igorrius Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: действительно eu , но где же синенькие безымянные призматики ? все на сайте - брендированные , с логотипом Змінено 23 травня 2024 користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 2 минуты назад, igorrius сказал: все на сайте - брендированные , с логотипом 99.9% что постарался дизайнер в фотошопе, а в природе они 3 минуты назад, igorrius сказал: синенькие безымянные призматики 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 1 час назад, vovarpd сказал: якому дилеру.. це ж самий що не є прямий магазин від виробника на площадці алібаба. Eve Energy Co., Ltd. Нигде ведь не написано , что прямой магазин не имеет право в ассортименте держать товары и других производителей . да и уж точно не скажешь , что вот на этих двух картинках один и тот же продукт одного производителя : Змінено 23 травня 2024 користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 4 хвилини тому, igorrius сказав: прямой магазин не имеет право в ассортименте держать товары и диугих производителей Тобто фірмовий фабричний магазин буде продавати якийсь вживаний нонейм з китайського автобуса під видом нових товарів власної ж фабрики? Я розумію якби це була фабрика рога і копита но EVE це вже фірма з доброю репутацією. Це якби дилер Хонда продавав контрафактні генератори типу "суперхонда" ті що на олх по ціні трохи вище металолому. Ну я такого навіть в Україні не зустрічав, не те що в Європі, це вже якась теорія всесвітньої змови Зберу батарейку і подивимось загальний опір, ємність і т.п. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 5 минут назад, vovarpd сказал: Тобто фірмовий фабричний магазин буде продавати якийсь вживаний нонейм з китайського автобуса я не знаю , с автобуса или не с автобуса , есть факт : на сайте производителя безымянных синих призматиков нет , существуют только брендированные ячейки с указанием производителя на корпусе изделия . Официальные магазины часто продают товар и других производителей , вот у них есть ячейки EVE , как две капли воды - вылитые как на сайте EVE , и есть так называемые продавцом EVE22 - они внешне отличаются , и навряд имеют отношение к оригинальным EVE . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 14 минут назад, vovarpd сказал: Я розумію якби це була фабрика рога і копита но EVE це вже фірма з доброю репутацією. На Вышгородской был фирменный магазинчик бензопил Stihl , у них были в магазине в продаже пилы и других фирм . Это удар по репутации ? Конечно нет , ассортимент пошыре у продавца - это нормальная практика , жизненная необходимость . Покупатель сам себя обманывает : раз в магазине продается товар такой то фирмы - значит весь товар исключительно этой фирмы , а это часто не так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 46 минут назад, mib сказал: 99.9% что постарался дизайнер в фотошопе, а в природе они возможно и да , но это дичь какая то получается : На сайте допустим Адидаса присмотрел кроссовки , заказываешь - а привозят вообще без опознавательных знаков изделие и без надписей , это даже круче чем Абибас вместо Адидаса . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 21 хвилину тому, igorrius сказав: возможно и да , но это дичь какая то получается : На сайте допустим Адидаса присмотрел кроссовки , заказываешь - а привозят вообще без опознавательных знаков изделие и без надписей , это даже круче чем Абибас вместо Адидаса . А по факту вони всі на одній фабриці зроблені. Замовите контейнер, вам персональні наліпки зроблять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 53 хвилини тому, igorrius сказав: На Вышгородской был фирменный магазинчик бензопил Stihl , у них были в магазине в продаже пилы и других фирм . Это удар по репутации ? Хіба вони продавали вживані Stihl, чи продавали якесь нонейм і писали що то Stihl? Там же до синіх написано що то нові Eve Змінено 23 травня 2024 користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 1 годину тому, igorrius сказав: существуют только брендированные ячейки с указанием производителя на корпусе изделия . Так і на синіх є QR код. Чи які там ще написи потрібні. Напишіть на фабрику , там ж є форма і консультація.. отримаєте відповідь.. Я писав, але відповідь небуду тут надавати бо все одно ж ніхто не повірить Доречі там де ті сині ячейки на алібабі то якщо погортати картинки на конкретному товарі вправо, то видно і цей новий дизайн. Там каша трохи. Думаю це суто для сайту дизайнери креативлять. Змінено 23 травня 2024 користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) Я думаю спор тут так себе. Я первый акк купил лифепо нонейм (этикетка есть но не помню название), бмс без блутуза. Норм работает, уже почти год и норм держит. А тут уже более понятные и проверенные ячейки с линкой от оф производства. Чего спорить? Другое дело какой то продавец без ничего и без ревьювзов - там было бы стремно Кстати спасибо, себе заказал. Только не сразу догнал, что чтобы была доставка в Киев надо русиш язык выбирать.. привык все на инглише смотреть) Змінено 23 травня 2024 користувачем ЯД 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 38 хвилин тому, ЯД сказав: Кстати спасибо, себе заказал. Только не сразу догнал, что чтобы была доставка в Киев надо русиш язык выбирать.. привык все на инглише смотреть) Я вибираю ЕN non -eu. Там багато під заказ, в наявності мало, треба звертати увагу на терміни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 Тільки що, vovarpd сказав: Я вибираю ЕN non -eu. Там багато під заказ, в наявності мало, треба звертати увагу на терміни. Я тоже самое выбирал, но при оформлении заказа шипинг не получалось, пока не выбрал ру- тогда появилась возможность просчета доставки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 1 час назад, vovarpd сказал: Хіба вони продавали вживані Stihl, чи продавали якесь нонейм і писали що то Stihl? Там же до синіх написано що то нові Eve я и не писал , что Бу , просто возник вопрос о несоответствии внешнего вида товара на офсайте производитпля и на сайте магазина . Насколько я заметил - львиная доля предложений с нетронутыми клеммами - нет ни отверствий под шпильки высверленых , или уже с вкрученными в отверствия шпилек не наблюдается . Бу скорее всего будут уже иметь смонтированные в ячейки шпильки, которые монтировались в них для эксплуатации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 1 час назад, ЯД сказал: Я думаю спор тут так себе. Я первый акк купил лифепо нонейм (этикетка есть но не помню название), бмс без блутуза. Норм работает, уже почти год и норм держит. А тут уже более понятные и проверенные ячейки с линкой от оф производства. Чего спорить? Другое дело какой то продавец без ничего и без ревьювзов - там было бы стремно Кстати спасибо, себе заказал. Только не сразу догнал, что чтобы была доставка в Киев надо русиш язык выбирать.. привык все на инглише смотреть) а есть разница с алибабы заказывать или с Европы ? и там и там за растаможку платить ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 6 хвилин тому, igorrius сказав: а есть разница с алибабы заказывать или с Европы ? и там и там за растаможку платить ? На жаль да - налоги и таможня то наше. Но я лично с Али ничего еще не заказывал, обычно ибей и просто сайты. И ещё по идее если на сайте с НДС цены - можно вернуть НДС. Я так делал правда только 1 раз в жизни когда купил хорошие уши в Испании и ещё вернул 19%, хоть и в пересчете нбу курса Змінено 23 травня 2024 користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2024 8 годин тому, igorrius сказав: львиная доля предложений с нетронутыми клеммами - нет ни отверствий под шпильки высверленых , или уже с вкрученными в отверствия шпилек не наблюдается . а оце може залежати від дилера, який замовить певну комплектацію. я читав що для англійського ринку японці навіть машини робили з кермом праворуч Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 24 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2024 9 годин тому, ЯД сказав: На жаль да - налоги и таможня то наше. Но я лично с Али ничего еще не заказывал, обычно ибей и просто сайты. И ещё по идее если на сайте с НДС цены - можно вернуть НДС. Я так делал правда только 1 раз в жизни когда купил хорошие уши в Испании и ещё вернул 19%, хоть и в пересчете нбу курса На nkon якраз тому і ціни різні для нас і для Нідерландів наприклад. Такс фрі. Порівняйте ціну для NL і non eu Наприклад eve 105ah для них ціна 34.95, для нас 26.75eur. Декілька разів купував в англійських магазинах інші товари з прямою доставкою то вони теж мінусували їхнє ПДВ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 24 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2024 9 годин тому, igorrius сказав: Насколько я заметил - львиная доля предложений с нетронутыми клеммами - нет ни отверствий под шпильки высверленых , или уже с вкрученными в отверствия шпилек не наблюдается . Але ж я вище навів картинку з товару на тому оф сайті. Тобто це опція, так і пише питайте більше інформації )) може бути m4, m6, подвійні.. вони не напрягаються для кожного типорозміру все там точно на сайті вказувати. Поставили одну картинку +- для всіх, а далі по ситуації.. замовляєте контейнер то напевно любі термінали там зроблять Китайці не адідас, ще не той рівень і дотошність в таких дрібницях як у німців, ну тому й дешевші. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leader9 Опубліковано: 24 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2024 Взагалі-то ці нові ячейки, які йдуть на збірку на конвейер, мають інший контакт. Від нього інколи в центрі точку видно. (Порівняйте тесловські елементи). після розбірки збірок, робили відбраковку, тестування і раніше робили шпильки М4 або М6. Потім почали наварювати лазером композитні стойки "п"ятаки" і і площадки під подвійне кріплення. все що ви бачите ззовні - синя термоусадка, чорна наклейена під контактами - це все вже марафет перед продажем. І на голограмі дата обробки елементів, а не виготовлення самими виробниками ячейек... Я собі коли брав у минулому році це розумів як і те що можуть бути "сюрпризи". Так що, як на мене, важливо вибрати відповідального постачальника (продавця) і елемент везіння... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 24 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2024 (змінено) 40 хвилин тому, Leader9 сказав: після розбірки збірок Про який конвеєр мова і яку розбірку яких збірок.. Ви хочете сказати що EVE робить 100% продукції лише для внутрішнього авторинку, а все що не пройшло контроль якості в умовній теслі йде як шрот в роздріб під виглядом нових? Пруф би якийсь не завадив. 40 хвилин тому, Leader9 сказав: Так що, як на мене, важливо вибрати відповідального постачальника (продавця) і елемент везіння... І хто ж може бути відповідальнішим ніж офіційний магазин від заводу? Змінено 24 травня 2024 користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Idle Опубліковано: 24 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2024 1 час назад, vovarpd сказал: Ви хочете сказати що EVE робить 100% продукції лише для внутрішнього авторинку, а все що не пройшло контроль якості в умовній теслі йде як шрот в роздріб під виглядом нових? Це стосується не тільки EVE і не тільки ліферів. Заводи-виробники з роздрібними та дрібними клієнтами взагалі не працюють, для цього створені (інколи десятки) "прилеглих" до такого заводу фірм, які отримують (викуповують) партії продукції, в тому числі з косметичними відхиленнями. Шротом це назвати не можна, у нормальних виробників це просто можуть бути крайні відхилення по якимось параметрам. З електричними параметрами там зазвичай все ок, тому блоки або готові акумулятори інших конструкцій пакують під різними марками і продають. Ніяких пруфів ніхто, зрозуміло, не дасть, це лише предмет довірливих стосунків з провідними менеджерами і лише у приватних розмовах. До того ж у таких закупках особливого ризику немає, у більшості випадків це нормальний продукт. Самі виробники також мають відділи продаж, і працюють з окремими гуртовими споживачами напряму. Це також можуть бути і регіональні дилери, для яких роблять відповідне маркування. Це теж цілком безпечні закупки. Інша справа у ступені жадібності такого дилера, бо за кілька відсотків у нас не працюють. Серед постачальників є і такі, які викупляють отой самий шрот, який продається по ціні лому, або самі займаються розбиранням та перепакуванням б/в, бо утилізувати дорожче. Оскільки у більшості такого шроту зберігаються якісь параметри, то є великий шанс натрапити на неприємність, яка виявиться не одразу. 1 час назад, vovarpd сказал: І хто ж може бути відповідальнішим ніж офіційний магазин від заводу? Тут треба розуміти, що всі китайці малюють на власних сайтах однакові слова "офіційний". Вірити цьому не дуже й треба, бо для підтримки нормальної конкуренції всі локальні дилери (магазини) мають рівні права і близькі ціни. Ніхто нікому не забороняє працювати з продукцією, маркувати її під себе, рекламувати себе в будь-який спосіб та продавати товар з гарантією. Це збільшує загальні продажі, і тому ніякий "заводський" магазин великому виробнику взагалі не потрібний, бо він що, буде створювати конкуренцію таким місцевим дилерам? Так вони просто підуть до іншого виробника із своїми покупцями, і продажі такого розумника впадуть. Тому самі великі виробники не схильні створювати якісь власні роздрібні магазини, це інший бізнес, в якому успішно працюють десятки та сотні людей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 24 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2024 2 часа назад, Leader9 сказал: після розбірки збірок, робили відбраковку, тестування і раніше поэтому появляется такое понятие как grade , и у новых элементов такого понятия как grade нет ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 24 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2024 а что там Jdsolar ? за него тут писали в прошлом году, кто то его из форумчан покупал , как они ? стоит ли Jdsolar рассматривать для закупки ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 24 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2024 Вообще ячейки в основной массе это B2B товар, Собирают батарейные блоки и продают готовые в красивых корпусах под своими брендами. Нахрена на ячейках красивые наклейки ? Они только для B2C актуальны Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз