cherednik Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 години тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Колись робив... Може наштовхне на якісь думки Цей під мій варіант дуже прям підходить. Дякую 🤝 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 15 часов назад, cherednik сказал: Цей під мій варіант дуже прям підходить. Дякую 🤝 Приблизно під ваші розміри (нажаль точні габарити по вашим ескізам важко зрозуміти-вони постійно різні). Єдине що особисто мене бентежить то це велетенський транзитний "іподром" посередині, і виходи з санвузла і ванної-але як вам норм-то проблем нема. якось-такось... Змінено 2 години тому користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Nikolay Cherednichenko сказав: "іподром" посередині Так там ціла третя спальня, а четверта де діван з тв 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Єдине що особисто мене бентежить то це велетенський транзитний "іподром" посередині Можна там пару крісел перед каміном поставити ) І коли гості збиратимуться - можна ставити великий розкладний стіл посередині. У сільському будинку наших родичів так і було. Там ще бажано двері з котельної розвернути, щоб вони відкривалися назовні, і поставити двері між тамбуром і вітальнею. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 минуты назад, vadimv сказал: Там ще бажано двері з котельної розвернути, щоб вони відкривалися назовні, і поставити двері між тамбуром і вітальнею. До речі да! Змінено 2 години тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, normal сказал: Так там ціла третя спальня, а четверта де діван з тв Можна столи ставити і весілля справляти😀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Nikolay Cherednichenko сказав: вони постійно різні вже не різні, так як перший ряд вже виставлено - і внутрішні розміри вже відомі +/- може 5 см буде різниця 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз