i.may Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, DimaF сказав: Там все движения в пределах 60-70 см. Ото ж бо. Залишимо в спокої завантаження пм на шпагаті. Просто помити посуд, коли мийка не по центру, а збоку - така собі історія... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому А давайте не критикувати одне-другого, а просто накидуйте варіанти ТСу (кухні або в цілому планування)? Мене на початку критика збивала, критики було більше чим допомоги. (так, хорошими справами не прославитись-але це цікаво) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 20 хвилин тому, i.may сказав: Просто помити посуд, коли мийка не по центру, а збоку - така собі історія... О, якось спробував помити тарілку у родичів, де мийка в кутку (і до неї треба тягнутися вперед), а над нею висить шафа ) Ледь лоба собі не розбив )) Хазяйку тільки посудомийка і рятує ))) 12 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: просто накидуйте варіанти ТСу (кухні або в цілому планування) Як на мене - так цілком робочий варіант: Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 минут назад, vadimv сказал: Як на мене - так цілком робочий варіант: Нажаль не бачу картинку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Нажаль не бачу картинку... Ваше планування з попередньої сторінки ) Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 минуту назад, vadimv сказал: Ваше планування з попередньої сторінки ) Ааа. Мені теж норм, а що бентежить-я відразу чесно написав🙂 Нажаль більше нічого в голову і не прийшло Змінено 3 години тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 19 минут назад, i.may сказал: Ото ж бо. Залишимо в спокої завантаження пм на шпагаті. Просто помити посуд, коли мийка не по центру, а збоку - така собі історія... Извините, но вы больше на теоретика похожи....., какой шпагат?? Почему мойка должна быть в центре, тем более при наличии ПМ?? Или кухня должна состоять из рядов мебели как в казарме, где каждый прибор будет в центре?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 35 хвилин тому, vadimv сказав: Але там його відкрита дверка буде постійно заважати. Не постійно, а рідко. Як і любий(!) предмет кухні. І іще одне - не тільки у завантаженні холодоса справа. Починається приготування з зони запасів. І є різниця - ця зона у ближній точці, чи дальній... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Саме головне по тій кухні, не зробити оцю стінку, бо вона там нафіг непотрібна і буде заважати поставити більший стіл, подумайте чи вам потрібен додатковий стіл для гостей і де ви будете його зберігати? Також де зберігати хлібопічку, аерогриль, електрогриль, льодогенератор, вафельницю, вакуматор, сувід і т.п.? По шкафчикам на кухні воно все не влізе 100% і я собі розширяв завдяки тому, що так і не купив диван, бо не побачив толку... ТВ я дивлюсь зі столу під час вечері, а потім додивляюсь з ліжка у спальні, минуючи етап з диваном Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 минут назад, normal сказал: Саме головне по тій кухні, не зробити оцю стінку, бо вона там нафіг непотрібна і буде заважати поставити більший стіл, подумайте чи вам потрібен додатковий стіл для гостей і де ви будете його зберігати? Також де зберігати хлібопічку, аерогриль, електрогриль, льодогенератор, вафельницю, вакуматор, сувід і т.п.? По шкафчикам на кухні воно все не влізе 100% і я собі розширяв завдяки тому, що так і не купив диван, бо не побачив толку... ТВ я дивлюсь зі столу під час вечері, а потім додивляюсь з ліжка у спальні, минуючи етап з диваном Так це єдина несуча стіна, на яку ТС вроді хотів опирати плити перекриття... І задум полягав в тому щоб можна було закрити і ізолювати кухню для кращої шумоізоляції. Критикуєте? Пропонуйте! Змінено 2 години тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 17 хвилин тому, i.may сказав: Не постійно, а рідко. Як і любий(!) предмет кухні. І іще одне - не тільки у завантаженні холодоса справа. Починається приготування з зони запасів. І є різниця - ця зона у ближній точці, чи дальній... Хех ) У нас в будинку холодильник стояв якраз, як ви пропонуєте ) Лише місця навкруги було більше, бо просторіше було. В результаті відкриті дверки постійно заважали. З цього я зробив висновок, що краще місце для холодильника - десь в кутку, не на проході )) У квартирах під час перестановок я також завжди засовував холодильник у куток, щоб не заважав. От морозилка - там да, дверка відкривалася досить рідко. А холодильник завжди був у напіврозстебнутому стані ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: В результаті відкриті дверки постійно заважали. Цікава статистика, несподівана. А що стояло при вході на кухню? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 24 хвилини тому, DimaF сказав: какой шпагат?? такий - Левая нога напротив мойки, а правая перед крышкой ПМ, она 75 сантииметров. Чи я щось не так зрозумів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 25 хвилин тому, DimaF сказав: Почему мойка должна быть в центре, тем более при наличии ПМ?? Де я писав "в центрі"? Від осі мийки в обидва боки має бути хоча б по 25см. Їх там немає. Тому і неергономічно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 хвилин тому, i.may сказав: А що стояло при вході на кухню? От ваше планування, у нас було практично так само, тільки мийка на місці виходу на терасу і проходи ширші. Так от пройти на кухню було досить складно, бо або жінка стояла біля відкритого холодильника, або діти туди лазили. Під час приготування їжі дверка постійно літала туди-сюди, відкривалась-закривалась. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 11 минут назад, i.may сказал: такий - Левая нога напротив мойки, а правая перед крышкой ПМ, она 75 сантииметров. Чи я щось не так зрозумів? И что здесь противоестественного? И почему левая нога должна упираться в мебель, а не стоять на 15- 20 см дальше? Причем у вас нарисовано положение, как у бегуна на старте, у вас стопы не поворачиваются!? Теоретик... Змінено 2 години тому користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, vadimv сказав: Під час приготування їжі дверка постійно літала туди-сюди, відкривалась-закривалась. Це я зрозумів, і що трафік в цьому місці - теж. Що-таки стояло при вході? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, i.may сказав: Що-таки стояло при вході? Холодильник стояв Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 хвилин тому, DimaF сказав: Теоретик... Я, власне, практик. І не можу собі уявити ЯК з такого положення тягнутися за посудом в мийці і до змішувача. І як змітати залишки їжі в смітник? Змінено 2 години тому користувачем i.may Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 хвилин тому, vadimv сказав: Холодильник стояв Ага, второпав. Тобто, "десь в кутку" - то на майбутнє 😉 А що при вході з рідковикористовуваного - питання... Змінено 2 години тому користувачем i.may Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, i.may сказал: Я, власне, практик. І не можу собі уявити ЯК з такого положення тягнутися за посудом в мийці і до змішувача. І як змітати залишки їжі в смітник? Очень легко, раза три в день так делаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 хвилини тому, i.may сказав: Тобто, "десь в кутку" - то на майбутнє ;0 То порада для майбутніх забудовників, якщо вони не хочуть постійно спотикатися об відкриту дверку і людей, які стоять перед нею - не ставте холодильник на проході ) Якщо живете один - то можна ставити, ніхто не заважатиме )) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 минут назад, vadimv сказал: не ставте холодильник на проході ) Или проход должен быть широким) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 хвилини тому, DimaF сказав: Или проход должен быть широким) Так у нас он и был широким - около 2 м. Но открытая дверка и стоящий перед нею человек все равно мешали. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, vadimv сказал: и был широком - около 2 м. Надо было делать 3 метра) А в обще кухня это всегда какой то компромисс, идеальных кухонь не бывает. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз