DimaF Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Молодец, стремянку подстраховал!👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 час назад, standov сказал: VID_20260117_172140_803.mp4 Драбину на всяк випадок прив'язали. А спирається на водосточку? Якось виглядає майже безнадійним зайняттям... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, Vikctor сказал: Драбину на всяк випадок прив'язали. А спирається на водосточку? Якось виглядає майже безнадійним зайняттям... Ну спирається вона все-ж на землю )) відповідно до усіляких там єпюрів на водосточку там мінімум навантаження, а прив'язав щоб якщо поїде (ну бо лід) то в мене було часу повністю сформулювати думку та її озвучити в ефір. Нижній ряд я місцями "до чорного" почистив, завтра хочу верхній вже з мансардного. Робоча ідея що десь має наступити точка генерації коли тепла стане достятньо для самовідтаювання. Але це не точно ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 час назад, DimaF сказал: Молодец, стремянку подстраховал!👍 Ну бо ліва вже була зламана, права мені потрібна ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Зробив собі "інструмент" який по відчуттям зручніший ща все інше шо пробував, втикаєш в сніг і тягнеш на себе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Стартап напрошується) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Є готові рішення. Лопата з помаранчевого пвх з крайкою з резини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз