cherednik Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Планую будувати будинок, будівництво почав минулого року наразі все заморожено на етапі фундаменту, планую в цьому році коробку - роботи здійснюватиму власними силами. Поки не можу визначитися з планування, потрібна стороння допомога/порада. Ситуація така - що планую будуватися в два поверхи. 1 поверх кухня, вана, вітальна, 2 поверх тиха зона (3 спальні і ванна). але проблема є з плануванням першого поверху, а саме розміщення ванни, бойлерної та входу до будинку. На малюнку показано де вже зроблено ввід комунікацій в будинок, і саме там потрібно розмістити ванну і бажано саме там зробити тех приміщення - але через те що є обмеження по відстані між несучими стінами - мені не подобається ні розташування, ні те що тех приміщення виходить дуже вузьке і мале... вхід до будинку можна спланувати з різної сторони (сходи поки не заливалися) тому прошу пораду/погляд зі сторони як краще спланувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Рекомендовано на 1 поверсі 1 кімнату під кабінет/спальню. Площа дозволяє. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 1 годину тому, cherednik сказав: СХоди якось цікаво намальовані... як ними підніматися? Змінено 18 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 9 хвилин тому, vadimv сказав: цікаво намальовані.. це суто щоб відобразити елемент - де саме і які, будуть ще не вирішив. Але скоріше вони будуть на 2 марші і ось так з поворотом вліво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 36 хвилин тому, BugS сказав: Рекомендовано на 1 поверсі 1 кімнату під кабінет/спальню. Площа дозволяє. як варіант. але поки хз чи вона треба - бо зверху 3 спальні як на мене цього достатньо (сім'я 3 зараз) може буде 4))) Змінено 18 годин тому користувачем cherednik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Без урахування розташування будинку відносно сторін світу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 31 хвилину тому, BugS сказав: Без урахування розташування будинку відносно сторін світу там де ви намалювали 45 - там до 20 квадратів буде. 75 це уся площа а не кухні вітальні (на схемі) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 година тому, cherednik сказав: там де ви намалювали 45 - там до 20 квадратів буде. 75 це уся площа а не кухні вітальні (на схемі) Тоді почніть з правильних розмірів приміщень Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 15 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 7 хвилин тому, BugS сказав: Тоді почніть з правильних розмірів приміщень Розміри вірні, довжини стін і пропорції. Питання планування - а не розмірів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 годин тому, BugS сказав: Нічого не змінилося в питанні де просив пораду... Тех приміщення як було вузьке так і лишилося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 13 часов назад, cherednik сказал: Розміри вірні, довжини стін і пропорції. Питання планування - а не розмірів. Подивився на ваше планування і це мені нагадало ескіз який я малював свому товаришу (особливо габарити і ті віконця праворуч😁). Ескіз я малював з орієнтацією на північний фасад , і стрічка фундаменту там інша, але думаю поділюся, може це вас наштовхне на якісь думки... Змінено 1 година тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 41 хвилину тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Подивився на ваше планування і це мені нагадало ескіз який я малював свому товаришу (особливо габарити і ті віконця праворуч😁). Ескіз я малював з орієнтацією на північний фасад , і стрічка фундаменту там інша, але думаю поділюся, може це вас наштовхне на якісь думки... Дякую. Вікна - це я поки просто прикинув +/-. У мене є прив'язка до несучої стіни і це накладає певні моменти для врахування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 39 минут назад, cherednik сказал: Дякую. Вікна - це я поки просто прикинув +/-. У мене є прив'язка до несучої стіни і це накладає певні моменти для врахування. Чи можете сходи з с/у місцями перекинути. Змінено 46 хвилин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 43 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 17 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: що скажете? трохи змінив вхід і концепцію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 15 хвилин тому, cherednik сказав: що скажете? Планування без розстановки меблів не має сенсу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому (змінено) 23 минуты назад, cherednik сказал: що скажете? трохи змінив вхід і концепцію Не закидуйте тех. приміщення так далеко від входу. Зламається котел, приїде дядько в кирзових чоботях і з гарненьким перегаром і ходитиме через всю хату. Ну і при вході б не було зайвим якогось рукомийника мати. А ще великий проліт у великому приміщенні, ви чим перекриватися між поверхами маєте? (Я далеко не спеціаліст...але я так бачу) Пи.си. я б вам радив прислухатись до людей зверху про кімнату внизу, на старість собі скажете дякую (я раніше теж вперто цього не хотів бачити, але подивившись на маму якій 72-зрозумів що форумчани були праві). А ще ми не розуміємо де у вас фасад (вулиця) і як по сторонам світу. Змінено 19 хвилин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз