anabioz Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14.11.2025 в 22:03, yoojin сказав: Як це не дає?) watton.ua/speroni-nasos-cirkuljacionnyj-scr-25-80-180.html Виробництво Італія. Це просто жах. Таке враження, що всі ліплять ті наліпки кому не лінь ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому То ж, три останні версії логотипу вже зібрали, хто має з двома верхніми? ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, TaurosRMK сказав: Треба в живу бачити. Гадаю, що в живу, не знаючи як саме виглядає оригінал, ні Ви, ні я - нічого не зрозуміємо. Просто красиві наліпки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, TaurosRMK сказав: То ж, три останні версії логотипу вже зібрали, хто має з двома верхніми? ))) Там же не тільки логотип, там багато чого на самій наліпці різне. Я вже бачив 5-6 варіантів наліпок одного і того ж самого насосу ) Від 2000грн до 15000грн ) І не факт, що якийсь із них оригінальний) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ну единственное что в лоб не сравнивая понятно - серийник на литье у оригинала выбит и книжка на куче языков в комплекте. Серые я так понял это как запчасти для котлов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, anabioz сказав: Там же не тільки логотип, там багато чого на самій наліпці різне. Я вже бачив 5-6 варіантів наліпок одного і того ж самого насосу ) Від 2000грн до 15000грн ) І не факт, що якийсь із них оригінальний) Зображення з офіційного сайту. Як мінімум видно перемикач у фірмовому зеленому кольорі. А також логотип на корпусі (можливо штамповка, а не намальовано), також наштамповано якийсь номер на іншій частині корпусу, і з'єднано дві частини тільки на два гвинти. На наклейці зверху пусто, логотип знизу, по середині якісь надписи, все чорним. В гуглі пошук видає багато варіантів з червоним перемикачем (включно з старішими версіями, там здається був червоний), тільки перший варіант з зеленим як на сайті. Не буду запевняти що то обов'язково має бути зелений, але може і так? Хоча це те саме фото з офіційного сайту. Тому треба живі фото дивитися, а не картинки які всі копіюють один в одного. Але це все просту думки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Те что мы устанавливали всегда были с красными крутилками и два винта это норма. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 хвилин тому, SantehnikPPR100 сказав: Те что мы устанавливали всегда были с красными крутилками и два винта это норма. Про гвинти я знаю, десь валяєтсья аналогічний б/в. Просто на фото зустрічається з чотирма гвинтами, тому варто звертати увагу. Змінено 1 година тому користувачем TaurosRMK 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Згадайте ще фразу, що виробник може змінювати вигляд та комплектацію 😄 Тому сьогодні є один товар, а завтра вже випустил той самий з незначними відмінностями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому Прихований текст www.alibaba.com/product-detail/High-Pressure-Circulation-Water-Pump-for_1600544080033.html?spm=a2700.picsearch.normal_offer.d_image.49ef5f93pobFmS www.alibaba.com/product-detail/Meisheng-Hot-Wate-Pump-Water-Circulation_1601405400727.html?spm=a2700.details.you_may_like.1.62b514b1TshOxf www.alibaba.com/product-detail/Best-Sales-High-Temperature-Hot-Water_60792874038.html?spm=a2700.picsearch.normal_offer.d_image.49ef5f93pobFmS Перші як попалися ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз