Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

40 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

можна взагалі умовно-безкоштовно, якщо зарядитися від сонця за вихідні на 80-100 кВт і тиждень розряджати :)

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 минут назад, MaxS сказал:

можна взагалі умовно-безкоштовно, якщо зарядитися від сонця

Ну я еще понимаю заряжаться "на работе", когда за электрику платит кто то другой, но... Зарядка от солнца условно-бесплатная это надо в юмор. Или уже начали раздавать солнечные панели, аккумуляторы и инверторы бесплатно?

С 1 кВт установленной мощности за год получаем 1 000 кВт*ч. Стоимость оборудования порядка $1 000. Срок службы оборудования берем 10 лет. То есть за это время мы получим 10 000 кВт*ч.  То есть 10 центов за кВт*ч. или 4,30 грн на сегодня. Если я ошибся в цифрах, прошу поправить...

При том, что необходимо вначале вложить эту  $1 000, а возвращаться будет по капле (да и то при идеальных условиях если за время эксплуатации не пришлось что то менять/ремонтировать), тогда как за сетевую электроэнергию вначале потребляешь, а на следующий месяц оплачиваешь.

Кстати, авто с батарейкой на 80-100 кВт жрет 20-30 кВт на сотню, в отличии от мелких, с небольшой батареей.

Посилання на коментар

54 хвилини тому, MaxS сказав:

прикольно їздити в центр Києва і назад на авто вагою 3 тн з "масажами, саунами і мінігольфом" по 40 грн на круг при ціні маршрутки тільки до метро в одну сторону 60 грн :)

Я ж правильно зрозумів: ви його не для зекономити на маршрутках купляли? :)
Розкажіть про враження: ходова, керованість, як проходить ями/рейки, на якій гумі катаєте.
Бо я бачу в нас ці авто на досить низькій гумі. Воно то кросівоє, але якось по наших дорогах ...
Чи то я просто не звик через ями та рейки переповзати)

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, patamu сказав:

Ну я еще понимаю заряжаться "на работе", когда за электрику платит кто то другой, но... Зарядка от солнца условно-бесплатная это надо в юмор. Или уже начали раздавать солнечные панели, аккумуляторы и инверторы бесплатно?

В чому гумор? якщо вони в мене є і куплялися не під електромобіль - то умовно безкоштовно.

Посилання на коментар

24 минуты назад, patamu сказал:

Зарядка от солнца условно-бесплатная это надо в юмор.

Вы последние 4 года проспали??

Что за бред вы несете?

• Лайк 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я ж правильно зрозумів: ви його не для зекономити на маршрутках купляли? :)
Розкажіть про враження: ходова, керованість, як проходить ями/рейки, на якій гумі катаєте.
Бо я бачу в нас ці авто на досить низькій гумі. Воно то кросівоє, але якось по наших дорогах ...
Чи то я просто не звик через ями та рейки переповзати)

ямки на пневмі особливо не відчуваються. Але в кого пружини теж не жаліються. Доїхати  до міста 15 км ще той квест зараз - але тут всі в однакових умовах. Замість 15 хв - 40 зараз, поки не підлатають. За гуму звичайно стрьомно на 21 му діаметрі, треба качати 3+ атмсфери на такі ями. на зиму взяв Vredestein - гарна заміна Мішці чи  Бріджам - дуже задоволений. По цій дупі що була проблем не виникало. По керованості поки рано казати, але наче не напрягає.  Машина в основному в "комфорті" або "сніг" їздила.  Спорт майже не використовував.

Глюків якими лякають, 3 тьфу, не ловив. Хіба що під ребом годинник і Waze чудять, але то ніщо.

В -23- -25 навіть питаня не було на чому їхати - електрика, бенз чи дизель. Однозначно електричка. Хіба що витрати до 30-32 кВт на 100 км зростали. 

Змінено користувачем MaxS
  • Дякую 1
Посилання на коментар

33 хвилини тому, patamu сказав:

Кстати, авто с батарейкой на 80-100 кВт жрет 20-30 кВт на сотню, в отличии от мелких, с небольшой батареей.

ну так вона б на ДВС жрала б 15+ літрів з такою вагою. А з хоча б наближеною динамікою - то всі 25-30 +

Посилання на коментар

15 минут назад, MaxS сказал:

В чому гумор? якщо вони в мене є і куплялися не під електромобіль - то умовно безкоштовно.

А какая разница? Я привел цифры прикидочного расчета "бесплатности". Если вы нашли там ошибку - поправьте. 

8 минут назад, DimaF сказал:

Вы последние 4 года проспали??

Что за бред вы несете?

Я рад что у вас не возникло желания исправить мои прикидочные расчеты. Или мне тоже начать рассказывать что тариф на электроотопление - это только на отопление, а освещение дома, приготовление пищи, холодильники, стиралки, посудомойки то все бесплатно?

Посилання на коментар

Только что, patamu сказал:

Я рад что у вас не возникло желания исправить мои прикидочные расчеты. Или мне тоже начать рассказывать что тариф на электроотопление - это только на отопление, а освещение дома, приготовление пищи, холодильники, стиралки, посудомойки то все бесплатно?

Еще раз спрошу: вы последние 4 года пропустили, или живете за границей!?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, patamu сказав:

А какая разница? Я привел цифры прикидочного расчета "бесплатности". Если вы нашли там ошибку - поправьте. 

велика різниця. Якщо енергохаб (СЕС, АКБ, генератор і т.д.) закладається для комфорту під час енергетичного колапсу, то його вартість умовно ніяк не впливає на користування насосом, освітленням, електрочайником і електромобілем.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...