МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 14 хвилин тому, mib сказав: Я просто бывает думаю что я на восток могу примерно 10 панелей поставить, грубо 4,5 кВт, тоесть если брать ваш опыт то в хороший летний месяц получу дополнительно 500 кВт*ч Ранком бачу цифри на кшалт: 6кВт з 12 панелей на схід і 2 кВт з тих, що на південь. Але південні до обіду обходить тонкою тінню опора ЛЕП Кожен кейс індивідуальний. Бо, наприклад, зараз новенький сусід будує 1,5-поверховий будинок напроти мого південного поля. Вже літають думки переміщення на срані столи. Змінено 2 години тому користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, МакДо сказал: Кожен кейс індивідуальний. Да я это понимаю, но ваш кейс один из немногих где можно подсмотреть опыт и статистику, и попробовать с какой то долей погрешности переложить на себя Пока мне кажется что с доп поля я могу в год получить примерно 3 мегаватт грубо 400$ и если так ее можно назвать окупаемость за 4 года, просто для себя мне точно больше не нужно, сейчас у меня 50% потребляется 50% уходит по ЗТ в летние месяцы 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз