SergeyKo Опубліковано: учора в 10:24 Поділитись Опубліковано: учора в 10:24 Треба хороші теплі двері. Зима показала що багато дверей плачуть. Розмір стандартний 2050 на 960 мм. З терморозривом. Зовнішня сторона дверей не на сонце, але що б не вигорала (навіть з козирком). Можна без склопакету. Локально в Броварах. Буду вдячний за пропозиціі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-ДОК- Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Добрый день. Посмотрите наши двери, выполняем доставку и монтаж. pro-dveri.net/dveri_vhodniye/ru?tfc_query[144047134]=С+терморазрывом&tfc_div=::: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vanski Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Eurogrupsa.com.ua продає фінські двері. Теплі. Можна купити не фарбовані, пофарбувати самому, буде дешевше і колір сам визначаєш. Всі металеві по коробці будуть текти. А якщо осушувач поставите і вологість до 35 відсотків понизите, - не будуть. Для підсобних приміщень металопластикові можна ставити, зназовні вагонкою вздовж полотно закрити, на нержавіючі саморізи, прямо в пластик, а простір між вагонкою і сендвічем заповнити піною, пофарбувати. Я не знущаюсь, зовнішні в котельне приміщення я поміняв з металевих на металопласт, вагонку не встиг змонтувати, але цієї зими ніяких калюж не було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-ДОК- Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 24 минуты назад, Vanski сказал: Всі металеві по коробці будуть текти. Не согласен. Эту тему уже обсуждали не раз. Вот пример Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Добрий день. Якщо розглядаєте варіант дерев'яних дверей (без містків холоду, виготовляються по віконній технології, товщина дверного полотна 78 мм), то маякніть у приватні повідомлення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vanski Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому В 27.01.2026 в 18:24, -ДОК- сказал: Вот человек привел конкретный пример. И наши все двери работают, ни один заказчик даже в эти морозы не обращался с вопросами. Так что не согласен с Вашей точкой зрения. 1 час назад, -ДОК- сказал: Не согласен. Эту тему уже обсуждали не раз. Вот пример Дякуючи погоді цієї зими, мені Ваша згода не потрібна, особливо коли "ни один заказчик не обращался". Браво. Я теж не звертався до виробника своїх металевих дверей, демонтував та і все на цьому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, Vanski сказав: Всі металеві по коробці будуть текти. Не факт, а от у самій коробці неодмінно і потім у мороз… 36 хвилин тому, Vanski сказав: Я теж не звертався до виробника своїх металевих дверей, демонтував та і все на цьому. Звична практика для тих хто не хоче псувати собі нерви і втрачати час, а продаван вважає це за перевагу. Та й сама фраза нікто не обращался настільки банальна як анонси чесна вага або чесні новини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому (змінено) 3 години тому, Vanski сказав: Всі металеві по коробці будуть текти. А якщо осушувач поставите і вологість до 35 відсотків понизите, - не будуть. Перевірте свій рівень CO2, взимку тільки довбень може поставити осушувач, в мене цю зиму вологість було падала аж до рекордних 18% і два зволожувача цілодобового пахають у спальнях, щоб хоч там тримати 40-60%, у передпокої без тамбуру двостулкові металеві "двері белорусії" без жодної краплі конденсату вже років 5, конденсат був тільки перший рік коли я ще не контролював вентиляцію і рівень CO2, відповідно вологість взимку була 60% і вище, а CO2 напевно 2500ppm і вище Змінено 29 хвилин тому користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 3 часа назад, Vanski сказал: Всі металеві по коробці будуть текти. У меня не течет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз