DimaF Опубліковано: В четвер в 11:33 Поділитись Опубліковано: В четвер в 11:33 19 часов назад, SantehnikPPR100 сказал: Странно. а рассыпавшиеся дымоходы/оголовки тоже не видели? печка горит - на холодном кирпиче конденсируется влага из дыма, печка потухла - влага замёрзла в кирпиче, современному много циклов не понадобится. Не верите мне - гугл тоже самое пишет Честно говоря, у нас в дедовой хате печка с дымоходом отработала лет 50, ничего не разрушилось, даже оголовок. Дымоход на холодном чердаке обмазан просто глиной, в пару сантиметров толщиной. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: В четвер в 12:08 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:08 раньше печники и внутри глиной мазали... - раньше и трава зеленее была, не то что кирпич 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: В четвер в 13:24 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:24 (змінено) 3 години тому, nata1 сказав: Я утеплила у себе цегляну шахту ( димохід і вентканали) мінватою 100 мм на холодному чердаку і обгорнула пароізоляцією. Я вже почав вивчати це питання. Дякую за підказку про 100 мм. Дивлюсь в бік Knauf Insulation. Рекомендують обгорнути супердифузною мембраною та зафіксувати сіткою. Може з часом зашию гіпсокартоном. Також радять утеплити зовнішню частину над покрівлею, в це вже серйозно. 16 годин тому, SantehnikPPR100 сказав: более чем Змінено В четвер в 13:24 користувачем Игорь&Ира Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: В четвер в 13:26 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:26 1 годину тому, DimaF сказав: Честно говоря, у нас в дедовой хате печка с дымоходом отработала лет 50, ничего не разрушилось, даже оголовок. Дымоход на холодном чердаке обмазан просто глиной, в пару сантиметров толщиной. В мене цементно-піщана штукатурка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: В четвер в 13:30 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:30 1 година тому, SantehnikPPR100 сказав: раньше печники и внутри глиной мазали... - раньше и трава зеленее была, не то что кирпич В мене конструкції майже 30 років і робив її майстер-пенсіонер з глибинки. Просто раніше обходитись електрикою, а потім газом. Зараз робимо як резерв про всяк випадок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: учора в 05:42 Поділитись Опубліковано: учора в 05:42 16 часов назад, Игорь&Ира сказал: Рекомендують обгорнути супердифузною мембраною... Мембрана там накой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: учора в 08:55 Поділитись Опубліковано: учора в 08:55 3 години тому, SON сказав: Мембрана там накой? Я так думаю, на випадок протікання даху. Я за сітку і обшивку гіпсокартоном. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: учора в 08:58 Поділитись Опубліковано: учора в 08:58 Ще таке питання. На горищі є ревізійні дверцята 14*14 см. Як зберегти до них доступ через 10 см мінвати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: учора в 13:16 Поділитись Опубліковано: учора в 13:16 Оставить в минвате квадратную дырку и заткнуть квадратиком той же минваты. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Раз мова зайшла про мінвату, що порадите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому плотность 135 кг/м3, базальтовая. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз