delic Опубліковано: В неділю в 12:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:40 4 хвилини тому, SantehnikPPR100 сказав: То ясно, що труба тримає. Точніше фітінг верхній. Але то ж неправильно. В неї і так там від води навантаження достатньо. Розкажіть тоді якправильно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: В неділю в 12:42 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:42 (змінено) Зверху трос тримае насос в вивішеному стані, зазвичай то просто кусок арматури прив'язаний впоперек.😁 Змінено В неділю в 22:13 користувачем SantehnikPPR100 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: У вівторок в 16:15 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 16:15 21.12.2025 в 14:22, SantehnikPPR100 сказав: Якого ще шнура?!! Насоси на трос з нержавійки вішають.😃 Раніше всі водолії комплектувалися капроновим шнуром для підвішування. У мене і зараз насос на такому висить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yrport Опубліковано: учора в 10:02 Поділитись Опубліковано: учора в 10:02 В 21.12.2025 в 14:22, SantehnikPPR100 сказал: Якого ще шнура?!! Насоси на трос з нержавійки вішають.😃 Не позорся 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: учора в 10:05 Поділитись Опубліковано: учора в 10:05 Позор это производитель, который насосы шнурками комплектует. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yrport Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Побутові насоси вішаються і висять на трубі!!!Трос-вірьовка-придумана нами пострадянськими, для надежности, бо раніше насоси висіли на резиновой трубі-на йоршику і проволкой прикручено. Труби ПЕ ще не було, йоршики точіли самі, а проволку пи3дили на заводах-колхозах. В усьому світі ніяких торосів та вірьовок нема. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Не знаю что вы там придумали когда то... Мне без разницы. У насоса есть "ушки" для крепления троса или шнурка или еще чего и он должен висеть не на трубе , труба для воды , а не для крепления. Даже у водолея в инструкции есть схема монтажа где указан трос и его крепление. Точка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yrport Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому ЗАЗ тоже машина найгірша. Водолій -це найгірший насос в світі. А відповідь на рекламаціі у них така - У НАС ІХ КУПЛЯЮТЬ СОТНЯМИ. Не модернізація, не зрозуміло та віправим, а така. Ото там крапка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maksym Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 59 хвилин тому, SantehnikPPR100 сказав: Даже у водолея в инструкции есть схема монтажа где указан трос и его крепление. vkomforte.jimdofree.com/app/download/6429463885/Nasos_Vodolei_0%2C5.pdf?t=1403361127 написано якось кривувато. Типу на тросі тільки вага насоса? І як це реалізувати? На трубі насос вісить строго вертикально. Що є гуд для підшипників На тросі такого неможливо зробити Змінено 22 години тому користувачем maksym Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 час назад, maksym сказал: строго вертикально. Що є гуд для підшипників Рили? Вы сами то верите в то что написали? 1 час назад, maksym сказал: як це реалізувати? Опорой на фитинге 90°. Муфтой в оголовке. Да как хотите, так и реализуйте. Не хочу я никому ничего доказывать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 2 години тому, yrport сказав: ...Водолій -це найгірший насос в світі... Не можу про інші насоси щось казати, бо не мав. Але той Водолій БЦПЕ 0.5 50У, що зараз у мене працює - на диво надійний. Позаминулої осені прорвало кран у приямку скважини. Я подумав, що прорвало десь трубу у землі, то й не брався відкопувати. Так насос кінець осені, всю зиму і трохи весни працював у режимі: 30 сек на накачку гідроакумулятора, 2 хв спуск води через тріщину і так по колу зо 5 місяців. І нічого - вижив. І далі працює успішно. Може просто повезло з конкретним виробом. Змінено 21 година тому користувачем Тушелюб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yrport Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 часа назад, Тушелюб сказал: Може просто повезло з Так повезло, а в сервісі їх лежить, як дрова штабелями і сервіс доказує що була їх неналежна експлуатація. Там одні мінуси починая з кабелю неналежного сеченія, сальнікового вводу(бо масло витікає), конденсаторна коробка не розбірна та без захисту, гідравлічна частина (ротора) з самого гавняного полімеру, мотор жре киловати(бо пишуть потрелєніє 1,2квт, а по факту 2,2)...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому потужно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз