cherednik Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 годину тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Любий каприз за ваші гроші... Я ж не проти😄 (я визвався допомогти-я довів це до кінця, під своє бачення) дякую - що скажете по моєму проекту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 6 минут назад, cherednik сказал: дякую - що скажете по моєму проекту? Я не люблю критикувати 🙄. Тому скажу що мені він логічно не зрозумілий (суб'єктивно). Але вирішувати вам і жити в ньому теж вам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 23 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: не люблю критикувати в том то і суть - можлвио я щось не враховую, а це виявиться важливим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 15 минут назад, cherednik сказал: в том то і суть - можлвио я щось не враховую, а це виявиться важливим У вас має бути два повних поверхи чи мансарда? Змінено 18 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 17 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 16 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: У вас має бути два повних поверхи чи мансарда? мансарда висота стіни бічна куди йде скат 1,9 - 2 м (планується) Змінено 17 годин тому користувачем cherednik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 3 години тому, cherednik сказав: Я сьогодні теж трохи допрацював свій варіант. додав 2 поверх Сходи в куті - не найкраще рішення - багато місця втрачається на коридор. 24 хвилини тому, cherednik сказав: мансарда висота стіни бічна куди йде скат 1,9 - 2 м (планується) Якби я робив собі мансарду - робив би аттікові стіни висотою близько метра (до рівня підвіконня) і по них армопояс. Змінено 17 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 1 час назад, cherednik сказал: мансарда висота стіни бічна куди йде скат 1,9 - 2 м (планується) Який в тому сенс? То вже і до двох поверхів не далеко.... Чи ви маєте якийсь певний архітектурний задум (якось стилізувати)🙈? Про сходи вам вже сказали (бо власне з цією ціллю я цікавився про поверховість) Змінено 16 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 25 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Який в тому сенс? максимально використання площі, і в плані вартості це дешевше ніж повноцінний поверх. можливо 2 це і забагато, можливо це в чистоті буде 1,8 +/-. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 14 минут назад, cherednik сказал: максимально використання площі, і в плані вартості це дешевше ніж повноцінний поверх. можливо 2 це і забагато, можливо це в чистоті буде 1,8 +/-. 1400мм - і то вже максимум як на мене. Бо як більше то тоді втрачається весь сенс від поняття "мансарда" (суб'єктивно). Тоді вже будуйте два поверхи. Ок, ви зараз хочете зробити ескіз (експлікацію) а потім з тим піти до архітектора чи інженера-будівельника (чи принципово "ну їх нафіг"🤭? І ще таке не скромне питання, ви на яку дистанцію по часу в то плануєте вкластися (в будову) і в які гроші в перерахунку на один квадратний метр плануєте потратитись (беручи до уваги і тот факт що ви будете будуватися власними силами)? Просто цікаво-якщо не зручне запитання-можете не відповідати... Змінено 16 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 15 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 27 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: дистанцію по часу в то плануєте вкластися (в будову) думаю вкластися в 3 роки, може два залежить від певних обставин. 26 рік - в мене в планах це коробка і дах (може вікна - це вже по ситуації). я рахую кошти на етапи - умовно зараз я прорахував що мені потрібно зробити в цьому році + зазор 30%. бо є ще роботи які стосуються не лише будинку а й території і вилазить те що не планувалося. Умовно минулого року я не планував септик робити але зробив, бо була така можливіть. Також придбав парка та ворота - але вирішив їх не ставити поки не зроблю коробку, бо заїзд техніки краще без воріт і паркану фасад, інженерка, чорнові роботи - це буде 27 і нема сенсу рахувати скільки це коштує в 26 або коштувало в 25. Ну і в мене не зовсім власні сили - я всеодно залучаю певних фахівців/працівників на певні роботи/етапи. 27 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: вже будуйте два поверхи. я взагалі 1 хотів. якщо зробити 2 поверхи + дах повноціний холодне горище - висота будинку буде дуже висока.... цоколь + 2 поверхи + дах. Відповідно потім обслуговувати - дуже не практично. в мене є будинок в батьків висота до конька метрів 9-10 - і щось коли треба зробити - це цілий квест. тому пів поверха мені здається оптимально, але щоб не втрачати площу (стіни треба підняти) Змінено 15 годин тому користувачем cherednik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 минуты назад, cherednik сказал: думаю вкластися в 3 роки, може два залежить від певних обставин. 26 рік - в мене в планах це коробка і дах (може вікна - це вже по ситуації). я рахую кошти на етапи - умовно зараз я прорахував що мені потрібно зробити в цьому році + зазор 30%. бо є ще роботи які стосуються не лише будинку а й території і вилазить те що не планувалося. Умовно минулого року я не планував септик робити але зробив, бо була така можливіть. Також придбав парка та ворота - але вирішив їх не ставити поки не зроблю коробку, бо заїзд техніки краще без воріт і паркану фасад, інженерка, чорнові роботи - це буде 27 і нема сенсу рахувати скільки це коштує в 26 або коштувало в 25. Ну і в мене не зовсім власні сили - я всеодно залучаю певних фахівців/працівників на певні роботи/етапи. я взагалі 1 хотів. якщо зробити 2 поверхи + дах повноціний холодне горище - висота будинку буде дуже висока.... цоколь + 2 поверхи + дах. Відповідно потім обслуговувати - дуже не практично. в мене є будинок в батьків висота до конька метрів 9-10 - і щось коли треба зробити - це цілий квест. тому пів поверха мені здається оптимально, але щоб не втрачати площе (то стіни треба підняти) Бажаю удачі в цій не легкій справі! (Більше додати і не маю що)... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 15 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 22 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Бажаю удачі в цій не легкій справі! (Більше додати і не маю що)... Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 19 годин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Можна, але чи потрібно то при наявності гардеробу... По-перше, це покращить звукоїзоляцію між спальнями, а по-друге - все ж таки краще мати шафу у спальні, щоб було куди скласти одяг і постільну білизну, не бігаючи кожного разу до гардеробу. Також шафа з полицями може згодитися для книжок, документів, всякого приладдя - щоб все це не валялося купами на ліжку, тумбочках і на підлозі. 19 годин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Там мансардні вікна які з півночі дають м'яке, рівномірне світло Я б не робив би їх, бо це джерело не тільки світла, але й холоду, а то ще й протікання. Звичайних вікон у фронтонах цілком достатньо. IMHO, звичайно ж. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: По-перше, це покращить звукоїзоляцію між спальнями, а по-друге - все ж таки краще мати шафу у спальні, щоб було куди скласти одяг і постільну білизну, не бігаючи кожного разу до гардеробу. Також шафа з полицями може згодитися для книжок, документів, всякого приладдя - щоб все це не валялося купами на ліжку, тумбочках і на підлозі. "На смак і колір" ... Є багато рішень по шумоізоляції і зберіганні речей (в тому числі і шафи у представленому вами варіанті). Там кімнати великі (майже по 19 кв.м., політ фантазії безмежний), але є певний нюанс пов'язаний зі скатом даху - комусь в кімнаті достанеться велика шафа а комусь менша при однаковій довжині (так, можна балансувати об'єм довжиною). А ТС най думає як йому зручно. 1 час назад, vadimv сказал: Я б не робив би їх, бо це джерело не тільки світла, але й холоду, а то ще й протікання. Звичайних вікон у фронтонах цілком достатньо. IMHO, звичайно ж. Ну і знову ж діло смаку. Я то показав як можливий варіант а не готове рішення. Так, вони там не обов'язкові бо площа вікна у фронтоні абсолютно достатня для освітлення кімнати. Якісні і якісно встановлені мансардні вікна навряд принесуть багато клопоту власникові- але завжди є але... Пи.си. собі б я не ставив - правда по іншим причинам. Змінено 39 хвилин тому користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз