volomoto Опубліковано: В середу в 16:15 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:15 15 хвилин тому, mib сказав: Заряд 100% у меня стоит 3,45 флоат на бмс я выключил зимой иначе он продавал ночами батарею Якщо флоат виключений, то у вас батарея стоїть по напругою не менше 3.45 на комірку, тому і не дивно, що воно за довгий час зарядилось майже до 100%. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: В середу в 16:18 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:18 20 хвилин тому, mib сказав: Сейчас и до этого когда батарея на 90% напряженме по ячейкам Мене цікавить графік напруги і впродовж сьогоднішнього заряду-розряду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В середу в 16:22 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:22 6 минут назад, volomoto сказал: Якщо флоат виключений, то у вас батарея стоїть по напругою не менше 3.45 на комірку, тому і не дивно, що воно за довгий час зарядилось майже до 100%. Ну бмс меньше чем 3,45 показывает это и на графиках видно 3 минуты назад, volomoto сказал: Мене цікавить графік напруги і впродовж сьогоднішнього заряду-розряду. Вот общее напряженме и по максимальной ячейке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В середу в 17:10 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 17:10 54 хвилини тому, volomoto сказав: Якщо флоат виключений, то у вас батарея стоїть по напругою не менше 3.45 на комірку, тому і не дивно, що воно за довгий час зарядилось майже до 100%. то при режимі літію цей перемикач float на шось впливає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В середу в 19:45 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:45 2 години тому, yur43 сказав: то при режимі літію цей перемикач float на шось впливає? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В середу в 20:18 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:18 4 часа назад, mib сказал: Странное наблюдение, примерно с середины апреля стоит Sailing First и тайм оф юс на все время 90% Примерно 20 дней назад пропадало ээ акб разрядился примерно до 60% потом штатно зарядился до 90% Сегодня решил для балансировки зарядить до 100% Ограничение на заряд у меня стоит 50 ампер Но в самом начале заряда в акб по данным бмс шло всего 20 ампер через минуту уже 5 Что меня удивило, и буквально еще через минуту сок с 91% резко стал 100% Тоесть получается что акб по факту был заряжен на 100% Я включил назад Sailing First и минут 40 продавал батарею, тоесть все штатно ограничение у меня в тайм оф юс стоит 2квт Тоесть на сейчас по идее в батарее 90% завтра попробую опять зарядить до 100% интересно сколько влезет, или за ночь она микро током опять убежит до 100 но бмс этого не заметит Из приятного ячейки отбалансированы Я вже десь 10 днів як перейшов на Sailing First. За цей час на інверторі рівень заряду акб поступово знижується і наразі становить 73%, хоча в налаштуваннях встановлено 80%. Чомусь інвертор не дає команду дозарядитись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В середу в 21:44 Поділитись Опубліковано: В середу в 21:44 1 час назад, Vikctor сказал: Я вже десь 10 днів як перейшов на Sailing First. За цей час на інверторі рівень заряду акб поступово знижується і наразі становить 73%, хоча в налаштуваннях встановлено 80%. Чомусь інвертор не дає команду дозарядитись. Скорее бмс, а флоат включен на последней вкладке Jk ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: учора в 08:12 Поділитись Опубліковано: учора в 08:12 11 годин тому, Vikctor сказав: Чомусь інвертор не дає команду дозарядитись. Grid Peak Shaving часом не активне? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: учора в 08:15 Поділитись Опубліковано: учора в 08:15 15 годин тому, mib сказав: Тут важко щось сказати, бо часовий проміжок і короткий і що там рахує JK також не зовсім прозоро, але загалом за довший час ліфер малим струмом при відносно низькій напрузі можна зарядити до 100%. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: учора в 12:59 Поділитись Опубліковано: учора в 12:59 4 часа назад, volomoto сказал: Тут важко щось сказати, бо часовий проміжок і короткий і що там рахує JK також не зовсім прозоро, але загалом за довший час ліфер малим струмом при відносно низькій напрузі можна зарядити до 100%. Похоже на то, сегодня при тех же условиях 90-100 заряжался около 30 минут Похоже нужно раз в неделю переклацывать режим, ну и возможно поиграться с флоат в настройках бмс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: учора в 19:09 Поділитись Опубліковано: учора в 19:09 20 часов назад, mib сказал: Скорее бмс, а флоат включен на последней вкладке Jk ? Увімкнений. він завжди у мене увімкнений. 10 часов назад, volomoto сказал: Grid Peak Shaving часом не активне? Це в налаштуваннях інвертору? Підозрюю що ви запитуєте про якусь з ціх двох сторінок: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: учора в 19:12 Поділитись Опубліковано: учора в 19:12 1 минуту назад, Vikctor сказал: Увімкнений. він завжди у мене увімкнений. Ну вот я еще недельку потестирую как есть, потом думаю включить для теста посмотреть на что повлияет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: учора в 19:15 Поділитись Опубліковано: учора в 19:15 1 минуту назад, mib сказал: Ну вот я еще недельку потестирую как есть, потом думаю включить для теста посмотреть на что повлияет А на що воно може впливати, якщо в мене акб в простої, тобто не заряджається та не розряджається? Просто якимось чином поступово рівень заряду знижується. Подивився - ці показники рівня заряду інвертор отримує від бмс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: учора в 19:21 Поділитись Опубліковано: учора в 19:21 2 минуты назад, Vikctor сказал: А на що воно може впливати, якщо в мене акб в простої, тобто не заряджається та не розряджається? Просто якимось чином поступово рівень заряду знижується. Подивився - ці показники рівня заряду інвертор отримує від бмс. У меня наоборот выставил на инверторе 90% и оно его за 20 дней зарядило до 100% на напряжении что то там 3,8 А когда зимой был включен флоат и в доме не было потребления тотинвертор продавал в сеть акб по вечерам В теории в моем случае флоат не даст заряжать, будет скидывать лишнее, а может будет как и у вас постепенно разряжать, надо попробовать Но для начала хочу понять за неделю до 100 напихает или нет, хотя бмс показывало 90 просто как только включил заряд за пару минут стало 100 Ну как сегодня я написал чуть выше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: учора в 19:40 Поділитись Опубліковано: учора в 19:40 24 хвилини тому, Vikctor сказав: Так, про асиметр живл фаз volomoto і питав. А ще, я б забрав галочку з BMS Пом , бо якщо з якоїсь причини інвертор втратить звʼязок з БМС, інвертор припинить роботу (принаймні так в мануалі написано). Я пару разів відключав звʼязок Бмс та інвертора і система продовжувала працювати. Пищала, але не тухла) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: учора в 19:50 Поділитись Опубліковано: учора в 19:50 6 минут назад, МакДо сказал: Так, про асиметр живл фаз volomoto і питав. А ще, я б забрав галочку з BMS Пом , бо якщо з якоїсь причини інвертор втратить звʼязок з БМС, інвертор припинить роботу (принаймні так в мануалі написано). Я пару разів відключав звʼязок Бмс та інвертора і система продовжувала працювати. Пищала, але не тухла) Цікаво чому це асиметрічне живлення фаз (дуже корисна функція саме 3-фазних деє, як на мій смак) обумовлює поступове розрядження акб... Стосовно BMS Пом - у разі вимкнення цієї галочки інвертор перестане отримувати інформацію від бмс по кан шині? До речі при встановленні/підключенні я пару разів вимикав кан дріт - інвертор сварився, але не вимикався. Я йому не давав забагато часу звичайно, але не вимикався. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 8 годин тому, Vikctor сказав: Стосовно BMS Пом - у разі вимкнення цієї галочки інвертор перестане отримувати інформацію від бмс по кан шині? До речі при встановленні/підключенні я пару разів вимикав кан дріт - інвертор сварився, але не вимикався. Я йому не давав забагато часу звичайно, але не вимикався. Не перестане, просто (згідно мануала) продовжуватиме працювати. Але ваш досвід каже, що мануал бреше. Або ж вони не достатньо описали сценарії. Так у них буває. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 12 годин тому, МакДо сказав: Так, про асиметр живл фаз volomoto і питав Ні, питав він про інше. Обмеження мережі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 години тому, beavis сказав: Ні, питав він про інше. Обмеження мережі. Мій містейк. Дякую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз