Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

40 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

3 часа назад, MaxS сказал:

ну можливо доведеться 2 рази в тиждень на бензинці чи дизелі покататися до середини березня, якщо сонця мало буде.

Зараз щоденних 80 км пробігу передмістя - центр Києва умовно в 30-40 грн виходить туди і назад замість 180 грн транспортом :). Можна і взагалі нашару від сонця, якщо до вихідних машину розрядити. Але звичка на ніч на зарядку ставити. 

Мова йшла про одне авто. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, МаТраС сказав:

руто. це 50 грн 100 км виходить +- змішаному режимі.. це у вас нічний тариф?\

так. десь 14-18 кВт на день по нічному тарифу. 

Посилання на коментар

1 година тому, Gonchik сказав:

Мова йшла про одне авто. 

одне авто на сім'ю за містом малувато. Навіть не в електричці справа.  Я б в будь якому випадку хоч якогось корча за 1000 доларів тримав би на ходу під боком, щоб був резерв на всяк випадок.

Посилання на коментар

4 минуты назад, MaxS сказал:

одне авто на сім'ю за містом малувато. Навіть не в електричці справа.  Я б в будь якому випадку хоч якогось корча за 1000 доларів тримав би на ходу під боком, щоб був резерв на всяк випадок.

Та я з останніх сторінок вже зрозумів, що у кожного в Україні по 2 авто, до двз-шного на додачу 200 літрів, до ev своя сес плюс акб. Якщо що у мене три😎  Але за моїми спостереженнями краще все ж таки жити там, де і одне не кожен день потрібне)

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Gonchik сказав:

Та я з останніх сторінок вже зрозумів, що у кожного в Україні по 2 авто, до двз-шного на додачу 200 літрів, до ev своя сес плюс акб. Якщо що у мене три😎  Але за моїми спостереженнями краще все ж таки жити там, де і одне не кожен день потрібне)

не так. До кожної бочки 200 л треба авто з ДВЗ про запас :). 

Посилання на коментар

49 хвилин тому, MaxS сказав:

так. десь 14-18 кВт на день по нічному тарифу. 

круто. якщо  доживу, то за 13 грн 100 км буду їздить)) яка тачка у вас:?

Посилання на коментар

23 хвилини тому, МаТраС сказав:

круто. якщо  доживу, то за 13 грн 100 км буду їздить)) яка тачка у вас:?

Zeekr 001. той що жре кВт по максимуму. Але в години пік зараз десь 17-20 споживання виходить місто/передмістя 50/50 в спокійному темпі. Хоча насправді непринципово, хоч і в 2 рази більше хай використовує, за ніч компенсується. На дальняк десь 24 кВт виходить по трасі в режимі 130-140 км/год. 400 км проїзджав вже кілька разів без дозарядки. 

Змінено користувачем MaxS
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...