Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

порадьте з плануванням будинку

cherednik

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Любий каприз за ваші гроші... Я ж не проти😄 (я визвався допомогти-я довів це до кінця, під своє бачення)

дякую - що скажете по моєму проекту?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, cherednik сказал:

дякую - що скажете по моєму проекту?

Я не люблю критикувати 🙄. Тому скажу  що мені він логічно не зрозумілий (суб'єктивно). Але вирішувати вам і жити в ньому теж вам.

Посилання на коментар

23 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

не люблю критикувати

в том то і суть - можлвио я щось не враховую, а це виявиться важливим

Посилання на коментар

15 минут назад, cherednik сказал:

в том то і суть - можлвио я щось не враховую, а це виявиться важливим

У вас має бути два повних поверхи  чи мансарда?

Змінено користувачем Nikolay Cherednichenko
Посилання на коментар

16 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

У вас має бути два повних поверхи  чи мансарда?

мансарда

висота стіни бічна куди йде скат 1,9 - 2 м (планується)

Змінено користувачем cherednik
Посилання на коментар

3 години тому, cherednik сказав:

Я сьогодні теж трохи допрацював свій варіант. додав 2 поверх

1.jpg.9c6ecd6f71881007dd84f77acc26da26.jpg

Сходи в куті - не найкраще рішення - багато місця втрачається на коридор.

24 хвилини тому, cherednik сказав:

мансарда

Якби я робив собі мансарду - робив би аттікові стіни висотою близько метра (до рівня підвіконня) і по них армопояс.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, cherednik сказал:

мансарда

Який в тому сенс? То вже і до двох поверхів не далеко.... Чи ви маєте якийсь певний архітектурний задум (якось стилізувати)🙈?

Про сходи вам вже сказали (бо власне з цією ціллю я цікавився про поверховість)

• Лайк 1
Посилання на коментар

25 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Який в тому сенс?

максимально використання площі, і в плані вартості це дешевше ніж повноцінний поверх. можливо 2 це і забагато, можливо це в чистоті буде 1,8 +/-.

Посилання на коментар

14 минут назад, cherednik сказал:

максимально використання площі, і в плані вартості це дешевше ніж повноцінний поверх. можливо 2 це і забагато, можливо це в чистоті буде 1,8 +/-.

1400мм - і то вже максимум як на мене. Бо як більше то тоді втрачається весь сенс від поняття "мансарда" (суб'єктивно). Тоді вже будуйте два поверхи.

Ок, ви зараз хочете зробити ескіз (експлікацію) а потім з тим піти до архітектора чи інженера-будівельника (чи принципово "ну їх нафіг"🤭?

І ще таке не скромне питання, ви на яку дистанцію по часу в то плануєте вкластися (в будову) і в які гроші в перерахунку на один квадратний метр плануєте потратитись (беручи до уваги і тот факт що ви будете будуватися власними силами)? Просто цікаво-якщо не зручне запитання-можете не відповідати...

Посилання на коментар

27 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

дистанцію по часу в то плануєте вкластися (в будову)

думаю вкластися в 3 роки, може два залежить від певних обставин.

26 рік - в мене в планах це коробка і дах (може вікна - це вже по ситуації).

я рахую кошти на етапи - умовно зараз я прорахував що мені потрібно зробити в цьому році + зазор 30%. бо є ще роботи які стосуються не лише будинку а й території і вилазить те що не планувалося. Умовно минулого року я не планував септик робити але зробив, бо була така можливіть. Також придбав парка та ворота - але вирішив їх не ставити поки не зроблю коробку, бо заїзд техніки краще без воріт і паркану

фасад, інженерка, чорнові роботи - це буде 27 і нема сенсу рахувати скільки це коштує в 26 або коштувало в 25.

Ну і в мене не зовсім власні сили - я всеодно залучаю певних фахівців/працівників на певні роботи/етапи. 

27 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

вже будуйте два поверхи.

я взагалі 1 хотів. якщо зробити 2 поверхи + дах повноціний холодне горище - висота будинку буде дуже висока.... цоколь + 2 поверхи + дах. Відповідно потім обслуговувати - дуже не практично. в мене є будинок в батьків висота до конька  метрів 9-10 - і щось коли треба зробити - це цілий квест.

тому пів поверха мені здається оптимально, але щоб не втрачати площу (стіни треба підняти)

Змінено користувачем cherednik
Посилання на коментар

2 минуты назад, cherednik сказал:

думаю вкластися в 3 роки, може два залежить від певних обставин.

26 рік - в мене в планах це коробка і дах (може вікна - це вже по ситуації).

я рахую кошти на етапи - умовно зараз я прорахував що мені потрібно зробити в цьому році + зазор 30%. бо є ще роботи які стосуються не лише будинку а й території і вилазить те що не планувалося. Умовно минулого року я не планував септик робити але зробив, бо була така можливіть. Також придбав парка та ворота - але вирішив їх не ставити поки не зроблю коробку, бо заїзд техніки краще без воріт і паркану

фасад, інженерка, чорнові роботи - це буде 27 і нема сенсу рахувати скільки це коштує в 26 або коштувало в 25.

Ну і в мене не зовсім власні сили - я всеодно залучаю певних фахівців/працівників на певні роботи/етапи. 

я взагалі 1 хотів. якщо зробити 2 поверхи + дах повноціний холодне горище - висота будинку буде дуже висока.... цоколь + 2 поверхи + дах. Відповідно потім обслуговувати - дуже не практично. в мене є будинок в батьків висота до конька  метрів 9-10 - і щось коли треба зробити - це цілий квест.

тому пів поверха мені здається оптимально, але щоб не втрачати площе (то стіни треба підняти)

Бажаю удачі в цій не легкій справі! (Більше додати і не маю що)...

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Бажаю удачі в цій не легкій справі! (Більше додати і не маю що)...

Дякую!

Посилання на коментар

19 годин тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Можна, але чи потрібно то при наявності гардеробу...

По-перше, це покращить звукоїзоляцію між спальнями, а по-друге - все ж таки краще мати шафу у спальні, щоб було куди скласти одяг і постільну білизну, не бігаючи кожного разу до гардеробу. Також шафа з полицями може згодитися для книжок, документів, всякого приладдя - щоб все це не валялося купами на ліжку, тумбочках і на підлозі.

19 годин тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Там мансардні вікна які з півночі дають м'яке, рівномірне світло

Я б не робив би їх, бо це джерело не тільки світла, але й холоду, а то ще й протікання. Звичайних вікон у фронтонах цілком достатньо. IMHO, звичайно ж.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

По-перше, це покращить звукоїзоляцію між спальнями, а по-друге - все ж таки краще мати шафу у спальні, щоб було куди скласти одяг і постільну білизну, не бігаючи кожного разу до гардеробу. Також шафа з полицями може згодитися для книжок, документів, всякого приладдя - щоб все це не валялося купами на ліжку, тумбочках і на підлозі.

"На смак і колір" ... Є багато рішень по шумоізоляції і зберіганні речей (в тому числі і шафи у представленому вами варіанті). Там кімнати великі (майже по 19 кв.м., політ фантазії безмежний), але є певний нюанс пов'язаний зі скатом даху - комусь в кімнаті достанеться велика шафа а комусь менша при однаковій довжині (так, можна балансувати об'єм довжиною).

А ТС най думає як йому зручно. 

1 час назад, vadimv сказал:

Я б не робив би їх, бо це джерело не тільки світла, але й холоду, а то ще й протікання. Звичайних вікон у фронтонах цілком достатньо. IMHO, звичайно ж.

Ну і знову ж діло смаку. Я то показав як можливий варіант а не готове рішення. Так, вони там не обов'язкові бо  площа вікна у фронтоні абсолютно достатня для освітлення кімнати.

Якісні і якісно встановлені мансардні вікна навряд принесуть багато клопоту власникові- але завжди є але...

Пи.си. собі  б я не ставив - правда по іншим причинам.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...