Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, yur43 сказал:

він буде досягатись і сонцем і мережевим зарядом

Трохи не так. Сонцем буде заряджатись завжди до 100%, незалежно від таблиці.

• Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, yurriy сказав:

Трохи не так. Сонцем буде заряджатись завжди до 100%, незалежно від таблиці.

.. при умові наявності сонця

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, yur43 сказал:

.. при умові наявності сонця

Якщо на то пішло, то від мережі акб заряджатиметься лишень тоді, коли йому дозволено відповідной галочкою в time оf use, а сонце нікого не запитує і не дивиться налаштування time оf use. Є місце в акб - заряджає її.

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

43 хвилини тому, 90BCO сказав:

А ще, будь ласка:

- якщо деактивувати меню Time Of Use, то як вижати з АКБ макс. енергіі ?

я так зрозумів, задача перевірити роботу батареї на розряд?

Спочатку поставити в тайм-юс 10%, вже на цьому рівні у випадку розбалансованої батареї часто заряд скаче на "0", тоді зрозуміло що балансування недостатньо, або маємо проблеми з комірками.

Якщо до 10% прийде рівно, значить на свої 90% АКБ можете розраховувати. Зазвичай налаштування БМС і інверторів обмежені 10% на розряд.

Змінено користувачем yur43
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, yur43 сказал:

Спойлер

Спочатку поставити в тайм-юс 10%, вже на цьому рівні у випадку розбалансованої батареї часто заряд скаче на "0", тоді зрозуміло що балансування недостатньо.

Якщо до 10% прийде рівно, значить на свої 90% АКБ можете розраховувати. Зазвичай налаштування БМС і інверторів обмежені 10% на розряд.

Усім дякую, але Ваша відповідь - 👍

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, yur43 сказал:

Спочатку поставити в тайм-юс 10%, вже на цьому рівні у випадку розбалансованої батареї часто заряд скаче на "0", тоді зрозуміло що балансування недостатньо.

А розрядження до 10% не занадто шкідливо для акб? Я нижче 22% ще не пробував розряджати.

Посилання на коментар

У випадку смарт БМС JK можна скинути калібрування - при реальних 20-30% змінити ємність на 800 А*г (як приклад), знизити до мінімума навантаження, БМС поставить SOC 40-50%, тоді розряжати до нового калібрування "0" батарею. Після цього дати безперервний заряд і подивитись об'єм енергії, який поглине батарея. На віддачу батарея дасть трохи менше, втрати треба в таблицях дивитися. Оте заміряне значення внести в БМС як ємність батареї.

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 минут назад, Vikctor сказал:

А розрядження до 10% не занадто шкідливо для акб? Я нижче 22% ще не пробував розряджати.

Розумію, що питання не до мене, але...

Пане Вікторе, Ви ж пам'ятаєте Ваш пост про "комфорт і дружину" ? Так до чого тут шкідливість для АКБ? 🤷‍♂️

"Вам шашечки или ехать?" (С)

• Лайк 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, Vikctor сказав:

шкідливе збільшення температури електроліту, визване збільшенням внутрішнього опору комірки в крайніх значеннях заряду/розряду.

При верхньому балансуванні великим струмом цей процес більш тривалий, бо при розряді БМС вимикає інвертор при досягненні нижнього порогу всього одним елементом, а то секунди.

Ті 10% більше як страховка від непередбаченого вимкнення системи.

• Лайк 2
Посилання на коментар

22 минуты назад, 90BCO сказал:

Розумію, що питання не до мене, але...

Пане Вікторе, Ви ж пам'ятаєте Ваш пост про "комфорт і дружину" ? Так до чого тут шкідливість для АКБ? 🤷‍♂️

"Вам шашечки или ехать?" (С)

Моє запитання теоретичне, бо розряджати до 10% не планую. Вважайте що мій комфорт простягається від 100% до 20% ємності мого акб.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Трохи офтопу, але цікавого хто бажає ?

Я про це першим дізнався, хто хоче почути?

Посилання на коментар

6 хвилин тому, 90BCO сказав:

Трохи офтопу, але цікавого хто бажає ?

Я про це першим дізнався, хто хоче почути?

якась позапланова ядєрка?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, yur43 сказал:

якась позапланова ядєрка?

Майже. Це Київстар + Старлик проджект:

image.png.3bc0cb40b37781cb465ec24bf67f5634.png

• Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

29 минут назад, 90BCO сказал:

Майже. Це Київстар + Старлик проджект:

image.png.3bc0cb40b37781cb465ec24bf67f5634.png

Звучить як шняга якась. Технологія старлінк передбачає наявність приймача у користувача послуги. І не якогось там маленького смартфону, а такой собі потужной тарілкі. Вона навіть на даху автівок військових виглядає не маленькой. Інет зв'язок від операторів мобільного зв'язку разповсюджується через базові станції і  нічого іншого наче досі для широкого застосування не вигадали. Тобто можливо київстар змінить надавача послуг і-нет зв'язку з якогось кабельного провайдера чи провайдерів на супутниковий від старлінк. Для користувачів це нічого не змінить. Я майже не пам'ятаю випадків коли при наявності електрики на базових станціях зникав би і-нет зв'язок. Рік чи трохи більше тому русняві хакери поклали київстар на добу-півтори, але й тут старлінк нічим не допоміг би.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

36 минут назад, Vikctor сказал:

Звучить як шняга якась. Технологія старлінк передбачає наявність приймача у користувача послуги. І не якогось там маленького смартфону, а такой собі потужной тарілкі. Вона навіть на даху автівок військових виглядає не маленькой. Інет зв'язок від операторів мобільного зв'язку разповсюджується через базові станції і  нічого іншого наче досі для широкого застосування не вигадали. Тобто можливо київстар змінить надавача послуг і-нет зв'язку з якогось кабельного провайдера чи провайдерів на супутниковий від старлінк. Для користувачів це нічого не змінить. Я майже не пам'ятаю випадків коли при наявності електрики на базових станціях зникав би і-нет зв'язок. Рік чи трохи більше тому русняві хакери поклали київстар на добу-півтори, але й тут старлінк нічим не допоміг би.

Або Ви неуважно читали, або Ви просто скептик.

Ну, добре, а так :

image.thumb.png.75e9edf72089d6831b257828b5fead2f.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 минут назад, 90BCO сказал:

Або Ви неуважно читали, або Ви просто скептик.

Ну, добре, а так :

image.thumb.png.75e9edf72089d6831b257828b5fead2f.png

Я не маю уяви що вкладається в гучний термін Direct-to-Cell. Для домогосподарок напевно достатньо і цього. Мені ж потрібні пояснення, бо поки що все виглядає так як я й описав вище. Якщо б старлінк навчився передавати сигнал супутникового інтернету одразу на смартфони, то старт цього проєкту відбувався би якщо не в Штатах, то в якійсь іншій розвинутой країні з великим споживчім ринком.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Vikctor сказал:

Якщо б старлінк навчився передавати сигнал супутникового інтернету одразу на смартфони...

image.png.fcebae8e6d66f620a0a5bdfae4e3dfc6.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Vikctor сказав:

то старт цього проєкту відбувався би якщо не в Штатах, то в якійсь іншій розвинутой країні з великим споживчім ринком.

Ну, когда старлинк запускался, основная масса абонентов была у нас, а не в развитых странах (потому что оно им в пень сдалось), и в труднодоступных удаленных регионах севера Канады. Сейчас я думаю не сильно ситуация изменилась, добавился океан

Так же и тут - зачем это в развитых странах? 

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

3 минуты назад, ЯД сказал:

Так же и тут - зачем это в развитых странах? 

Можливо тому що кабельний інтернет 100мб/с досі недоступний в багатьох передмістях заможніх країн ЄС наприклад. А в нас навіть 1000мб/с наразі вже нікого не дивують. Взагалі ми тут всередині країни трохі недооцінюємо доступний нам рівень послуг як то швидкісний інтернет, електронний банкінг, електронні документи і таке інше. Ми на дуже високому рівні в цьому сенсі. Неочікувано для багатьох.

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vikctor сказав:

Можливо тому що кабельний інтернет 100мб/с досі недоступний в багатьох передмістях заможніх країн ЄС наприклад. А в нас навіть 1000мб/с наразі вже нікого не дивують. Взагалі ми тут всередині країни трохі недооцінюємо доступний нам рівень послуг як то швидкісний інтернет, електронний банкінг, електронні документи і таке інше. Ми на дуже високому рівні в цьому сенсі. Неочікувано для багатьох.

Тем не менее в Европе про старлинк только из новостей и буклетов знают, пользователей там крайне мало. 

Посилання на коментар

11 минут назад, ЯД сказал:

Тем не менее в Европе про старлинк только из новостей и буклетов знают... 

В них навіть Дії та Резерв+ немає.

Дєрєвня !

Посилання на коментар

17 хвилин тому, 90BCO сказав:

В них навіть Дії та Резерв+ немає.

Дєрєвня !

Ну хи-хи хаха, но я лично был сильно удивлен, когда в Далласе не знают, что можно платить "телефоном" и вообще бесконтактная оплата была только в 1 заведении, и переносных терминалов нет, и в большинстве случаев все ещё магнитная лента.

А мобильный интернет на уровне "днище ..", а вифи в кафе - это только в топ ресторанах

И это в 21 веке, развитая страна, откуда и пришли все эти фичи 

Змінено користувачем ЯД
  • Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, ЯД сказал:

О, а как на курилке на меня смотрели, когда я достал айкос))) магия

А что это ?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...