egorskoda Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 Доброго дня на кухню треба стільниця товщиною 12 мм що порадите? і чи є майстри з установки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 А що це за товщина 12 мм? (Я зараз шукаю 38мм) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 23 хвилини тому, Фрай сказав: А що це за товщина 12 мм? (Я зараз шукаю 38мм) 38, то олдскул, а мейнстрім останні років 8 - це 12 мм з сучасних матеріалів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 Наприклад? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 viyar.ua/ua/catalog/hpl_stoleshnitsa/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 11 годин тому, BugS сказав: viyar.ua/ua/catalog/hpl_stoleshnitsa/ Побачила в переліку бренд ARPA, що можу сказати, в міський квартирі він з 2000 року, в Домі з 2016- жодної проблеми...якщо ще раз буду робити кухню, буду брати тільки таку стільницю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 9 годин тому, BugS сказав: viyar.ua/ua/catalog/hpl_stoleshnitsa/ Тицнув навмання тричі і всі 38-40мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 10 годин тому, Фрай сказав: Наприклад? сучасний довговічний матеріал можна й нержавйку вибрати 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 3 минуты назад, Dr.Yura сказал: сучасний довговічний матеріал можна й нержавйку вибрати Ага, і проблем зі стиковкою нема : зварив - і всіх дєлов 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 46 хвилин тому, Фрай сказав: Тицнув навмання тричі і всі 38-40мм Дивіться пошуком hpl плита 12 мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 7 годин тому, BugS сказав: Дивіться пошуком hpl плита 12 мм по вашому посиланню немає там такого, лише панелі і взагалі, навіщо мені шукати дурню? Хіба мало таких хто намагається економити? Я хочу зрозуміти за рахунок чого вона може тримати навантаження? На звичайному столі ніхто не гепає мʼясо, не ставить важку техніку або гарячий посуд. Ні, я стільки бачу дурні при будівництві коли на крокви ставлять брус малого перетину і що? А хто той дебіл, що першим став класти на перекриття замість дошки ОСП? Практично всі будинки на продаж так зроблені, а що у підсумку? Отож 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 8 хвилин тому, Фрай сказав: Хіба мало таких хто намагається економити? Я хочу зрозуміти за рахунок чого вона може тримати навантаження? В Макдональдсі вуличні столи зроблені з HPL. Можете вживу глянути. І HPL це не про економію. Ціна плити в рази більше за ДСП стільницю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 Нічо собі економити Хпл плита разів мінімум в 5 дорожча за типову 38му столешню. Діду, не можете ви бути спецом у всьому. Схаменіться. Хпл плита чудово тримає ті всі ваші відбивні на ній і нормально спирається на нормально спроектовані і зібрані кухонні тумби. Несучої здатності там цілком хватає. А використовується вона тоді, коли вам ну очінь хочеться наприклад ручки гола на фасадах, і тоді щоб вписатись в стандартний 860й габарит по висоті треба шукати спосіб зменьшити товщину столешні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 27 хвилин тому, Фрай сказав: по вашому посиланню немає там такого, лише панелі і взагалі, навіщо мені шукати дурню? Пошуком - то мав на увазі пошукати в Гугл Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 7 хвилин тому, murava сказав: Хпл плита разів мінімум в 5 дорожча за типову 38му столешню. Діду, не можете ви бути спецом у всьому. Схаменіться. Де це я себе спецом виставляв? Користувач, юзер по-вашому. 12 хвилин тому, outdoor24 сказав: В Макдональдсі вуличні столи зроблені з HPL Так то ж столи для приймання їдла, а не кухонні стільнички. 9 хвилин тому, murava сказав: Хпл плита чудово тримає ті всі ваші відбивні на ній і нормально спирається на нормально спроектовані і зібрані кухонні тумби. Несучої здатності там цілком хватає. Саме так, на нормально спроектовані, а не периметр тумбочки 60х60х16. А по-друге, то HPL також буває різний по складу і міцності. Я замовляв у Києві двері з HPL то більш менш міцний матеріал, а ще були меблі з HPLю і вони легко пробивались жіночим коліном. Хоч ціна була ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
egorskoda Опубліковано: 5 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 (змінено) шановні!!! є хто зможе мені Fundermax встановити чи ні? )))) Змінено 5 грудня 2024 користувачем egorskoda Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 Нема. Гортайте далі. Йдіть на той самий віяр-базар і напишіть там тендер. Це не форум меблярів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 2 години тому, BugS сказав: Пошуком - то мав на увазі пошукати в Гугл Заради цікавості порився Цитата Хпл плита разів мінімум в 5 дорожча за типову 38му столешню. не така вже й велика різниця, наприклад: Компакт-плита FUNDERMAX HPL (Fine Hammer) 0794 FH Patina Bronze Патина Брон/чер ядр 4100х640х12мм 20 274.54₴/лист Стільниця Luxeform S056/L/R3-1 U Граніт золотий 4200х600x38 мм м.п. 6 075.36 лист або прибл. 8-12000грн вологостійкий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 9 годин тому, Фрай сказав: Заради цікавості порився не така вже й велика різниця, наприклад: Компакт-плита FUNDERMAX HPL (Fine Hammer) 0794 FH Patina Bronze Патина Брон/чер ядр 4100х640х12мм 20 274.54₴/лист Стільниця Luxeform S056/L/R3-1 U Граніт золотий 4200х600x38 мм м.п. 6 075.36 лист або прибл. 8-12000грн вологостійкий В 2-3 рази. Несуттєва різниця). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 (змінено) 2 години тому, BugS сказав: В 2-3 рази. Несуттєва різниця). Але ж не у 5 разів, як писав Мурава? Питання у тому чи дає це вам якісь переваги від звичайної кухонної стільниці і якщо так то воно того варте. Але коли це лише умовна естетика за таку різницю то таке, я все одно не дуже вірю у її здатність не прогнутись при товщині 12 мм. Змінено 6 грудня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 Ай, купіть і поекспериментуйте. Чорне ядро - це вже для старрверов і для поціновувачів темних інтер'єрів, хвала Аллаху вони переводяться потиху еволюційно. Ви гляньте ядро в тон або біле Переваг як таких глобальних не дає. Дозволяє оздоблювати собою фартух і бічні площі. Досить легко миється. В деяких дизайнерських ситуаціях без хпл або чогось такої товщини зовсім ніяк. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 (змінено) 1 годину тому, murava сказав: В деяких дизайнерських ситуаціях без хпл або чогось такої товщини зовсім ніяк. Отож і я про те, що лише коли нема можливості поставити товсту або дизайнер так бачить. а так от шукаю хто мені зараз виріже стільничку у 3 метри 2 сантиметри і маю купувати замість 3м5мм 4-х метрову. Нікому не треба відрізок 97х60см всього за 2000грн? у три місця закинув розміри і вже три дні не можу дочекатись відповіді з пропозицією. Змінено 6 грудня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 Ніхто вам не продасть дешевше ціни цілого куска в 4 м, оскільки переробнику доведеться купити довгий кусок в вирізати вам необхідний розмір. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 Ха, я вам скажу більше, коли замовляв двері з ейчпиель 60х180 то мусив оплатити весь лист і чекати коли він прийде з-за кордону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 11 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2024 В 07.12.2024 в 00:17, Фрай сказал: а так от шукаю хто мені зараз виріже стільничку у 3 метри 2 сантиметри і маю купувати замість 3м5мм 4-х метрову В Віярі деякі стільниці продаються по фактичному погонажу, але при замовленні все одно варто перевірити ціну та порівняти з цілим листом. Що до компакт-плити (HPL) , то головна її перевага - водостійкість, вона дозволяє встановлювати мийку під стільницю, а це набагато зручніше в користуванні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз