Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Будет ли работать Контактор НО+НЗ

denis-k

Рекомендовані повідомлення

14 часов назад, standov сказал:

обосную, контактор(жодний) не гарантує *одночасне* спрацювання всіх контактних груп (тупо конструктивно), а тепер на вашій схемі намалюйте кейс коли одна група перемкнулася а друга залипла. І так стається тупо системно.

ПС саме по цій причині, жоден контактор не має малюнку "перемикаючих" контактів, бо він не гарантує це. Про те 100500 разів показано та розказано 

image.thumb.png.7eccbb13d0a94ce1a9c4535261ffc37f.png

яка група залипла(?)! там на одному "коромислі" дві пластини механічно зв'язані, не може одна залипнути а інша перемкнутися. Ви б хоч подивилися як воно влаштоване...

І шо ото червоним намальовано? - інвертор одною "фазою" на мережу залишився підключений? І шо далі? мережі то нема і на вводі реле напруги розімкнуто.

як це не має малюнку перемикаючих контактів жоден(?)! вище фото перемикаючих контактів га моєму контакторі, ви ж його цитували! 

Кароче, я поніл. Допобачення і вдачі.

Змінено користувачем SantehnikPPR100
х.з.
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ви або шось не то маєте на увазі під контактором або не знаєте як він влаштований усередині. Отут, я так розумію, згідно з вашими уявленнями про конструкцію - контактор шредінгера, він завжди "перемикається" між відкрито та відкрито)

Пс. Контактор не перемикає нічого, там контактні групи які нежалежні одна від одної, і вони працюють рівно так як намальовано на схемі контактора, і вони таки да бавають Но та НС але вони незалежні, щавжди може статися ситуація коли якісь вже перемкнулися а інші - ні. Не вірете мені - погугліть, або запитайте в гпт 

Screenshot_20251026-173513.png

Посилання на коментар

28 хвилин тому, standov сказав:

Інколи я боюся цю продажну женшчіну

Screenshot_20251026-174431.png

Не стоит верить бездумно. языковые модели любят "делать выводы" отсебятину, которая достаточно часто искажает реальность.

Screenshot_20251026-181241-642.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, ЯД сказал:

Не стоит верить бездумно. языковые модели любят "делать выводы" отсебятину, которая достаточно часто искажает реальность.

Screenshot_20251026-181241-642.png

Довіряти не варто але тут вона все правильно сказала. А фото ваше зрозумів не дуже. 4 пари контактів, незалежних. Все так як і писав

Посилання на коментар

Контактор не перемикає нічого©©©1094139219_IMG_20251025_1917172.thumb.jpg.fd9a2a7ebced41dc8fdd63525f49a8f6.jpg

-рука-лицо...

Рухомі контакти як перетинки, цільні, шо там не ясно з фото...

Таке саме, але перетинки вище-нижче - no-nc

Звісно не перемикає нічого, поки руцями перетинки ззовні не під'єднаєш.

Нікому не нав'язую використовувати як перемикач двох джерел живлення. Але

В МЕНЕ ПРАЦЮЄ.

Змінено користувачем SantehnikPPR100
Посилання на коментар

Звісно що не "пере"микає, він вмикає та відмикає, ви цей простий факт можете перевірити самостійно, просто продзвонив контакти верхні та нижні між собою, вони гальванично не зв'язані, всі контактні групи незалежні (це с-но очевидно зі схеми намальованої на контакторах). Контактори в яких є механічне блокування на схемі на горизонтальній полці є трикутник, це переважно спарені-реверсивні, за інші гроші і під інші задачі. В китайських перемикачах там куліса з центральною точкою, яка саме "пере"-микає центральну точку між двома полюсами. То шо у вас працює то і добре, дай бог вам пощастить, як не то будете значити що сталося і чому.

Посилання на коментар

3 години тому, SantehnikPPR100 сказав:

В МЕНЕ ПРАЦЮЄ.

І в мене працювало, але не довго, Ви не переймайтеся, вихідні транзистори не надто дорогі і досить розповсюджені, на ці граблі багато людей наступало і я наступав, не Ви перший і нажаль не останній.

Як то кажуть: Найкращий вчитель у житті - досвід. Бере, правда, дорого, але доступно пояснює.

Посилання на коментар

Головне правило в електриці - працює, не заважай) хто ми такі, щоб порушувати це правило)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...