Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

40 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, US7IGN сказал:

Так у бариг машина їздить поки не куплять. У них всі машини окремі :lol:

Та ладно), от куда познания начерпали :lol: ???

Барыги они такие и у каждых свой подход) при одинаковой цели, мой заключается в том что купленный на продажу лот разве что мойку снаружи перед продажей видит, я не утруждаю себя ремонтами и подкрашиваниями бамперов, мне это не интересно хотя естественно приносило бы заработок, 50% купленных у меня машин таки покупаются на перепродажу с натиранием полиролями), а из 100% привезенных мною машин на продажу за 16 лет я в живую видела в районе 10% остальные находят хозяев в пути по причине более чем иквидной стоимости.

А если бы вы хоть немного понимали в рентабельности по перечисленным мною выше машинам, то знали бы что нужно быть идиотом что бы вести на продажу что 5 литровый Ф-150 при растаможке как "грузовой пикап" с налогом 10% от оценки Минфина в районе 40000 долларов, что гибридный КуХ60 с его СФТ, ну а так поболобалить по форуму понятно можно, при чем самое интересное что мне подобные вбросы только настроение поднимают:o.

П.С. Подолью немного для экспертов в области перепродажи ТС), хочу 29 это поиграть), какое заключение забарыжить или поиграться ради интереса и по чем пойдет при  Actual Cash Value:$54,775 USD Estimated Repair Cost:$7,438 USD

hondapictureslide14.png.d7f8c4720f50f8f5c70e258da096ffcc.png

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, seksinika сказав:

Та ладно), от куда познания начерпали 

Зі спостережень за людьми які ганяли коли ви ще в садочок ходили

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

Зі спостережень за людьми які ганяли коли ви ще в садочок ходили

А что гоняли и в каком месте :lol: и какое отношение это имеет ко мне и к вашему флуду :o ???

Вы батенька погоняйте где то в другом месте и уж точно без меня :lol: я таких "гоняльщиков" на вентилятор еще когда в садик ходила наперед видела).

Змінено користувачем seksinika
  • Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, seksinika сказал:

А почему нет, особенно при условии что после поездки я ее продаю с дороже чем она мне стоила)?

Проблема в том что +- пол года она только место под навесом занимает и при этом замораживает сумму которая за те же +- пол года принесла бы доход +- 12000$, но ездить на ДВС у меня ну вообще ни какого желания нету, решалась долго и на такую поездку ибо были опасения по поводу зарядок, но их становится все больше и на этом направлении в итоге вообще даже ни какого напряга не было и можно было и с одной зарядкой по дороге справится.

Крайняя моя машина которую я держала для исключительно поездки летом на море была гибридная Инфинити КуХ60, до нее меня подружка которая живет во Власе уболтала на автобусе поехать), сказала что отдаст мне свою машину по месту гибридную Тайоту Ярис я на это повелась( итог 30 часов ада путешествия) и незабываемый комфорт определили что это была моя крайняя поездка на автобусе), до того держала Форд Ф-150 для этой поездки), до него был Х-Трейл опять таки для поездки на море, а вот до Х-Трейла я идеально справлялась самолетами ибо до войны они летали и была твердо уверенна что ДВС в моей жизни разве что в виде квадроцикла и мотоцикла присутствовать могут) и вот как бы вернулась опять к этой мысли.

Чекаю, доки родич отримає службову cla 250+, з задекларованим пробігом 700 і добре її відтестує. Мене вже давно підкумарює постійно тягати за собою два автомобілі, страхувати, перевзувати, паритись паркінгом. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

якщо зробити нічний тариф по 2,16 квт і мати 75% знижку,то вважай на шару можна кататись🙂 думаю, багато так і зробить. так що ставим ставки на електрички

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

42 минуты назад, МаТраС сказал:

якщо зробити нічний тариф по 2,16 квт і мати 75% знижку,то вважай на шару можна кататись🙂 думаю, багато так і зробить. так що ставим ставки на електрички

Повернемось до Вашого поста в лютому)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Gonchik сказав:

якщо там чергове подорожчання, то по фіг. 75% нікуди не дінеться і двохзонні лічильники теж)

я так, то  далеко на майбутньє собі заглядую)

як варік, гібрид

Посилання на коментар

10 минут назад, Gonchik сказал:

Так само мені говорили перед зимою 2025-26... особисто ми з супругою не відчули проблем з зарядками і експлуатацією свої електричок, всюди встигали і завжди хватало, 100км обходиться 50-60грн, на платних заряджалися тільки кілька разів при маршрутах 500км +.... але це стосується нашої ситуації: власний будинок та запасу ходу авто зимою 350+

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, Игорь Long сказал:

Так само мені говорили перед зимою 2025-26... особисто ми з супругою не відчули проблем з зарядками і експлуатацією свої електричок, всюди встигали і завжди хватало, 100км обходиться 50-60грн, на платних заряджалися тільки кілька разів при маршрутах 500км +.... але це стосується нашої ситуації: власний будинок та запасу ходу авто зимою 350+

Я нікого ні за що не агітую) Просто вважаю, що з поточними перспективами зими 26-27, без наявності потужної акб, а краще ще й генерації, мати як єдине авто електричку - це не зовсім продумана позиція. Це ще за умови, що не доведеться ставати на лижі. Хоча і з заправками срака. В райцентрі мого дитинства Чутовому за ніч вибили всі 4 азс. Люди їздять по сусідніх селах, щоб запрвити хоч щось:(

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Gonchik сказав:

Я нікого ні за що не агітую) Просто вважаю, що з поточними перспективами зими 26-27, без наявності потужної акб, а краще ще й генерації, мати як єдине авто електричку - це не зовсім продумана позиція. Це ще за умови, що не доведеться ставати на лижі. Хоча і з заправками срака. В райцентрі мого дитинства Чутовому за ніч вибили всі 4 азс. Люди їздять по сусідніх селах, щоб запрвити хоч щось:(

в наші часи, лиш дурень або дуже бідна людина, живучи в селі або будинку не має літрів 200 запасу в каністрах

Посилання на коментар

8 минут назад, МаТраС сказал:

в наші часи, лиш дурень або дуже бідна людина, живучи в селі або будинку не має літрів 200 запасу в каністрах

А «каністра» на 200 кВт у Вашому селі теж у кожного, крім дурнів, є?) 

Змінено користувачем Gonchik
Посилання на коментар

31 хвилину тому, Gonchik сказав:

А «каністра» на 200 кВт у Вашому селі теж у кожного, крім дурнів, є?) 

ну, гібрид, так гібрид) ви написали про азс , я вам відповів. до чого тут елетричка?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Це наш менталітет - запастися на всі випадки життя  😃.... не одне сторіччя процесу виживання накладає свою печатку...

Посилання на коментар

37 минут назад, Игорь Long сказал:

Це наш менталітет - запастися на всі випадки життя  😃.... не одне сторіччя процесу виживання накладає свою печатку...

Ну це ж не просто так, а тому, що держава традиційно усувається від захисту прав громадян. Поляки, наприклад, прибрали з ціни пдв (вже повернули))), хорвати і словенці обмежують ціни на пальне (солярка по півтора євро зараз), тощо. А у нас сам про себе не подбаєш, то ніхто про тебе не подбає:(

Змінено користувачем Gonchik
Посилання на коментар

Лично мне гибриды не зашли, был у меня и плагин-гибрид Е-Трон и мягкий-гибрид КуХ60 - такая себе шляпа:lol:.

Посилання на коментар

11 минут назад, seksinika сказал:

Лично мне гибриды не зашли, был у меня и плагин-гибрид Е-Трон и мягкий-гибрид КуХ60 - такая себе шляпа:lol:.

А хтось ще і erev купляє)

Посилання на коментар

2 години тому, МаТраС сказав:

Нахіба розумному далеко виїзджати, а багатому перейматися за якісь парукг гривень? Зараз у моді їздити швидко до смартлабу\стоматолога\кінезіолога щоб лікуватись та подовжувати життя, яке б у нормальні часи було просране на "колись потім бо треба на курорт" :)

Посилання на коментар

2 години тому, seksinika сказав:

Дивився кіа зробили нічого такий. Не для багатих.Але 65 км на батареї якось не надихає 

Посилання на коментар

65км., это очень радужный прогноз, летом и без климата), мой Е-Трон зимой реально проезжал 11км.), не хватало ребенка в школу отвезти и обратно вернуться.

• Хаха 2
Посилання на коментар

27 хвилин тому, seksinika сказав:

65км., это очень радужный прогноз, летом и без климата), мой Е-Трон зимой реально проезжал 11км.), не хватало ребенка в школу отвезти и обратно вернуться.

коротше, поки нема такого Плагін-гібриди (PHEV), щоб  хоч сотку їхала. за виключенням безумно дрогих -  мерса, ренйдж ровера і тп.

Посилання на коментар

Ну если важен пробег 100км. и есть желание делать это на электрике то почему не делать это на чистой электричке, при полном отсутствии гемора присевающего с Гибридом или ДВС?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...