Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

37 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

4 часа назад, Invest-finans сказал:

А если 11 кВт при стоимости 1,056 грн как у меня на "городском самокате" Mitsubishi i-MiEV???

У каждого свои предпочтения к выбору места жительства (я Киев ненавижу, хотя и там есть квартира на 36м этаже), но разговор был несколько о другом - "при 100% заряда можно из Киева..." Не вся Украина Киевом ограничена.

Ну у меня не городской самокат а Тесла С, та что с недорулем) и ее расход вкруг, за все время моей эксплуатации а это больше 20000км., 16.4кВт.

Mitsubishi i-MiEV ну такое), не хочу вступать в дискуссию но лично я бы лучше себе Нисан Лиф 2013 года купила.

И свои предпочтения к выбору как топлива так и самой машины), я Киев тоже не люблю это большой муравейник.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Invest-finans сказав:

Кстати, один знакомый, большой любитель охоты и рыбалки вместо того, чтобы покупать джип попроходимей купил МПК (машину переднего края) плавающую "волынянку" и прицеп к ней. Выбравшись из города куда то до бездорожья снимает с прицепа эту уродину и поехал, поплыл туда, куда остальные ни на каком джипе не доберутся. Вот так малыми деньгами он решил вопрос охоты и рыбалки вместо покупки дорогого "универсального" внедорожника.

Яка маячня! :pozor:

16 хвилин тому, seksinika сказав:

Я за чистое электро в общем), если бы с машинами не игралась долгие годы то гибрида бы вообще не покупала

Це тому, що гібрид більш міська машина ніж чиста електричка?

Бо нормальна електричка і в місті і за містом дасть фору іншим авто.

• Лайк 1
Посилання на коментар

55 минут назад, Фрай сказал:

Яка маячня! :pozor:

Це тому, що гібрид більш міська машина ніж чиста електричка?

Бо нормальна електричка і в місті і за містом дасть фору іншим авто.

Волынь машина реально знатная по бездору ездить)), по асфальту правда это реальная мука, у меня такая была очень давно на даче но более поздняя не плавающая, она действительно едет туда где очень сложно, помню на косу в разлив еду и на дороге УАЗ таблетка сидит по кювету глубже и сильно стремнее), блокировки включены еду себе тапочки в салоне уже плавают чувак увидел руками машет мол куда там дороги нету, подъезжаю останавливаюсь и спрашиваю чего мол хотел), ну и дальше себе еду, реально шок у человека был. Может машину эту кто и помнит даже, ездила по Киеву обклеенная рекламой "Эталон доставка питьевой воды" и баклашка 20 литровая на крыше), ее отдали с фирмы по взаиморасчёту за неделю аренды Газели и она на даче жила долго, в какие говна ее только не засовывали там, дача была в пойме Десны между Хотяновкой и Новоселками может тоже знает кто.

Плагин-гибрид хорош исключительно если батарейки хватает на дневные пробеги + когда ни когда нужно куда то далеко ездить, гибрид это скажем так ДВС но с возможностью экономии топлива и более комфортным разгоном, электричка это электричка это динамика, экономия топлива, отсутствие привычного сервиса итд но нужна своя розетка, держать такую машину и заряжаться на коммерческих заправках смысла нету уж лучше гибрид, ну плагин-гибрид без своей розетки это вообще утопия.

Из моих поездок единственная в которой есть неудобства с электричкой это поездка летом в Болгарию на море, по Украине ни каких неудобств нету и если куда далеко нужно и заряда не хватает, то ни какой проблемы заехать на коммерческую зарядку нету, но у мня Ска 100кВт с пробегом на одном заряде 500 в +км. и я рассуждаю с учетом этого.

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 години тому, seksinika сказав:

Волынь машина реально знатная по бездору ездить)), по асфальту правда это реальная мука

Та то взагалі за ТПК було сказано, а мені ні за ту ні за ту розказувати не потрібно, знаю обидві.

Цитата

Плагин-гибрид хорош исключительно если батарейки хватает на дневные пробеги + когда ни когда нужно куда то далеко ездить

Та я так і думав, але ж всі по-різному кажуть, а у самого досвіду не було де взяти. 

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

Так оно так и есть, вопрос какой именно плаин-гибрид попадает в бюджет, опять таки тот Е-Трон что был у меня имел заявленный пробег на чистой электрике 50км., в реальности это было до 20км., что как бы ну очень сильно снижало возможность его использования, дальше было 8 литров бензина на трассе при 90-120км. скорости при реально овощном поведении, к примеру Шевроле Вольт таки 50км. на батарейке протянет, у меня Вольта ни когда не было но привозили на обмен и смотрела что оно такое.

Я одно время загорелась себе привезти плагин-гибридный БМВ Х5 но оставила эту идею потому как дорого, найти машину не от перекупа прямо нереально в США) и при этом не далеко от моего Е-Трона ушел хотя в целом сильно веселее будет.

Не знаю чем оно закончится) но я для себя решила что хочу иметь для поездок на море Инфинити QX 60 гибрид 2.5 литра, один из ключевых параметров это большой багажник и что то меньшее мне просто не подходит и не нужно, тот же Х5 мне маленький, ездила один раз на Х-Трейле 17 года 1.6 дизель, когда вернулась продала маленький и слабенький, еще один это объем до 3 литров потому как больше по налогам сильно больше, на фото таможенные платежи по одной и той же машине(QX 60) но первый 2.5 гибрид, второй 3.5 чистый ДВС.

2.5.thumb.png.b8b586dac4a854d22efc611fd0b4635f.png

3.5.thumb.png.2ae063199391637b002cd91234e33386.png

При этом динамика у них практически одинаковая но расход бензина сильно разный, опять таки изначальный план был не все деньги мира), хотела уложиться в 10000 на номерах в процессе немного переигралось ибо найти подходящий лот оказалось просто мегасложно + еще и топчик по комплектации хотела с пакетом Deluxe Technology и в итоге пришлось немного порешать с жабой :pardon: в общем есть импровизированный борт журнал у машины, кому будет интересно чем кончилось можно почитать) но там пока не густа так как машина не приплыла еще.

forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=12912293&an=0&page=0#Post12912293

Но мне напоминаю исключительно для дальних поездок + я сама себе везу и занимаюсь, имею в итоге ликвидную итоговую стоимость, это не пример для подражания, основная машина чистая электричка !!!

Змінено користувачем seksinika
Посилання на коментар

Кабмін відхилив

ua.news/ua/ukraine/kabmin-vidkhiliv-prodovzhennia-pilg-na-import-elektromobiliv-u-2026-rotsi

Змінено користувачем ozor
  • Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Скільки можна? Вчора було дуже ретельне обговорення цього питання. 

В кого був намір купити електричку, купить її за будь яких обставин. Хто не збирався, тому все одно на пільги. 

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 часа назад, ozor сказал:

Кабмін відхилив

ua.news/ua/ukraine/kabmin-vidkhiliv-prodovzhennia-pilg-na-import-elektromobiliv-u-2026-rotsi

Конечный покупатель получит теперь машину на 30% дороже, импортеры новых Китайских автомобилей потеряют часть клиентов, те кто возит битки со страховых аукционов получат эту часть клиентов себе, все просто :o ну а я как и многие другие пользователи электричек как ездили на них так и будут ездить), по сути даже подорожание топлива для них Х 2 ни чего не изменит) ну будет у меня стоить топливо по маршруту Киев - Каменец-Подольский не до 200грн. а 300 с копейками, ну вообще ни о чем разница на сегодня и все равно меньше литра бензина на 100км. :hlop:.

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, seksinika сказав:

ну а я как и многие другие пользователи электричек как ездили на них так и будут ездить), по сути даже подорожание топлива для них Х 2 ни чего не изменит)

Ото ж бо і воно. Кого дуже хвилювало питання відміни ПДВ, той мовчки закрив це питання в цьому році. 

18 годин тому, seksinika сказав:

Из моих поездок единственная в которой есть неудобства с электричкой это поездка летом в Болгарию на море, по Украине ни каких неудобств нету и если куда далеко нужно и заряда не хватает, то ни какой проблемы заехать на коммерческую зарядку нету, но у мня Ска 100кВт с пробегом на одном заряде 500 в +км. и я рассуждаю с учетом этого.

Згадала, як наші знайомі, що жили в Кадетському Гаї, переймались чи вистачить їм заряду Ліфа, щоб доїхати до нас в гості та назад. Було це приблизно 6 років тому і заряду того Ліфа вистачало щось на 80км чи близько того. І електрички в той час були не частим явищем на дорогах Києва. Як швидко все змінюється.

Цікаво, а чому не згадують Маска в світі того, що йому, як генеральному директору, акціонери затвердили  виплати в розмірі 1 трильйона доларів.

"На загальних зборах Tesla в Остіні, Техас, акціонери одноголосно схвалили компенсаційний пакет для генерального директора Ілона Маска, котрий може досягти 1 трильйона доларів. Цей пакет, анонсований в середині вересня, передбачає надання Маску 12 великих траншів акцій. Після оголошення результатів голосування акції Tesla піднялися на 2%. Маск, який раніше тримав 13% акцій компанії, зазначив, що не отримував жодних виплат за кілька років."(с)

І ця інформація розповсюджена, в тому числі і на тому ресурсі, звідки в тему притягнули про відміну пільг на електрички. 

Прихований текст

ua.news/ua/money/aktsioneri-tesla-zatverdili-kompensatsiinii-paket-ilona-maska-na-1-trilion-dolariv

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, allanek сказал:

Цікаво, а чому не згадують Маска в світі того, що йому, як генеральному директору, акціонери затвердили  виплати в розмірі 1 трильйона доларів.

"На загальних зборах Tesla в Остіні, Техас, акціонери одноголосно схвалили компенсаційний пакет для генерального директора Ілона Маска, котрий може досягти 1 трильйона доларів. Цей пакет, анонсований в середині вересня, передбачає надання Маску 12 великих траншів акцій. Після оголошення результатів голосування акції Tesla піднялися на 2%. Маск, який раніше тримав 13% акцій компанії, зазначив, що не отримував жодних виплат за кілька років."(с)

І ця інформація розповсюджена, в тому числі і на тому ресурсі, звідки в тему притягнули про відміну пільг на електрички. 

Скрыть контент

ua.news/ua/money/aktsioneri-tesla-zatverdili-kompensatsiinii-paket-ilona-maska-na-1-trilion-dolariv

Цікаво, а як це повпливає на ваше, моє чи когось з присутніх життя ? 🙂

А якщо вже в цій новині копнути далі, то Маск МОЖЕ отримати до 1 трильйона баксів У ВИГЛЯДІ 423,7 мільйона акцій Тесли, при умові що він за 8,5 років доведе капіталізацію фірми до 8,5 трильйонів доларів та виконає декілька фінансових планів: продажа 1 мільйон роботів, 10 мільйонів пакетів автопілота і т.д. і т.п. Інвестори на це пішли після довгих спорів та вагань, тому що інакше Маск пригрозив своїм уходом з Тесли, а тоді акції не підросли би на 2%, а точно впали би на хз скільки.

Не знаю як кого, а мене ці тупі нинішні журналістські заголовки вже дістали, часто-густо вони ідуть повністю врозріз з самою новиною 😎

• Лайк 4
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Игорь Long сказав:

Цікаво, а як це повпливає на ваше, моє чи когось з присутніх життя ? 🙂

Як це впливає на моє життя це питання, що стосується, виключно, мене. Як це впливає на ваше чи тих, за кого ви хвилюєтесь, мені не цікаво.

Стосовно самої новини, то мені, як прихильниці Тесли і власниці автівки цього виробника новина цікава, я зараз не про вплив. Це природно цікавитись новинами, які стосуються виробника, на автівки якого їздиш. В тему постійно тягнуть про Теслу  новини з негативним змістом і роблять це ті, в кого нема автівки цього виробника. І питань про те, як це впливає на чиєсь життя, я не чула.  А 7 строк в моєму дописі так збудили, що цьому присвятили окремий допис. 

18 хвилин тому, Игорь Long сказав:

тупі нинішні журналістські заголовки

Про який заголовок мова🤔? Я не викладала заголовок, я цитувала кілька  строк з тексту.

Але добре, що ви так реагуєте, бо попередній допис про відміну пільг на електрички теж з цього ресурсу і я навмисно новину про Маска взяла, також, з цього ресурсу 😎

22 хвилини тому, Игорь Long сказав:

А якщо вже в цій новині копнути далі,

Навіщо? Це ж не форум тесловодів. Якби я мала на меті "копати глибоко" та розповідати , що ці гроші він получить траншами впродовж 10 років, я б не стала приводити 7 строк, ще і з подібного ресурсу. В даному випадку це лише констатація того, що Маск отримає те, що просив. Цього досить для загальної теми про електрички. 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

15 минут назад, allanek сказал:

Як це впливає на ваше чи тих, за кого ви хвилюєтесь, мені не цікаво.

Цього досить для загальної теми про електрички. 

NO COMMENTS 😎

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...