Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

Друзі, подкажіть по використанню Time of Use. Якщо дозволити розряджати батарею вдень, то вона живить споживачів на Load?
Бо в мене важливі споживачі на Load, а важкі між інвертором та мережею. Хочу зрозуміти наскільки вистачить батареї на яких проживачів при налаштуванні Time of Use.
Батарея 280Аг без з'вязку з BMS.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, МакДо сказал:

...Погрався в Time of Use.

Чи ок я поставив графік?)

Виглядає, що ви забороняєте сонцю заряджати батарею. На мій погляд звичайно.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Gitan сказав:

Друзі, подкажіть по використанню Time of Use. Якщо дозволити розряджати батарею вдень, то вона живить споживачів на Load?
Бо в мене важливі споживачі на Load, а важкі між інвертором та мережею. Хочу зрозуміти наскільки вистачить батареї на яких проживачів при налаштуванні Time of Use.
Батарея 280Аг без з'вязку з BMS.

В режимі export to load живитиме лише Load. В export to CT живитиме все, що підʼєднано ДО СТшок. В мене там е/к, тому від батареї я його живити не збирають.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Тільки що, Vikctor сказав:

Виглядає, що ви забороняєте сонцю заряджати батарею.

Чому ви такий висновок робите?

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Vikctor сказав:

Виглядає, що ви забороняєте сонцю заряджати батарею. На мій погляд звичайно.

То ж вказаний мінімум, до якого розряджати батарею, а не максимум. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, МакДо сказав:

На випадок блекаутів буде задіяно інший сценарій ;-)

Але той сценарій почне працювати після наступного включення мережі, якого може не бути довго.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, volomoto сказал:

Чому ви такий висновок робите?

Бо відсоток зарядженості батереї менше саме в часи сонячної активності ніж до цього. Я логично дійшов до висновку, що таким налаштуванням дозволяється розряджати батарею в денний період а не заряджати сонцем.

Посилання на коментар

1 минуту назад, МакДо сказал:

В режимі export to load живитиме лише Load. В export to CT живитиме все, що підʼєднано ДО СТшок. В мене там е/к, тому від батареї я його живити не збирають.

Ось і в мене export to CT, а перед інвертором ТН зі споживанням 0,6-0,7 кВт/г + індукціонка + чайник.

Посилання на коментар

Якщо є зайве сонце, то воно буде заряджати батарею до 100% в незалежності від time of use

• Лайк 6
Посилання на коментар

2 минуты назад, МакДо сказал:

То ж вказаний мінімум, до якого розряджати батарею, а не максимум. 

Ввечорі я знижую відсоток зарядженості батареї і вона розряджається. Звичайно відмінність від світлого часу у відсутності сонця, але я не в курсі чи буде батарея накопичувати згенероване панелями при дозволі розряджатись.

Посилання на коментар

1 минуту назад, shneider_vova сказал:

Якщо є зайве сонце, то воно буде заряджати батарею до 100% в незалежності від time of use

Ось цього я не знав. Тоді буду змінювати налаштування time of use.

Змінено користувачем Vikctor
Посилання на коментар

Тільки що, Vikctor сказав:

Ось цього я не знав.

То ти вже змонтував станцію після нормальної погоди. А зараз панелі дають в межах статистичної похибки, тож не видно по відсотках заряду 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, volomoto сказав:

Але той сценарій почне працювати після наступного включення мережі, якого може не бути довго.

…... :-)
Upd: дослухався.

В мене ж тариф на е/о.

image.jpg

Змінено користувачем МакДо
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, shneider_vova сказал:

То ти вже змонтував станцію після нормальної погоди. А зараз панелі дають в межах статистичної похибки, тож не видно по відсотках заряду 

Згоден. Затримали пізно приїхавшиє кріплення для панелей. Але завдяки time of use я сьогодні хоч почав збирати ті крихти генерації, яки до цього втрачалися.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Чомусь ні в SOLARMAN, ні в Deye cloud не зʼявляється батарейка. Хоча в налаштуваннях пристрою все прочитано і відображається правильно. Що я не так зробив?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, МакДо сказав:

Чомусь ні в SOLARMAN, ні в Deye cloud не зʼявляється батарейка. Хоча в налаштуваннях пристрою все прочитано і відображається правильно. Що я не так зробив?

До китайців за оновленням прошивки логера, а заодно і інвертора.

А, пождіть.. Я хз чи буде там відображатись акум не Деї...

Змінено користувачем beavis
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, beavis сказав:

До китайців за оновленням прошивки логера, а заодно і інвертора.

А, пождіть.. Я хз чи буде там відображатись акум не Деї...

Та ніби два тижні назад все оновив). Зараз напишу китайцям запит. Дякую.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Gitan сказав:

індукціонка + чайник

В мене це все на Load підключено. Інструктаж проведений, та розглядаю варіант заміни індукційки та чайнику на щось подібне: www.moyo.ua/varochnaya_poverkhnost_electrolux_kombinirovannaya_2_gaz_2_ind_60sm_rasshirennaya_zona_chugun_chernyy/546538.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_id=20589500605&utm_campaign=Performance_Max_Local_store_visits_and_promotions_макс_ценность&gad_source=1&gbraid=0AAAAADpljASJKueBVqD8cobsDOQ9G6cAc&gclid=CjwKCAjwpbi4BhByEiwAMC8JncKIpI-kpVViGPKBwHDgvaW_eKzuEwU9X0fTFXkIvuZyEyphEkLBNhoCDyMQAvD_BwE

Пан sly ніби вже такою користується. А композитний балон на 24л я придбав ще влітку.

Посилання на коментар

53 минуты назад, МакДо сказал:

Станция, три точки, информация про станцию, редактировать информацию, тип подключения к сети, сбережение энергии.

• Лайк 2
  • Дякую 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, professori сказав:

Станция, три точки, информация про станцию, редактировать информацию, тип подключения к сети, сбережение энергии.

Професор, ви чемпіон. 30 секунд і все готово. Дякую.

IMG_2518.png

Змінено користувачем МакДо
  • Лайк 3
Посилання на коментар

20 минут назад, МакДо сказал:

В мене це все на Load підключено. Інструктаж проведений, та розглядаю варіант заміни індукційки та чайнику на щось подібне: www.moyo.ua/varochnaya_poverkhnost_electrolux_kombinirovannaya_2_gaz_2_ind_60sm_rasshirennaya_zona_chugun_chernyy/546538.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_id=20589500605&utm_campaign=Performance_Max_Local_store_visits_and_promotions_макс_ценность&gad_source=1&gbraid=0AAAAADpljASJKueBVqD8cobsDOQ9G6cAc&gclid=CjwKCAjwpbi4BhByEiwAMC8JncKIpI-kpVViGPKBwHDgvaW_eKzuEwU9X0fTFXkIvuZyEyphEkLBNhoCDyMQAvD_BwE

Пан sly ніби вже такою користується. А композитний балон на 24л я придбав ще влітку.

При наявності панелей з великим акб це вже не надто актуально. Хіба що взимку.

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Vikctor сказав:

При наявності панелей з великим акб це вже не надто актуально. Хіба що взимку.

Погоджуюсь. Але є нюанс: Хіба що взимку, при відсутності напруги в мережі. Тому не спішу. Ліпше панелей прикуплю.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, МакДо сказал:

апд: мене трішки тривожить колонка Power. Чому воно тут хоче вказувати макс розряд, якщо я виставив в налаштуваннях 100А?

• Лайк 1
Посилання на коментар

37 хвилин тому, МакДо сказав:

Професор, ви чемпіон. 30 секунд і все готово. Дякую.

IMG_2518.png

Тю, Ви про це. я думав Ви про список девайсів...

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 годин тому, МакДо сказав:

30 секунд і все готово. Дякую.

Підскажіть, як встановити цю програму для айфону з українським інтерфейсом?

Не можу ніде знати, тільки на англійському...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...