mib Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого Писал в теме по хеленому тарифу и думал дело в высоком напряжениии но продолжив наблюдать похоже что дело в перекосе фаз, у меня всегда или почти всегда одна фаза просажена Вот тут нормальное состояние перекос меньше 15% и все работает Тут перекос уже больше 15% и сеть отключена генерация прекращена так как акб 100% В мануале не нашел, возможно где то эти 15% перекоса можно изменить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого Я ще не настільки сильний в вискоких матеріях, але я вчусь. Підкажіть на скільки шумні гібридні інветори на 12 або 20 кВт і чи є сенс ставити такі потужні якщо система буде використовуватися в якості резервного живлення? Тобто зарядка батарей чисто від електромережі та використання цього зарябу за відсутності світла. Чи правильно я розумію що інвертор можна взяти 6 кВт, а батарей набрати на 20 кВт (4*5 умовно)? 20 кВт - це ж сумарна ємніть? Тобто ці 20 кВт будуть зараджатися від мережі 3,5 години. Чи батарея має відповідати номіналу інвертора? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 10 минут назад, Gons4eg сказал: Чи правильно я розумію що інвертор можна взяти 6 кВт, а батарей набрати на 20 кВт (4*5 умовно)? 20 кВт - це ж сумарна ємніть? Тобто ці 20 кВт будуть зараджатися від мережі 3,5 години. Чи батарея має відповідати номіналу інвертора? Чуть больше но в целом да, а так можно взять хоть 40 квт батарею к 6 квт инвертору, но больше нужно смотреть от резервной нагрузки и необходимого времени резерва 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 7 хвилин тому, Gons4eg сказав: на скільки шумні гібридні інветори на 12 Ну без солнца у меня вообще куллеры не запускал. С солнцем запускает, как нагревается больше 50. Это 12квт 3Ф 8 хвилин тому, Gons4eg сказав: правильно я розумію що інвертор можна взяти 6 кВт, а батарей набрати на 20 кВт (4*5 умовно)? 20 кВт - це ж сумарна ємніть? Да 8 хвилин тому, Gons4eg сказав: Тобто ці 20 кВт будуть зараджатися від мережі 3,5 години. Ну тут зависит от тока заряда. Выше ток - быстрее заряд, но инвертор греется - будет шуметь (или нет). + От ячеек. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 1 час назад, mib сказал: Писал в теме по хеленому тарифу и думал дело в высоком напряжениии но продолжив наблюдать похоже что дело в перекосе фаз, у меня всегда или почти всегда одна фаза просажена Вот тут нормальное состояние перекос меньше 15% и все работает Тут перекос уже больше 15% и сеть отключена генерация прекращена так как акб 100% В мануале не нашел, возможно где то эти 15% перекоса можно изменить? Чат ГПТ от такое говорит Кроме того, инвертор Deye 12 кВт имеет функцию контроля перекоса напряжения между фазами. По умолчанию эта функция активна и переключает инвертор на батарею, если перекос превышает 20 %. Для отключения этой функции: 1. Перейдите в меню «Advanced Function» (Расширенные функции). 2. Найдите опцию «Asymmetric phase feeding» (Асимметричная подача по фазам). 3. Отключите эту опцию при необходимости. Учтите, что отключение контроля перекоса фаз может повлиять на работу трехфазных потребителей, поэтому рекомендуется использовать эту настройку с осторожностью. Выключил посмотрим что будет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 8 минут назад, mib сказал: Выключил посмотрим что будет Не помогло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого (змінено) 15 минут назад, mib сказал: Не помогло Це тому, що чат гпт тупуватий. Ця функція дозволяє вирівняти споживання по фазам від мережі при несиметричному навантаженні за інвертором. І аж ніяк не вимикає захист. Функція корисна, насправді. Зменшує втрати на дротах та контактах. Мені китайці відповіли, що не можна збільшити відсоток перекосу фаз більше 20%. Тому у себе проблему, ідентичну вашій, вирішив 3-ма 5-кВт Квантами на вході. Вже 7 місяців все норм. Змінено 24 лютого користувачем yurriy 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 14 минут назад, yurriy сказал: Це тому, що чат гпт тупуватий. Ця функція дозволяє вирівняти споживання по фазам від мережі при несиметричному навантаженні за інвертором. І аж ніяк не вимикає захист. Функція корисна, насправді. Зменшує втрати на дротах та контактах. Ну вот оно тоже шло в разрез тому что тут обсуждалось 15 минут назад, yurriy сказал: Мені китайці відповіли, що не можна збільшити відсоток перекосу фаз більше 20%. Тому у себе проблему, ідентичну вашій, вирішив 3-ма 5-кВт Квантами на вході. Вже 7 місяців все норм. Так себе решение Я так понимаю ценник около еще одной дея? У меня это наблюдается в мороз, причем проблема на обоих трансформаторах так что скорее 10ка просаживается а не мои линии до трансформаторов Одним словом засада Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 1 година тому, mib сказав: Чуть больше но в целом да, а так можно взять хоть 40 квт батарею к 6 квт инвертору, но больше нужно смотреть от резервной нагрузки и необходимого времени резерва А для чого тоді треба інвертор на 12 чи 20 квт? Який в ньому сенс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 1 хвилину тому, Gons4eg сказав: А для чого тоді треба інвертор на 12 чи 20 квт? Який в ньому сенс? Дійшло 😆 Це ж йому потім треба з батарей перетворити накопичене в 6 кВт грубо кажучи. І ось тут вже більше номіналу на будинок не даси... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 4 години тому, yurriy сказав: Це тому, що чат гпт тупуватий. Ця функція дозволяє вирівняти споживання по фазам від мережі при несиметричному навантаженні за інвертором. І аж ніяк не вимикає захист. Функція корисна, насправді. Зменшує втрати на дротах та контактах. Мені китайці відповіли, що не можна збільшити відсоток перекосу фаз більше 20%. Тому у себе проблему, ідентичну вашій, вирішив 3-ма 5-кВт Квантами на вході. Вже 7 місяців все норм. Ну не то чтобы чат гпт туповат. у него то особо нечем думать и думать он не может по дизайну все эти аи - это консолидированые стейтменты со всего тырнета если много раз повторять 2+2=5 - то для аи это будет истина тк это чаще говорят. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 1 час назад, ЯД сказал: Ну не то чтобы чат гпт туповат Це був сарказм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 6 часов назад, mib сказал: Не помогло В Grid Settings увеличьте нужные пороги high/low. Возможно нужно будет переключиться на Grid Mode VDE4105. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого (змінено) 19 минут назад, professori сказал: В Grid Settings увеличьте нужные пороги high/low. стоит и на первой вкладке и на второй везде 170-265 это помогло когда напряжение было везде просто низким но не было такого перекоса 19 минут назад, professori сказал: Возможно нужно будет переключиться на Grid Mode VDE4105. а это что и где ? если можно подробнее посмотрел у меня там General Standart и после 7777 поле не активно, поесть оно не меняется или меняется где то в другом месте Змінено 24 лютого користувачем mib Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LOS8800 Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого (змінено) Доброго вечора, підкажіть, чому при режимі "zero export to load" інвертор deye продовжує скидати залишок від панелей у мережу? Змінено 24 лютого користувачем LOS8800 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого 13 часов назад, mib сказал: а это что и где ? если можно подробнее Немецкий стандарт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого 13 годин тому, LOS8800 сказав: Доброго вечора, підкажіть, чому при режимі "zero export to load" інвертор deye продовжує скидати залишок від панелей у мережу? Покажіть всі налаштування Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого В 27.12.2024 в 19:52, k-master сказал: На хвилину, я собі це змінив на 30 секунд. А де в налаштуваннях це можна змінити? Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого 24.02.2025 в 12:59, ЯД сказав: Ну без солнца у меня вообще куллеры не запускал. С солнцем запускает, как нагревается больше 50. Это 12квт 3Ф А похвастайтеся як реалізовано у Вас розміщення інвертора на стіні та прокидка проводів до батарей. Зробив закладні, а тепер розумію, що провід під генератор профукав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого 1 година тому, Gons4eg сказав: А похвастайтеся як реалізовано у Вас розміщення інвертора на стіні та прокидка проводів до батарей. Зробив закладні, а тепер розумію, що провід під генератор профукав. У меня под это дело отдельное помещение, в котором провода не прячутся. В плане по этому помещению - все в коробах или даже без них, но так чтобы не висели и не телипались. Если вы про солн. батареи - от батарей на чердак, там все идут в водопроводную трубу д25 до уровня потолка первого этажа, в такой же трубе до тех помещения по потолку. В д25 норм заходит 4 Солар провода 6мм2 У меня фоток нету этого действия ( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LOS8800 Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого 10 часов назад, volomoto сказал: Покажіть всі налаштування Наче розібрався, була галочка solar sell, буду тестувати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого 10 годин тому, makita сказав: А де в налаштуваннях це можна змінити? Дякую в налаштуваннях мережі - Reconnec�on �me: The wai�ng �me period for the inverter connects the grid again 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 19 часов назад, k-master сказал: в налаштуваннях мережі - Reconnec�on �me: The wai�ng �me period for the inverter connects the grid again Дякую. Відкрив ту вкладку. В мене не активні поля там. Як зробити активними,щоб поміняти показники? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 15 хвилин тому, makita сказав: Дякую. Відкрив ту вкладку. В мене не активні поля там. Як зробити активними,щоб поміняти показники? Цього я вже не знаю. Може десь треба ввести якийсь пароль щоб воно дозволило це міняти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2 часа назад, makita сказал: Дякую. Відкрив ту вкладку. В мене не активні поля там. Як зробити активними,щоб поміняти показники? Инструкцию читать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз