cherednik Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Любий каприз за ваші гроші... Я ж не проти😄 (я визвався допомогти-я довів це до кінця, під своє бачення) дякую - що скажете по моєму проекту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, cherednik сказал: дякую - що скажете по моєму проекту? Я не люблю критикувати 🙄. Тому скажу що мені він логічно не зрозумілий (суб'єктивно). Але вирішувати вам і жити в ньому теж вам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 23 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: не люблю критикувати в том то і суть - можлвио я щось не враховую, а це виявиться важливим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 15 минут назад, cherednik сказал: в том то і суть - можлвио я щось не враховую, а це виявиться важливим У вас має бути два повних поверхи чи мансарда? Змінено 1 година тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: У вас має бути два повних поверхи чи мансарда? мансарда висота стіни бічна куди йде скат 1,9 - 2 м (планується) Змінено 1 година тому користувачем cherednik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 години тому, cherednik сказав: Я сьогодні теж трохи допрацював свій варіант. додав 2 поверх Сходи в куті - не найкраще рішення - багато місця втрачається на коридор. 24 хвилини тому, cherednik сказав: мансарда висота стіни бічна куди йде скат 1,9 - 2 м (планується) Якби я робив собі мансарду - робив би аттікові стіни висотою близько метра (до рівня підвіконня) і по них армопояс. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому (змінено) 1 час назад, cherednik сказал: мансарда висота стіни бічна куди йде скат 1,9 - 2 м (планується) Який в тому сенс? То вже і до двох поверхів не далеко.... Чи ви маєте якийсь певний архітектурний задум (якось стилізувати)🙈? Про сходи вам вже сказали (бо власне з цією ціллю я цікавився про поверховість) Змінено 34 хвилини тому користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 19 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 25 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Який в тому сенс? максимально використання площі, і в плані вартості це дешевше ніж повноцінний поверх. можливо 2 це і забагато, можливо це в чистоті буде 1,8 +/-. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому (змінено) 14 минут назад, cherednik сказал: максимально використання площі, і в плані вартості це дешевше ніж повноцінний поверх. можливо 2 це і забагато, можливо це в чистоті буде 1,8 +/-. 1400мм - і то вже максимум як на мене. Бо як більше то тоді втрачається весь сенс від поняття "мансарда" (суб'єктивно). Тоді вже будуйте два поверхи. Ок, ви зараз хочете зробити ескіз (експлікацію) а потім з тим піти до архітектора чи інженера-будівельника (чи принципово "ну їх нафіг"🤭? І ще таке не скромне питання, ви на яку дистанцію по часу в то плануєте вкластися (в будову) і в які гроші в перерахунку на один квадратний метр плануєте потратитись (беручи до уваги і тот факт що ви будете будуватися власними силами)? Просто цікаво-якщо не зручне запитання-можете не відповідати... Змінено 4 хвилини тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз