViGPKBwHDgvaW_eKzuEwU9X0fTFXkIvuZyEyphEkLBNhoCDyMQAvD_BwE Пан sly ніби вже такою користується. А композитний балон на 24л я придбав ще влітку. При наявності панелей з великим акб це вже не надто актуально. Хіба що взимку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 9 хвилин тому, Vikctor сказав: При наявності панелей з великим акб це вже не надто актуально. Хіба що взимку. Погоджуюсь. Але є нюанс: Хіба що взимку, при відсутності напруги в мережі. Тому не спішу. Ліпше панелей прикуплю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 2 часа назад, МакДо сказал: апд: мене трішки тривожить колонка Power. Чому воно тут хоче вказувати макс розряд, якщо я виставив в налаштуваннях 100А? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 37 хвилин тому, МакДо сказав: Професор, ви чемпіон. 30 секунд і все готово. Дякую. Тю, Ви про це. я думав Ви про список девайсів... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 16 годин тому, МакДо сказав: 30 секунд і все готово. Дякую. Підскажіть, як встановити цю програму для айфону з українським інтерфейсом? Не можу ніде знати, тільки на англійському... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз