allanek Опубліковано: В четвер в 18:28 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:28 2 хвилини тому, vovarpd сказав: б полюбому шукав "запасні варіанти" крім суперчарджерів. Бо то нема нічого гіршого чим стати серед поля або на повільній type2 зарядці. Чесно кажучи ми вже далекі від проблем з американською Теслою, бо Y європейського походження зі всіма гарантіями. Але коли була С-ка, американка, то ніяких проблем заряджатись на суперчарджері через CCS2. Може тому і хвиля на форумах у "американців", що відбулись чи відбудуться якісь зміни. Не думаю, що Ніка не передбачить запасний варіант. Якщо не вийде з суперчарджером, знайде іншу зарядку. З цим, наче, нема проблем, щоб дійшло до такого, що не можна було знайти зарядок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 14:49 Поділитись Опубліковано: учора в 14:49 Питання по електромобілям. Яка принципова різниця між ID 3(4), Honda, BYD? Детально не в никав, але у Honda АКБ - літій-залізо-фосфатна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 15:32 Поділитись Опубліковано: учора в 15:32 Наскільки я зрозумів, головна проблема в електричках що вони дуже важкі і занадто багато енергії батарей витрачається на те що возити їх вагу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 16:28 Поділитись Опубліковано: учора в 16:28 Ford Kuga, споряджені маса 1800, Honda e:np2 - 1758 Якщо річні витрати на паливо складають близько 100 тис.грн, то, напевно, є зміст в електромобілі. Id, mg - дорогі. honda, byd - дешевше, китайські. Яка у них надійність, гарантія? Чи є різниця в експлуатації? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 година тому, XL.pro сказав: Ford Kuga, споряджені маса 1800 щось я її тут взагалі не бачу www.ford.com/buy/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, US7IGN сказав: щось я її тут взагалі не бачу www.ford.com/buy/ В Америці він має назву Escape... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: В Америці він має назву Escape... так все одно гібрид Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, US7IGN сказав: так все одно гібрид Так їх електричних і не буває ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, vadimv сказав: Так їх електричних і не буває ) ну я саме електричні мав на увазі 2 години тому, US7IGN сказав: Наскільки я зрозумів, головна проблема в електричках що вони дуже важкі і занадто багато енергії батарей витрачається на те що возити їх вагу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Якщо про гібриди, то я здивований що в Україні немає гібрідного аутлендера і не зрозумів чим відрізняється у тойоти гібрід від плагін гібріда? www.toyota.ua/new-cars/rav4 www.toyota.ua/new-cars/rav4-plug-in-hybrid Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: я здивований що в Україні немає гібрідного аутлендера Ну чому - у поліції є ) я колись бачив на трасі Харків-Дніпро, як його заряджали з розетки на посту 4 хвилини тому, US7IGN сказав: чим відрізняється у тойоти гібрід від плагін гібріда? www.toyota.ua/new-cars/rav4 www.toyota.ua/new-cars/rav4-plug-in-hybrid Просто гібрид в розетку не втикається )) Змінено 23 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Ну чому - у поліції є ) я колись бачив на трасі Харків-Дніпро, як його заряджали з розетки на посту Просто гібрид в розетку не втикається )) як все складно. почекаю на щось таке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 18 хвилин тому, US7IGN сказав: щось я її тут взагалі не бачу www.ford.com/buy/ ford-vidi.com.ua/ua/car-in-stock/card/ford-kuga-4210/ Кілька років тому дивився тест драйв nissan leaf, який офіційно коштував за 30 000 у.о., зараз byd, honda стартують від 18 000 у.о. (з Китаю). Не розумію в чому підступ. І навіщо тоді везти авто з Америки 8-10 річної давнини за 10-12-14 тис.у.о. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: ford-vidi.com.ua/ua/car-in-stock/card/ford-kuga-4210/ Кілька років тому дивився тест драйв nissan leaf, який офіційно коштував за 30 000 у.о., зараз byd, honda стартують від 18 000 у.о. (з Китаю). Не розумію в чому підступ. І навіщо тоді везти авто з Америки 8-10 річної давнини за 10-12-14 тис.у.о. мабуть тому що відео в рілсах про китайські машини не надихають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз