Alex Sydorchuk Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) Шукав інформацію і потрапив на цей крутий форум! Дякую людині яка його створила! Планую найближчим часом будівництво, планував будувати з керамоблоку і монолітне перекриття одноповерховий. Але зустрівся з представником компанії яка буде будувати мені будинок і він рекомендує будувати з газоблоку Д400 40см. Дуже багато знайомих не радили мені будувати з газо блоку, хоча прочитавши багато інформації плюсів дуже багато а -майже немає і це мені підходить, але є питання важливе яке не дає спати, прошу допомогти експертів: 1) бачу багато інформації що залізобетоне монолітне перекриття не можна класти відразу на газоблок , і не розумію чому? 2) Відсутність колон по контору будинку, чи витримає блок д400 40 см зовнішні стіни та внутрішні несучі 30см , вагу монолітного перекриття одноповерхового будинку ? 3)В мене є два проєми досить великі між несучими стінами один 7*5 і другий 6*6 Багато де бачив інформацію що без колон не можна будувати з газоблоку з цієї компанії мене переконують що д400 40 см газоблоку повністю хватає і не потрібно колон. Наперед дякую за допомогу ! Змінено 13 годин тому користувачем Alex Sydorchuk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 24 хвилини тому, Alex Sydorchuk сказав: 1) бачу багато інформації що залізобетоне перекриття не можна класти відразу на газоблок , і не розумію чому? можливо спирання але при певних умовах. 27 хвилин тому, Alex Sydorchuk сказав: 2) Відсутність колон по контору будинку, чи витримає блок д400 40 см зовнішні стіни та внутрішні несучі 30см вагу монолітного перекриття одноповерхового будинку ? наявність колон по контуру будинка потрібні при певній конструктивній схемі. витримає стіна 30 см монолітного перекриття залежить від відстані між стінами а також навантажень, от тільки дивна товщина для монолітного перекриття 31 хвилину тому, Alex Sydorchuk сказав: 3)В мене є два проєми досить великі між несучими стінами один 7*5 і другий 6*6 щоб дати рекомендаціі, то треба бачити схему будівлі. взагалі якщо у вас є проєкт то цих питань не повинно виникати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex Sydorchuk Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 18 хвилин тому, Drosselbeere сказав: щоб дати рекомендаціі, то треба бачити схему будівлі. взагалі якщо у вас є проєкт то цих питань не повинно виникати Проект є, але він розраховувався під інший матеріал стін, тому і запитання чи це буде правильно замінити на газоблок д400 40см і чи він витримає вагу монолітного перекриття одноповерхового будинку без колон , товщина перекриття 18см Змінено 13 годин тому користувачем Alex Sydorchuk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 хвилину тому, Alex Sydorchuk сказав: Проект є, але він розраховувався під інший матеріал стін Просіть конструктора внести корективи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 5 хвилин тому, Alex Sydorchuk сказав: Проект є, але він розраховувався під інший матеріал стін, тому і запитання чи це буде правильно замінити на газоблок д400 40см і чи він витримає вагу монолітного перекриття одноповерхового будинку без колон повторюсь, щоб щось ствержувати треба бачити проєкт, все інше гадання на кавовій гущі. якщо міняєте матеріал стін то треба відповідно вносити зміни в проєкт. газобет може витримати вагу від монолітного залізобетонного перекриття, питання тільки навантажень і схеми 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex Sydorchuk Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 19 хвилин тому, Drosselbeere сказав: треба бачити проєкт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 година тому, Alex Sydorchuk сказав: Відсутність колон по контору будинку, чи витримає блок д400 40 см зовнішні стіни та внутрішні несучі 30см , вагу монолітного перекриття одноповерхового будинку ? Как правильно выше говорили - это все считается и вносятся коррективы. Но д400 выдерживает. У меня 1.5 этажа (мансардный) с бетонным перекрытием (плиты) внешними 400 д400 и внутренняя 300 д400 и без каких-либо коллон) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex Sydorchuk Опубліковано: 12 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 8 хвилин тому, ЯД сказав: Как правильно выше говорили - это все считается и вносятся коррективы. Ще мене дивує що багато інформації що під монолітне перекриття на газоблок обовʼязково потрібен армопояс . Може простіше взяти керамоблок подвійна цегла (25см) і не придумувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 17 хвилин тому, Alex Sydorchuk сказав: Може простіше взяти керамоблок подвійна цегла (25см) і не придумувати Если не придумывать, то как раз армопояс) Первое - равномерное распределение нагрузки. Второе - связывает все несущие стены вместе. Да и страшного там ничего нет) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому А чим монолітне перекриття не армовояс? Хіба залягання не на всю площу. Пригадую, в мене подібні питання вставали 12 років тому... Не згадаю подробиць, по пам'яті робили залягання 20 чи 25 см на несучі (40 - 37 см) по периметру + якесь армування по заляганню. Три поверхи без колон стоять 10+років. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex Sydorchuk Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 години тому, porterlv сказав: чим монолітне перекриття не армовояс? Та я цього також не зрозумів… нормального пояснення не знайшов, якщо дати блок 40см можна зайти і на 30см . 2 години тому, porterlv сказав: Три поверхи без колон стоять 10+років. А в мене одноповерховий, але багато хто лякає що він потріскає … а так то дуже цікаво газоблок виглядає, набагато простіше і дешевше . щож все так важко) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Навряд чи дешевше... Інакше, тЕпло але не дешевше. З ним треба вміти працювати. А з майстрами цирки навіть зараз... Потріскає, тільки не через відсутність колон а через відхилення від технології і пройоби. Нюансів купа і за всіма не вслідкуєте чи схочете здешевити. Але то дрібниці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 часа назад, Alex Sydorchuk сказал: Ще мене дивує що багато інформації що під монолітне перекриття на газоблок обовʼязково потрібен армопояс . Якщо буде монолитне перекриття, то армопояс не потрібен для стін з будь-якого материалу... Але над несучими стінами в плиту закладается додатковий армокаркас... 4 часа назад, Alex Sydorchuk сказал: чи це буде правильно замінити на газоблок д400 40см і чи він витримає вагу монолітного перекриття одноповерхового будинку без колон , товщина перекриття 18см Стіни з ГББ Д400, спокійно витримувають і білші навантаження(2-3 поверхі), а якщо є сумління, то беріть ГБ Д500... 22 минуты назад, porterlv сказал: Навряд чи дешевше... Інакше, тЕпло але не дешевше. З ним треба вміти працюват Дешевше тки ббуде... і по материалам і по работам... А працювати трєба вміти з будь-яким материалом... у кожного свої нюанси... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому здається, хтось під монолітним перекриттям розуміє плиту, що заливається по місцю, а хтось - готові плити перекриття. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, BugS сказав: здається, хтось А хто з них помиляється? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 хвилини тому, porterlv сказав: А хто з них помиляється? можу погуглити, але не буду, мені не актуально). Гадаю що монолітна - то плита, що заливається по місцю. А окремі плити - то теж монолітна, але збірна). Головне, щоб ТС розумів, що питає. Змінено 2 години тому користувачем BugS 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз