andrey_ka Опубліковано: В п'ятницю в 05:14 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 05:14 12 годин тому, Mystery сказав: Підкажіть, яка нормальна ціна 1000гр. по за очі , і то лише тому , що це потрібно окремо їхати на таку роботу. Якщо в процесі ремонту , то і 500гр більш ніж достатньо. Там роботи максимум на годину , за умови що міжосьові відстані труб і радіатора збігаються. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 16:37 Поділитись Опубліковано: учора в 16:37 20.06.2025 в 08:14, andrey_ka сказав: 1000гр. по за очі , і то лише тому , що це потрібно окремо їхати на таку роботу. Якщо в процесі ремонту , то і 500гр більш ніж достатньо. Там роботи максимум на годину , за умови що міжосьові відстані труб і радіатора збігаються. І багато у вас таких людей, що наскільки себе не поважають?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: учора в 17:53 Поділитись Опубліковано: учора в 17:53 33 хвилини тому, МаТраС сказав: І багато у вас таких людей, що наскільки себе не поважають?) Немає в мене відповіді на таке питання , я не писав/пишу за інших людей. Навіть якщо я візьму за роботу 1гр. - це ну аж ніяк не вплине на мою самоповагу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: учора в 18:37 Поділитись Опубліковано: учора в 18:37 43 минуты назад, andrey_ka сказал: Навіть якщо я візьму за роботу 1гр. - це ну аж ніяк не вплине на мою самоповагу. Даже самая мелкая работа занимает один день. Во сколько Вы оцениваете один день своей жизни? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: учора в 19:01 Поділитись Опубліковано: учора в 19:01 9 хвилин тому, Сергей 31 сказав: Во сколько Вы оцениваете один день своей жизни? ІМХО. Я вважаю , що життя безцінне. І щоб відповісти на ваше питання потрібно: а) Вмерти (щоб визначити кількість днів) б) Потрібно дізнатись , скільки коштує безцінність. А Ваш день життя скільки коштує ? 12 хвилин тому, Сергей 31 сказав: Даже самая мелкая работа занимает один день. Ну , це досить суперечливо , в залежності яка. Буває що і не один. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: учора в 19:16 Поділитись Опубліковано: учора в 19:16 14 минут назад, andrey_ka сказал: А Ваш день життя скільки коштує ? 100у.е. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: учора в 19:47 Поділитись Опубліковано: учора в 19:47 8 хвилин тому, Сергей 31 сказав: 100у.е. Подивіться кіно "Іграшка" з Рішаром в ГГ , і більше такого не пишіть. Чи може ви мали на увазі ціну вашого робочого дня? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 19:48 Поділитись Опубліковано: учора в 19:48 1 година тому, Сергей 31 сказав: Даже самая мелкая работа занимает один день. Во сколько Вы оцениваете один день своей жизни? Він безцінний)) це один день твого життя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 19:51 Поділитись Опубліковано: учора в 19:51 (змінено) 10 годин тому, andrey_ka сказав: Немає в мене відповіді на таке питання , я не писав/пишу за інших людей. Навіть якщо я візьму за роботу 1гр. - це ну аж ніяк не вплине на мою самоповагу. Ви займаєтесь будівництвом, а мислите,як замовник. За годину зробити, 1000 максимум... Переговорити, доїхати, купити запчастини, розкласти, зробити, прибрати, доїхати додому...і це без форс мажора. Гпів дня пропало.година кажете?) Змінено 16 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 9 годин тому, МаТраС сказав: Ви займаєтесь будівництвом, а мислите,як замовник. За годину зробити, 1000 максимум... Переговорити, доїхати, купити запчастини, розкласти, зробити, прибрати, доїхати додому...і це без форс мажора. Гпів дня пропало.година кажете?) Та нормально я думаю. Питання ж було , скільки коштує данна робота , а не скільки коштує одна година роботи кваліфікованого сантехніка. Якщо я (кв. сантехнік) сиджу вдома , після роботи чи у вихідний і пускаю бульбашки у стелю. І тут хтось телефонує та пропонує мені поїхати поміняти батарею , то я скоріш за все просто відмовлюсь. Якщо я все ж таки погоджусь (кум , сват , брат попросив) , то це взагалі нічого не буде коштувати , ну або щось символічне. Якщо це просто незнайома людина дізналась що я можу виконати цю роботу і телефонує і я з тих чи інших причин вирішив погодитись , то діалог буде приблизно таким: З: Мені потрібно поміняти батарею. Я: Де ви живете ? Купіть батарею , купіть крани (якщо не знаєте які я скажу) , поміряйте міжосьові відстані батареї та труб. З; Батарею купив , крани купив , вістані збігаються. Я : Чекайте на мене в 13:00. це буде вам коштувати 500гр. Далі , я їду з роботи наприклад на обід , заїжджаю до З. і за пів години міняю батарею. Якщо це вихідний і мені треба окремо їхати , то це буде коштувати 1000гр. І це більш ніж достатньо , це майже дві години роботи кваліфікованого сантехніка. І я спокійно впишусь в ці дві гдини. 10 годин тому, МаТраС сказав: Гпів дня пропало.година кажете?) Ну не пів дня пропало , а за пів дня ви заробили 1000гр. , а так пів дня пускали б булькашки у стелю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Вы мыслите согласно своему месту проживания. На том фото, откуда всё началось, батарея в многоэтажеке. И чтобы производить какие либо манипуляции необходимо сбросить воду. Уже на этом этапе Ваши экономические расчеты полетят в мусор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) В 19.06.2025 в 19:04, Mystery сказал: Бо розцінки на сайті "робітники" 650-1400 грн, на другому відомому сайті для підробітки- 1450 грн, Попробуйте на kabanchike выставить задание. Много раз выручали по таким разовым работам. Змінено 13 годин тому користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 часов назад, Vitaliy67 сказал: И чтобы производить какие либо манипуляции необходимо сбросить воду. Да, кстати очень важный пункт. Если есть у вас ОСББ и вменяемый председатель Швондер, или ЖЭК, то я бы сначала обратился к ним. У них часто есть "свои" прикормленные сантехники/электрики которые за нормальный прайс сделают, и согласуют все сами между собой. Я так у себя и сделал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз