Taisiya Опубліковано: 29 січня Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 50 минут назад, МаТраС сказал: А які ще можуть бути варіанти приямка для свердловини?) Вибачте,не розуміюсь на цьому,тому і питаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 29 січня Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 1 час назад, ЯД сказал: Я думаю правильнее это свердловина в приямку, и погружной насос Насос не погружний,діаметр труби свердловини не дозволяє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 9 хвилин тому, Taisiya сказав: Насос не погружний,діаметр труби свердловини не дозволяє. В сенсі, у вас що там свисток 50 мм?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 29 січня Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 10 минут назад, МаТраС сказал: В сенсі, у вас що там свисток 50 мм?) Уточню-напишу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 29 січня Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня (змінено) А какой размер приямку самий оптимальний?Длинна,ширина,высота Змінено 29 січня користувачем Taisiya Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня (змінено) 4 хвилини тому, Taisiya сказав: А какой размер приямку самий оптимальний? Щоб дупою не тертись при заміні крана і др сервісі. 90 на 90 з головою Змінено 29 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 29 січня Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 1 минуту назад, МаТраС сказал: Щоб дупою не тертись при заміні крана і др сервісі. У Вас,наприклад,які розміры?А то дупи у всіх різні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 1 хвилину тому, Taisiya сказав: У Вас,наприклад,які розміры?А то дупи у всіх різні. 90 на 90, але в мене нічого немає. Просто 32 труба в землю пішла. Деякі мудрєци ставлять гідроакумулятор в приямку. Не раз бачив цю геніальну ідею.. В мене все в топочній. І з неї ж на полив перед ним пішла труба на вулицю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня (змінено) 1 годину тому, Taisiya сказав: Вікно в парній буде вузьке і широке. Будете сидіти на поличці і спиратись спиною на скло ? В такій парні лежати зможе лише одна людина. Від розміру парної відніміть ще оздоблення , приблизно 80мм від кожної стіни. 1 годину тому, Taisiya сказав: Камін-топка,як викладала раніше А де на малюнку камін-топка ? 1 годину тому, Taisiya сказав: Вибачте,не художник і не проектант.Допоможіть,будь ласка,з проектом на основі цього малюнку.Якщо десь не так з розмірами,підкорегуйте.Газоблок 300,перестінки-150.Тераса-кірпіч(може покрасимо,а може і ні).Підлога тераса буде дерево.Барбекю,як ви рекомендуете,переносне.Вікно в парній буде вузьке і широке.Камін-топка,як викладала раніше,від вуглового відмовились.Розміри і розташування дверей-допоможіть.Будемо дуже вдячні. 1. Ситуація : На вулиці -10° в парні +100°. Хтось виходить з парної і одночасно хтось заходить з вулиці , не комільфо. 2. Виходячи з душової можна отримати дверима в лоба. 3. Заходячи з вулиці можна отримати дверима в лоба. Змінено 29 січня користувачем andrey_ka Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 5 хвилин тому, andrey_ka сказав: Виходячи з душовї можна отримати дверима в лоба. 3. Заходячи з вулиці можна отримати дверима в лоба. Кор, в сауну тільки тверезим, бо пару лобєшніків постраждають)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 29 січня Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 32 минуты назад, andrey_ka сказал: Будете сидіти на поличці і спиратись спиною на скло ? В такій парні лежати зможе лише одна людина. Від розміру парної відніміть ще оздоблення , приблизно 80мм від кожної стіни. А де на малюнку камін-топка ? 1. Ситуація : На вулиці -10° в парні +100°. Хтось виходить з парної і одночасно хтось заходить з вулиці , не комільфо. 2. Виходячи з душової можна отримати дверима в лоба. 3. Заходячи з вулиці можна отримати дверима в лоба. Вікно в сауні повинно бути.Тоді де і яким розміром його краще зробити? Одного лежака 2-а метра достатньо?Друга людина може і сидіти. Як краще розмістити двері? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 11 хвилин тому, Taisiya сказав: Вікно в сауні повинно бути. Да.. і навіщо ? 15 хвилин тому, Taisiya сказав: А... , так ви ось це обізвали каміном : ІМХО. Воно горить десь далеко всередині , ніякої естетики , це суто опалювальний прилад. 21 хвилину тому, Taisiya сказав: Друга людина може і сидіти. Та може , можуть і обоє сидіти , це питання комфорту. Будучи другою людиною , я б наприклад також хотів би полежати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 28.01.2025 в 11:36, Taisiya сказав: у Вас насос над свердловиною? Вам вже дали відповіді, мені і добавити нема чого. Взагалі, то вам треба або занурюватись та вивчати питання, бо будете потім мати клопіт і добре, якщо знайдете гарних спеціалістів; або почитати "білий" список форуму, щоб звернутися до перевірених людей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 29 січня Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 3 минуты назад, andrey_ka сказал: Да.. і навіщо ? А... , так ви ось це обізвали каміном : ІМХО. Воно горить десь далеко всередині , ніякої естетики , це суто опалювальний прилад. Та може , можуть і обоє сидіти , це питання комфорту. Будучи другою людиною , я б наприклад також хотів би полежати. Вікно,я думаю,потрібно для провітрювання.Чи я не права?Підскажіть,будь ласка. Любимо дивитись на вогонь.А так як,місця для каміну недостатньо,то вирішили поставити топку.Думаю, нам буде достатньо. А який розмір парної Ви б порекомендували? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 29 січня Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня (змінено) 9 минут назад, allanek сказал: Вам вже дали відповіді, мені і добавити нема чого. Взагалі, то вам треба або занурюватись та вивчати питання, бо будете потім мати клопіт і добре, якщо знайдете гарних спеціалістів; або почитати "білий" список форуму, щоб звернутися до перевірених людей. Поки є час,то й вивчаю.І дуже вдячна всім форумчанам,що дають поради. Змінено 29 січня користувачем Taisiya Граматика 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 8 хвилин тому, Taisiya сказав: Вікно,я думаю,потрібно для провітрювання.Чи я не права?Підскажіть,будь ласка. Для цього потрібно робити вентиляцію. Вікно бажане за відсутності вентиляції в парні , щоб залпово забезпечити приток свіжого повітря , але ІМХО це неправильно. 12 хвилин тому, Taisiya сказав: Любимо дивитись на вогонь. Так я до того і веду , що ви його не будете бачити , бо він горить далеко всередині і дверцята геть маленькі. 15 хвилин тому, Taisiya сказав: А який розмір парної Ви б порекомендували? На першій сторінці теми , малював в плані. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 29 січня Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня Так Ви ж ці габарити пропонували.Чи ,може,я щось невірно зрозуміла? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 9 хвилин тому, Taisiya сказав: Так Ви ж ці габарити пропонували.Чи ,може,я щось невірно зрозуміла? Та ні , все паравильно. Коли ви обмежили в загальних розмірах , я стиснув все що можна стиснути. Паритись там можна , але то не про комфорт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 3 години тому, Taisiya сказав: 4 години тому, ЯД сказав: Я думаю правильнее это свердловина в приямку, и погружной насос Насос не погружний,діаметр труби свердловини не дозволяє. Якщо чесно, то я вам дивуюсь, побудували симпатичний будинок, хочете зробити не менш приємну баньку-сауну, але чомусь так «стратили» на скважині. Чому? Це не те на чому економлять. Я рік промучився з полтавою, а потім порахував витрати, плюнув і пробив нову більшу і воно давно вже перекрило вартість одних тільки фільтрів 20ʼʼ та солі. Якщо є можливість і кошти бийте бучак поки раніше і одразу на 125-у трубу, буде широкий вибір глибинних насосів і начхати на розмір приямка. До речі за розмір питали, у мене 1 кільце метрове + вимурований з цегли купол під люк, я туди лише пару раз на рік заглядаю чи немає води, перед тим як квіти поставити весною і восени коли вазони прибираю, а так там немає чого робити. От коли була насосна станція на 30 м скважині то тільки і знав, що туди/сюди пірнати, вона мала звичку не качати, замінив на дійсно італійську і вже зверху поставив то задовбала своїм шумом. Глибинний насос безшумний взагалі. ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 30 січня Автор Поділитись Опубліковано: 30 січня 9 часов назад, Фрай сказал: Якщо чесно, то я вам дивуюсь, побудували симпатичний будинок, хочете зробити не менш приємну баньку-сауну, але чомусь так «стратили» на скважині. Чому? Це не те на чому економлять. Я рік промучився з полтавою, а потім порахував витрати, плюнув і пробив нову більшу і воно давно вже перекрило вартість одних тільки фільтрів 20ʼʼ та солі. Якщо є можливість і кошти бийте бучак поки раніше і одразу на 125-у трубу, буде широкий вибір глибинних насосів і начхати на розмір приямка. До речі за розмір питали, у мене 1 кільце метрове + вимурований з цегли купол під люк, я туди лише пару раз на рік заглядаю чи немає води, перед тим як квіти поставити весною і восени коли вазони прибираю, а так там немає чого робити. От коли була насосна станція на 30 м скважині то тільки і знав, що туди/сюди пірнати, вона мала звичку не качати, замінив на дійсно італійську і вже зверху поставив то задовбала своїм шумом. Глибинний насос безшумний взагалі. ) Дякую за пораду.Теж думали про це.А на скільки метрів мінімально цей бучак бьють і скільки коштуватиме зараз? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 32 хвилини тому, Taisiya сказав: Дякую за пораду.Теж думали про це.А на скільки метрів мінімально цей бучак бьють і скільки коштуватиме зараз? А для чого існують профільні теми на форумі?? Там і взнайте чи по сусідам, глибину, скільки заліза у вас і яка жорсткість. Будете рахувати потім вартість очистки дешевша. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 55 хвилин тому, Taisiya сказав: .А на скільки метрів мінімально цей бучак бьють В нас свердловину робили на Бучак і я вже писала, що свердловина на 54м. Теж Вишгородський район. Під спойлером інформація про водні горизонти та карта цих горизонтів в Київській області. Пишу з телефону, не дуже зручно. Задайте в пошуку " карта водних горизонтів" та будете мати купу інформації. Прихований текст 1kbk.com.ua/uk/category/karta-vodnix-gorizontiv/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 1 година тому, Taisiya сказав: А на скільки метрів мінімально цей бучак бьють і скільки коштуватиме зараз? Від 50 метрів залежно від вашої локації, у мене били на 80-90, але в реалі зупинились на 75 метрів, рівень коливається. На форумі присутні люди, що займаються і бурінням і влаштуванням, подивіться по відгукам тих кому били і вирішуйте доки не пізно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня (змінено) 46 хвилин тому, МаТраС сказав: . Будете рахувати потім вартість очистки дешевша Може їм пощастить, як і мені. На диво, вода не потребувала ніякої очистки. Стоїть звичайний фільтр механічної очистки і все. Змінено 30 січня користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня (змінено) 44 хвилини тому, allanek сказав: Може їм пощастить, як і мені. На диво, вода не потребувала ніякої очистки. Стоїть звичайний фільтр механічної очистки і все. Ви навіть не уявляєте,як мені пощастило .38 метрів всього навсього бив. Така Полтава. Трохи жорсткувата, але мене влаштовує в плані купання та миття. Ті, хто побив бучак по рекомендації профффесіоналів, після мене перебили на полтаву)) З явилась одна проблема, але я думаю, що буровщики нахалтурили трохи. Дебет впав. Через 10 років.На дім норм, на полив невистачає. Впав тільки в мене.в сусід ок. Змінено 30 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз