Фрай Опубліковано: В середу в 20:51 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:51 А в чому питання замінити/відремонтувати серцевину замка під рідний ключик? друге, купити акумулятор і не пошукати проблему неправильно, треба перевірити чи справді є витік і для цього не потрібно багато розуму, лише звичайний тестер і хвилин 20 часу у мене нещодавно була така ж проблема, рідний акум протримався всього 5 років, хоча старт/стоп був відключений з самого початку, але сигналка дуже садить і якщо не прослідкуєш вчасно то батарейці будуть «гайки» достроково. Якщо машинка у вас більш-менш свіжа то будь-яка несправність не дасть машинці «засинати» і буде давати зайвий витік. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: учора в 07:00 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 07:00 10 часов назад, Фрай сказал: А в чому питання замінити/відремонтувати серцевину замка під рідний ключик? друге, купити акумулятор і не пошукати проблему неправильно, треба перевірити чи справді є витік і для цього не потрібно багато розуму, лише звичайний тестер і хвилин 20 часу у мене нещодавно була така ж проблема, рідний акум протримався всього 5 років, хоча старт/стоп був відключений з самого початку, але сигналка дуже садить і якщо не прослідкуєш вчасно то батарейці будуть «гайки» достроково. Якщо машинка у вас більш-менш свіжа то будь-яка несправність не дасть машинці «засинати» і буде давати зайвий витік. У тому, що від авто-майстрів не можна нічого толкового добиться. Питання: де в авто мозги, які відповідають за закриття / відкриття всіх дверей машини? Купити акум якраз і порадили майстри. Але вже здали акум. бо не в ньому справа. Якщо не ставить на сигналку, теж садить? Мені радили знять сигналку взагалі з авто. але для цього треба їхать в Київ. 2011 р.в. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 07:39 Поділитись Опубліковано: учора в 07:39 36 хвилин тому, belosnezka сказав: У тому, що від авто-майстрів не можна нічого толкового добиться. Питання: де в авто мозги, які відповідають за закриття / відкриття всіх дверей машини? Купити акум якраз і порадили майстри. Але вже здали акум. бо не в ньому справа. Якщо не ставить на сигналку, теж садить? Мені радили знять сигналку взагалі з авто. але для цього треба їхать в Київ. 2011 р.в. То такі "авто-майстри". Завітайте до офіційного дилера, вам знайдуть витік струму. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 07:43 Поділитись Опубліковано: учора в 07:43 3 хвилини тому, XL.pro сказав: То такі "авто-майстри". Завітайте до офіційного дилера, вам знайдуть витік струму. Не знайдуть. У мене в одній машині офіціали не знайшли що то була сигналка, яку вони ж і поставили 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 07:49 Поділитись Опубліковано: учора в 07:49 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Не знайдуть. У мене в одній машині офіціали не знайшли що то була сигналка, яку вони ж і поставили Все від конкретного електрика залежить. Автомобіль 2011 р.в. буде потребувати все більше і більше грошей. Тому потрібно обрати хороше СТО. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 08:31 Поділитись Опубліковано: учора в 08:31 1 час назад, XL.pro сказал: То такі "авто-майстри". Завітайте до офіційного дилера, вам знайдуть витік струму. Офдиллер предложит поменять всю проводку и все блоки целиком за 10к. евро) 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 08:32 Поділитись Опубліковано: учора в 08:32 2 часа назад, belosnezka сказал: що від авто-майстрів не можна нічого толкового добиться. Ищите по всяким объявам, даже в ближайшем ГСК вполне можно найти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 09:16 Поділитись Опубліковано: учора в 09:16 40 хвилин тому, DimaF сказав: Офдиллер предложит поменять всю проводку и все блоки целиком за 10к. евро) У мене є досвід співпраці як з офіційним дилером, так і з приватними СТО. Тому повторюсь, все залежить виключно від конкретного електрика. У ТС приватне СТО нічого не знайшло, проблему не вирішило. Порекомендуйте де їй полагодити своє авто. З кожним місяцем/роком авто 2011 р.в. буде потребувати нових фінансових вкладень, тому ремонти стануть невід'ємною частиною власниці. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 09:39 Поділитись Опубліковано: учора в 09:39 Тут без вариантов, искать место утечки. Ищите человека, спеца. Где, это второй вопрос. Но то, что их единицы это факт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 09:50 Поділитись Опубліковано: учора в 09:50 7 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Тут без вариантов, искать место утечки. Ищите человека, спеца. Где, это второй вопрос. Но то, что их единицы это факт Ви думаєте як електрик. А проблема може бути не в електриці, а в електроніці. наприклад в тому що блок керування не буде давати "засинати" системі через електролит що потік. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 10:36 Поділитись Опубліковано: учора в 10:36 2 години тому, belosnezka сказав: У тому, що від авто-майстрів не можна нічого толкового добиться. Щоб визначити чи є зайвий витік достатнього будь-кого з тестером, є купа відео в інеті як це зробити. Цитата Питання: де в авто мозги, які відповідають за закриття / відкриття всіх дверей машини? Навіщо воно вам? Це питання тих хто встановлює сигналізації, зазвичай вона відповідає за роботу Цитата Купити акум якраз і порадили майстри. Але вже здали акум. бо не в ньому справа. Якщо він у вас вже сідав та ще й не раз то йому капець, він вже не буде тримати 13 годин тому, Фрай сказав: рідний акум протримався всього 5 років,… але сигналка дуже садить і якщо не прослідкуєш вчасно то батарейці будуть «гайки» достроково. Жж Цитата Якщо не ставить на сигналку, теж садить? Мені радили знять сигналку взагалі з авто. але для цього треба їхать в Київ. А що ще порадили зняти? )) Коли я колись став на дорозі, заблокувався, шукав хто допоможе то деякі також казали, що жиписи це повне лайно, викиньте її взагалі і тп. Не слухайте, не знаю що там стоїть у вас, але якщо серйозна то просто перевірити у фахівців бо вона може не дати засинати при несправностях. Проте є і інший варіант, сигналка дешева, підʼєднана неправильно, щось не фуричить чи не працює як треба, тоді так, але ж все одно ставити діагноз лише нормальному фахівцю, а не нам по фото авто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: учора в 10:39 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 10:39 49 минут назад, US7IGN сказал: Ви думаєте як електрик. А проблема може бути не в електриці, а в електроніці. наприклад в тому що блок керування не буде давати "засинати" системі через електролит що потік. Відключили магнітолу. кажуть, може бути вона. Чекаємо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: учора в 10:41 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 10:41 4 минуты назад, Фрай сказал: Навіщо воно вам? Це питання тих хто встановлює сигналізації, зазвичай вона відповідає за роботу я купила замок (серцевину) і хочу її туди вставить. на випадок, як сяде, акум, щоб можна було двері ключем відкрить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 10:41 Поділитись Опубліковано: учора в 10:41 2 часа назад, XL.pro сказал: У ТС приватне СТО нічого не знайшло А у нас есть стандарты по "приватным СТО"?? Не каждый суслик - агроном... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: учора в 10:42 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 10:42 6 минут назад, Фрай сказал: Якщо він у вас вже сідав та ще й не раз то йому капець, він вже не буде тримати в нуль не сідав кожен раз. сідає до 40 % - і вже ключ двері не закриває / не відкриває. я його відразу заряджаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: учора в 10:43 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 10:43 7 минут назад, Фрай сказал: А що ще порадили зняти? )) магнітолу. типу несправна. ремонт або нову треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: учора в 10:44 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 10:44 9 минут назад, Фрай сказал: Проте є і інший варіант, сигналка дешева, підʼєднана неправильно, щось не фуричить чи не працює як треба, тоді так, але ж все одно ставити діагноз лише нормальному фахівцю, а не нам по фото авто. шериф. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: учора в 12:14 Поділитись Опубліковано: учора в 12:14 1 час назад, belosnezka сказал: шериф. машина 2011 року і тоді ж ставилась сигналка? сигналку давно в утіль... а де територіально знаходитесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 12:36 Поділитись Опубліковано: учора в 12:36 1 годину тому, belosnezka сказав: я купила замок (серцевину) і хочу її туди вставить. на випадок, як сяде, акум, щоб можна було двері ключем відкрить. а що з вашою? бо може я вас здивую, але якщо нею не користувались то рідний ключик так зношується, що може й не відкривати, та й вона сама закисає. 1 годину тому, belosnezka сказав: магнітолу. типу несправна. ремонт або нову треба. Магнітола одна з причин витоку, особливо якщо не штатна і кривими ручками підʼєднали аби куди. 1 годину тому, belosnezka сказав: в нуль не сідав кожен раз. сідає до 40 % - і вже ключ двері не закриває / не відкриває. Якщо не відкриває то вже немає 12 В, вірніше на табло наче і є, але то без навантаження, насправді батарейка дохла. де ви локаційно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: учора в 12:45 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 12:45 31 минуту назад, hause сказал: машина 2011 року і тоді ж ставилась сигналка? сигналку давно в утіль... а де територіально знаходитесь? коли ставилась сигналка - хз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: учора в 12:46 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 12:46 10 минут назад, Фрай сказал: а що з вашою? не крутиться. один з майстрів сказав, що ключик не рідний у мене. мінявся замок зажигання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь Long Опубліковано: учора в 13:08 Поділитись Опубліковано: учора в 13:08 0985066665 Роман автоелектрик 0934998405 Саша автоелектрик Це Васильків, вам зручно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 13:10 Поділитись Опубліковано: учора в 13:10 Я перевіряв і шукав витоки сам, прийшов до висновку, що все в межах, але сигналка акум кілька разів розряджала, бо у моєї є така особливість, що все має бути зачинено, важіль тільки на паркінгу, капот закритий і тп, інакше вона не засинає і починає різко споживати забагато енергії. купив нову батарейку і все. Хоча ні, ще зняв фішку інтелектуального контролю з мінусової клеми бо коли ти їздиш на короткі відстані і часті запуски двигуна то воно не дає дозаряджати батарейку. Купив приблуду у прикурювач яка показує бортову напругу і реально пересвідчився. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 19 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 5 часов назад, Игорь Long сказал: 0985066665 Роман автоелектрик 0934998405 Саша автоелектрик Це Васильків, вам зручно Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Perforator21 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) Вам може поки і не треба прямо зараз автоелектрик, а просто сусід з тестером... зняти клему з акума, між акумом та клемою підключити тестер в режимі амперметра. Після того як автівка засне на тестері мають бути значення в межах до 10 мА. Якщо більше - щось в автівці несанкціоновано жере енергію... Якщо струм до 10 мА - з автівкою все добре і сигналка з якихось інших причин не відкриває двері. І ще одна річ: якщо сигналка не відкриває двері, но акумулятор ще може крутанути стартер і завести автівку, то скоріш за все акумулятор не такий вже і розряджений. Ще один привід думати що все ж таки сигналка не нормально працює. Змінено 18 годин тому користувачем Perforator21 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз