Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

порадьте з плануванням будинку

cherednik

Рекомендовані повідомлення

Планую будувати будинок, будівництво почав минулого року наразі все заморожено на етапі фундаменту, планую в цьому році коробку - роботи здійснюватиму власними силами. Поки не можу визначитися з планування, потрібна стороння допомога/порада.

Ситуація така - що планую будуватися в два поверхи. 1 поверх кухня, вана, вітальна, 2 поверх тиха зона (3 спальні і ванна). але проблема є з плануванням першого поверху, а саме розміщення ванни, бойлерної та входу до будинку. На малюнку показано де вже зроблено ввід комунікацій в будинок, і саме там потрібно розмістити ванну і бажано саме там зробити тех приміщення - але через те що є обмеження по відстані між несучими стінами - мені не подобається ні розташування, ні те що тех приміщення виходить дуже вузьке і мале... вхід до будинку можна спланувати з різної сторони (сходи поки не заливалися) тому прошу пораду/погляд зі сторони як краще спланувати.

22.jpg.d95476f6a51aae99d25328b5abb79dd9.jpg33.jpg.2d3b713b5df0b09c4e13c7f0cee16541.jpg11.jpg.b6fcc58afd8946023081f5c3b98db036.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, cherednik сказав:

33.jpg.2d3b713b5df0b09c4e13c7f0cee16541.jpg

СХоди якось цікаво намальовані... як ними підніматися?

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

9 хвилин тому, vadimv сказав:

цікаво намальовані..

це суто щоб відобразити елемент - де саме і які, будуть ще не вирішив. Але скоріше вони будуть на 2 марші і ось так з поворотом вліво

Посилання на коментар

36 хвилин тому, BugS сказав:

Рекомендовано на 1 поверсі 1 кімнату під кабінет/спальню. Площа дозволяє.

image.png.c9b8656724912a265395c29f564d6aa6.png

як варіант. але поки хз чи вона треба - бо зверху 3 спальні як на мене цього достатньо (сім'я 3 зараз) може буде 4)))

Змінено користувачем cherednik
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...