Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вхідні двері для приватного будинку потрібні.

SergeyKo

Рекомендовані повідомлення

Треба хороші теплі двері. Зима показала що багато дверей плачуть. Розмір стандартний 2050 на 960 мм. З терморозривом. Зовнішня сторона дверей не на сонце, але що б не вигорала (навіть з козирком). Можна без склопакету. Локально в Броварах. Буду вдячний за пропозиціі.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Добрый день. Посмотрите наши двери, выполняем доставку и монтаж.

pro-dveri.net/dveri_vhodniye/ru?tfc_query[144047134]=С+терморазрывом&tfc_div=:::

Посилання на коментар

Eurogrupsa.com.ua продає фінські двері.

Теплі.

Можна купити не фарбовані, пофарбувати самому, буде дешевше і колір сам визначаєш.

Всі металеві по коробці будуть текти.

А якщо осушувач поставите і вологість до 35 відсотків понизите, - не будуть.

Для підсобних приміщень металопластикові можна ставити, зназовні вагонкою вздовж полотно закрити, на нержавіючі саморізи, прямо в пластик, а простір між вагонкою і сендвічем заповнити піною, пофарбувати.

Я не знущаюсь, зовнішні в котельне приміщення я поміняв з металевих на металопласт, вагонку не встиг змонтувати, але цієї зими ніяких калюж не було.

Посилання на коментар

24 минуты назад, Vanski сказал:

Всі металеві по коробці будуть текти.

Не согласен. Эту тему уже обсуждали не раз. Вот пример

Посилання на коментар

Добрий день.
Якщо розглядаєте варіант дерев'яних дверей (без містків холоду, виготовляються по віконній технології, товщина дверного полотна 78 мм), то маякніть у приватні повідомлення. 

2024-04-01_14-23-28-393.jpg

Посилання на коментар

В 27.01.2026 в 18:24, -ДОК- сказал:

Вот человек привел конкретный пример. И наши все двери работают, ни один заказчик даже в эти морозы не обращался с вопросами. Так что не согласен с Вашей точкой зрения.

1 час назад, -ДОК- сказал:

Не согласен. Эту тему уже обсуждали не раз. Вот пример

Дякуючи погоді цієї зими, мені Ваша згода не потрібна, особливо коли "ни один заказчик не  обращался". Браво.

Я теж не звертався до виробника своїх металевих дверей, демонтував та і все на цьому.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...