Фурман Денис Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Привіт усім, зробили мені шпаклівку під фарбування і вирішив я провірити фанариком її рівність і просто випав в осадок! Дайте свій вердикт чи я предириаюся? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Та це ж у Вас єксклюзів,готова декоративка! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня И скока денег? Без ответа на этот вопрос трудно комментировать. И второе, Вы уверены что это не промежуточный этап. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фурман Денис Опубліковано: 6 січня Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня Так, це кінцевий варіант, 220грн кв 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Тогда сочувствую 😱 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) То там наче й штукатурка не фонтан була. Яка глибина ям , висота горбів? Змінено 6 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 2 години тому, Фурман Денис сказав: Так, це кінцевий варіант, 220грн кв Судячи по фото гроші вони взяли наперед ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня если покрасить и поставить шкаф то норм а так то жесть, я сам себе с нулевым опытом шпаклянул лучше) если наклеить стеклохолст и покрасить? думаю станет существенно лучше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Вы категорически не верно думаете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 2 години тому, denis-k сказав: я сам себе с нулевым опытом шпаклянул лучше) Та ну нах , покажіть ? 1 година тому, мастерок сказав: Вы категорически не верно думаете. ІМХО. Не в образу сказано: але вірно можна лише служити . Все інше , то "правильно". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 7 годин тому, Фурман Денис сказав: Привіт усім, зробили мені шпаклівку під фарбування і вирішив я провірити фанариком її рівність і просто випав в осадок! Дайте свій вердикт чи я предириаюся? Ви повинні розуміти , що з ліхтариком на лобі ви жити не будете. І якщо ви бачите такі недоліки при природньому освітлені , то це звичайно брак. Але, якщо ви хочете бачити ідеальний результат (навіть з ліхтариком) , то і ціна за роботу буде відповідна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-ROMEO- Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня з фото можна зрозуміти, що проблема не в шпаклівці, а в штукатурці. Всі ті нерівності, в-принципі, не повинні вирівнюватись шпаклівкою 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 година тому, -ROMEO- сказав: з фото можна зрозуміти, що проблема не в шпаклівці, а в штукатурці. Всі ті нерівності, в-принципі, не повинні вирівнюватись шпаклівкою Хто останній , той і тато. Що завадило малярам вирівняти криву штукатурку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-ROMEO- Опубліковано: 9 січня Поділитись Опубліковано: 9 січня 11 годин тому, andrey_ka сказав: Хто останній , той і тато. Що завадило малярам вирівняти криву штукатурку. Все залежить від домовленостей з замовником Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 9 січня Поділитись Опубліковано: 9 січня 11 часов назад, andrey_ka сказал: Що завадило малярам вирівняти криву штукатурку або хочаб попередити про то замовника.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 січня Поділитись Опубліковано: 9 січня 4 часа назад, -ROMEO- сказал: 15 часов назад, andrey_ka сказал: Хто останній , той і тато. Що завадило малярам вирівняти криву штукатурку. Все залежить від домовленостей з замовником А крім ціни від цього нічого не змінюється. Спочатку вони всі кажуть, що стіни нерівні і це буде вам коштувати ще стільки ж, а коли в результаті бачиш нерівності тобі кажуть - «а що ви хотіли, у вас же стіни нерівні!» а частіше за все ти побачиш це вже коли ставиш меблі. ( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Burulka33 Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого Есть средняя рыночная цена, при стандартном качестве. Стандартное качество - это при естественном или стационарном освещении не должно быть брака. Приемка при боковом освещении - это уже высококачественная отделка, которая доожна оплачиваться по повышенным расценкам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз