delic Опубліковано: 21 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2025 4 хвилини тому, SantehnikPPR100 сказав: То ясно, що труба тримає. Точніше фітінг верхній. Але то ж неправильно. В неї і так там від води навантаження достатньо. Розкажіть тоді якправильно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 21 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2025 (змінено) Зверху трос тримае насос в вивішеному стані, зазвичай то просто кусок арматури прив'язаний впоперек.😁 Змінено 21 грудня 2025 користувачем SantehnikPPR100 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 23 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2025 21.12.2025 в 14:22, SantehnikPPR100 сказав: Якого ще шнура?!! Насоси на трос з нержавійки вішають.😃 Раніше всі водолії комплектувалися капроновим шнуром для підвішування. У мене і зараз насос на такому висить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yrport Опубліковано: 24 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2025 В 21.12.2025 в 14:22, SantehnikPPR100 сказал: Якого ще шнура?!! Насоси на трос з нержавійки вішають.😃 Не позорся 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 24 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2025 Позор это производитель, который насосы шнурками комплектует. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yrport Опубліковано: 24 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2025 Побутові насоси вішаються і висять на трубі!!!Трос-вірьовка-придумана нами пострадянськими, для надежности, бо раніше насоси висіли на резиновой трубі-на йоршику і проволкой прикручено. Труби ПЕ ще не було, йоршики точіли самі, а проволку пи3дили на заводах-колхозах. В усьому світі ніяких торосів та вірьовок нема. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 24 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2025 Не знаю что вы там придумали когда то... Мне без разницы. У насоса есть "ушки" для крепления троса или шнурка или еще чего и он должен висеть не на трубе , труба для воды , а не для крепления. Даже у водолея в инструкции есть схема монтажа где указан трос и его крепление. Точка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yrport Опубліковано: 24 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2025 ЗАЗ тоже машина найгірша. Водолій -це найгірший насос в світі. А відповідь на рекламаціі у них така - У НАС ІХ КУПЛЯЮТЬ СОТНЯМИ. Не модернізація, не зрозуміло та віправим, а така. Ото там крапка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maksym Опубліковано: 24 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2025 (змінено) 59 хвилин тому, SantehnikPPR100 сказав: Даже у водолея в инструкции есть схема монтажа где указан трос и его крепление. vkomforte.jimdofree.com/app/download/6429463885/Nasos_Vodolei_0%2C5.pdf?t=1403361127 написано якось кривувато. Типу на тросі тільки вага насоса? І як це реалізувати? На трубі насос вісить строго вертикально. Що є гуд для підшипників На тросі такого неможливо зробити Змінено 24 грудня 2025 користувачем maksym Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 24 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2025 1 час назад, maksym сказал: строго вертикально. Що є гуд для підшипників Рили? Вы сами то верите в то что написали? 1 час назад, maksym сказал: як це реалізувати? Опорой на фитинге 90°. Муфтой в оголовке. Да как хотите, так и реализуйте. Не хочу я никому ничего доказывать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 24 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2025 (змінено) 2 години тому, yrport сказав: ...Водолій -це найгірший насос в світі... Не можу про інші насоси щось казати, бо не мав. Але той Водолій БЦПЕ 0.5 50У, що зараз у мене працює - на диво надійний. Позаминулої осені прорвало кран у приямку скважини. Я подумав, що прорвало десь трубу у землі, то й не брався відкопувати. Так насос кінець осені, всю зиму і трохи весни працював у режимі: 30 сек на накачку гідроакумулятора, 2 хв спуск води через тріщину і так по колу зо 5 місяців. І нічого - вижив. І далі працює успішно. Може просто повезло з конкретним виробом. Змінено 24 грудня 2025 користувачем Тушелюб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yrport Опубліковано: 24 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2025 2 часа назад, Тушелюб сказал: Може просто повезло з Так повезло, а в сервісі їх лежить, як дрова штабелями і сервіс доказує що була їх неналежна експлуатація. Там одні мінуси починая з кабелю неналежного сеченія, сальнікового вводу(бо масло витікає), конденсаторна коробка не розбірна та без захисту, гідравлічна частина (ротора) з самого гавняного полімеру, мотор жре киловати(бо пишуть потрелєніє 1,2квт, а по факту 2,2)...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 24 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2025 потужно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 25 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2025 (змінено) Це Dongyin 0.55 кВт за півроку у скважині, водолій за 7 років виглядає як новий. Заміна коліс 650 грн у водолія, і то мій косяк, пісок погнало. Донжин жере на 200 Вт більше, водолій як заявлено. Схоже донджин не весь з нержавійки... Змінено 25 грудня 2025 користувачем Enot123h 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 А таке у Водолія надійно працює? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Вітаю. Встановлено насос Pedrollo з пультом керування на 1.1 кВт. Під час його роботи ватметр показує споживання 1,7 кВт (постійне, не пусковий струм). Зарядна станція на 2.0 кВт відразу йде в overload. Раніше працював Водолій на 1.63 кВт і нічого не вибивало. Чи можливо понизити потужність насосу? Чому фактичне споживання набагато більше від заявленого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 3 години тому, XL.pro сказав: Вітаю. Встановлено насос Pedrollo з пультом керування на 1.1 кВт. Під час його роботи ватметр показує споживання 1,7 кВт (постійне, не пусковий струм). Зарядна станція на 2.0 кВт відразу йде в overload. Раніше працював Водолій на 1.63 кВт і нічого не вибивало. Чи можливо понизити потужність насосу? Чому фактичне споживання набагато більше від заявленого? Заявлену потужність кожен виробник заміряє по своєму при певних умовах... тому так і виходить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 година тому, delic сказав: Заявлену потужність кожен виробник заміряє по своєму при певних умовах... тому так і виходить... Навіть при ідеальних умовах не може бути 1,1 кВт. В цьому плані Водолій на 1,6 кВт більше підходить до зарядної станції на 2 кВт, оскільки вона працює і насос качає воду. P.S. Даремно переплатив за Pedrollo, в моєму випадку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 5 часов назад, XL.pro сказал: Даремно переплатив за Pedrollo, в моєму випадку. Работает - не трогай......(с.) Меняли то зачем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 години тому, DimaF сказав: Работает - не трогай......(с.) Меняли то зачем? Вийшов з ладу старий насос на Новий рік. І, щоб кожного разу, коли вмикати воду, не вимикати решту автоматів в щитку, вирішив переплатити за менш потужний і більш надійний насос. Тепер, щоб набрати воду, замість насосної станції доводиться запускати генератор))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, XL.pro сказал: Вийшов з ладу старий насос на Новий рік. І, щоб кожного разу, коли вмикати воду, не вимикати решту автоматів в щитку, вирішив переплатити за менш потужний і більш надійний насос. Тепер, щоб набрати воду, замість насосної станції доводиться запускати генератор))). Ясно) То может есть смысл купить аналогичный старому!? Тоже такой вопрос стоит, на весну скорее всего буду менять насос, и думаю стоит ли переплачивать, или взять простой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 годину тому, DimaF сказав: Ясно) То может есть смысл купить аналогичный старому!? Тоже такой вопрос стоит, на весну скорее всего буду менять насос, и думаю стоит ли переплачивать, или взять простой. Викинути італійця, придбати українця, оплатити демонтаж/монтаж ...щоб не запускати генератор?) Поки не поламався, міняти не буду. В цілому не бачу змісту купувати італійські насоси. Можливо у них є невідомі мені переваги, але споживання електроенергії на рівні українського виробника. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 31 хвилину тому, XL.pro сказав: Викинути італійця, придбати українця, оплатити демонтаж/монтаж ...щоб не запускати генератор?) Поки не поламався, міняти не буду. В цілому не бачу змісту купувати італійські насоси. Можливо у них є невідомі мені переваги, але споживання електроенергії на рівні українського виробника. колись поставив модний грюндфос, який швидко помер. тимчасово підкинутий самий дешевий з базару поруч працює вже багато років Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому @XL.proСпробуйте плавний пуск з алі, ще можна спробувати кран між насосом та ГА піджати, у відцентрових насосів це знижує споживання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, Enot123h сказав: @XL.proСпробуйте плавний пуск з алі, ще можна спробувати кран між насосом та ГА піджати, у відцентрових насосів це знижує споживання Що змінить плавний пуск? Адже 1,774 кВт не пусковий струм, а постійний. Ще ньанс, Водолій на 1,630 кВт споживає від 1,650 до 1,750 кВт під час закачування води в ГА. При цьому у нього також є пусковий струм, але зарядна станція витримує навантаження і не вимикається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз