standov Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого Піодкажіть є вихідна вода після осмосу (побутовий) з ph 6.32, є бажання підняти ну в ідеалі на 1 очко, чи вирішить цю задачу додатковий картридж-мінералізатор і як його обрати, бо погуглив дельта цін 400-2000 і нічо не зрозуміло. Може є якісь перевірені варіанти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого Купіть отаку штуку і все поправиться 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 12 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 17 минут назад, murava сказал: Купіть отаку штуку і все поправиться якась ціна дивна ) не то шоб я проти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 12 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 27 минут назад, murava сказал: Купіть отаку штуку і все поправиться а можна для тупого, що йому ще треба щоб приєднати до існуючого фільтра? написано "різьбовий" тобто треба якийсь адаптер різьба/цанга 2шт? Яка там різьба? Чи треба якась колба ще? Зателефонував в магазі де є в найвності, хлопчина не зміг допомогли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 1 час назад, standov сказал: якась ціна дивна ) не то шоб я проти На фумку накрутить отаку штуку і включити в розрив траси на виході перед краном 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 12 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 11 минут назад, murava сказал: На фумку накрутить отаку штуку і включити в розрив траси на виході перед краном тобто там 3/8? бо я не можу зрозуміти. Якщо так то все понятно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 12 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого так, тут виявилося що в мене в фільтрі є посткартрідж і відповідно доцільно його поміняти/замінити, але він отакий (Postfilter CFM) судячи з інструкції. Шось нічого крім руснявого атола не гуглиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого Нінада його міняти. Додайте коректор і все. Різьби можуть бути як 3/8 так і 1/4. Переходи є з любої різьби. Купіть картридж і гляньте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleksZm Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 5 часов назад, standov сказал: Піодкажіть є вихідна вода після осмосу (побутовий) з ph 6.32, є бажання підняти ну в ідеалі на 1 очко, чи вирішить цю задачу додатковий картридж-мінералізатор... Вирішить такій Aquafilter AIMRO-QC. Якраз підніме Рн десь на одиницю. В нормальний "режим" він входить десь через неділю. На ранок перший стакан може бути навіть дуже мінералізованих на смак. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleksZm Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого Але треба розуміти, що на "протоку десять літрів підряд" він дуже гарного результату не покаже. Перших 1-2 стакани. Потім перерва:) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vodinoy Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого В 12.02.2025 в 20:31, AleksZm сказал: Вирішить такій Aquafilter AIMRO-QC. Якраз підніме Рн десь на одиницю. В нормальний "режим" він входить десь через неділю. На ранок перший стакан може бути навіть дуже мінералізованих на смак. aquafilter.com/en/content/15/acm-1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз