standov Опубліковано: учора в 17:03 Поділитись Опубліковано: учора в 17:03 Шукаю собі в "майстерню" маленький компресор, переважно задачі "продуть" "накачать" можливо нейлер. Фарбувати не планую Вимоги - двоциліндровий, бо майстерня в хаті і шум важливий, ресивер думаю 10-20л, не більше, в ідеалі вкртикальне компонування - щоб я його зручно поставив в куток. По факту по всім вимогам повного збігу нема ) але є бренд airpress (я так зрозумів поляки) в якиц наче є непогана модель на 6л. Що це за бренд, чи ок продукція (не дешева) і може є якісь є гарні моделі ще, перевірені під вимоги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 19:41 Поділитись Опубліковано: учора в 19:41 2 години тому, standov сказав: ресивер думаю 10-20л, не більше це ні про що, беріть мінімум 50 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: учора в 19:50 Поділитись Опубліковано: учора в 19:50 2 години тому, standov сказав: Вимоги - двоциліндровий, бо майстерня в хаті і шум важливий 😀 уявлення взагалі маєте про шум від компресора. Не уявляю собі компресора в будинку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому 39 минут назад, delic сказал: 😀 уявлення взагалі маєте про шум від компресора. Не уявляю собі компресора в будинку... уявляю, я чітко уявляю візг одноциліндрового і шум двоцліндрового, я не планую його використовувати коли хтось спить і "майстерня" відділена від будинку глухими цегляними стінами. Давайте все-ж по суті питання, чи ви радите купувати одноциліндровий? 51 минуту назад, Фрай сказал: це ні про що, беріть мінімум 50 ну воно да, я про це думав, але по факту 90% використання буде продувка/начачування і воно прям стабільність тиску мені не мабуть не дуже принципова, тим-паче що звук прийнятний. 50 горизонтальний мені тупо завеликий, є пару вертикальних моделей але вони майже всі одноциліндрові, є 38 у того самого airpress але через два циліндри він має габарити як звичайний 50. В цілому 50 це теж варіант на столі якщо є вертикальна модель і *2 циліндри* Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 12 годин тому, standov сказав: …я про це думав, але по факту 90% використання буде продувка/начачування і воно прям стабільність тиску мені не мабуть не дуже принципова Та питання ж якраз у тому, що ви збираєтесь робити. Я не фахівець, але маю у себе аж три компресори у кожному приміщенні, безресиверний гаражний «совок» стоїть років 30 без руху, на 20-ти літровий придбав ресивер на 50л і переробляю і новий китай одноциліндровий на 50л Користуюсь лише ним щоб продути газонокосарку чи будь-що інше і от не вистачає обʼєму навіть на ньому, вмикається. хіба що підкачати колеса так їх і безресиверним не проблема надути. по шуму то так, трохи некрасиво тарабанить. ) Змінено 10 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 21 минуту назад, Фрай сказал: Та питання ж якраз у тому, що ви збираєтесь робити. Я не фахівець, але маю у себе аж три компресори у кожному приміщенні, безресіверний гаражний совок стоїть років 30 без руху, на 20-ти літровий придбав ресивер на 50л і переробляю і новий китай одноциліндровий на 50л Користуюсь лише ним щоб продути газонокосарку чи будь-що інше і от не вистачає обʼєму навіть на ньому, хіба що підкачати колеса так їх і безресиверним не проблема. Ну я рощумію що 50 краще за 6, тут питань нема, мені просто нема куди його діти такий, якщи ще був вертикальний то можна було-би шось думати, є 38 пару моделей нічо так, але стартове питання залишається про бренд цей, бо один з 38 цаме цього бренду. Продувать в мене зазвичай шось мілке, найпопулярніше - фільтри, я зараз користуюся балончиками але вже надто жирно виходить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, standov сказав: мені просто нема куди його діти такий Якщо ви хочете обладнати ним робоче місце то поставте надворі і заведіть трубку в приміщення, а якщо нема місця, а працювати іноді то тягайте при потребі як я і підключайте до тієї трубки швидкозʼємним конектором. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 44 минуты назад, Фрай сказал: Якщо ви хочете обладнати ним робоче місце то поставте надворі і заведіть трубку в приміщення, а якщо нема місця, а працювати іноді то тягайте при потребі як я і підключайте до тієї трубки швидкозʼємним конектором. Жуть яка, та не хочу я "облалнати робоче місце" ) давайте повернемося к питанню в стартовому пості, мені треба продувати фільтри пилососа та накачувати дітям іграшки, ви серйозно пропонуєте мені під то обладнати автомайстерню зі смотровою ямою?) питання не в тому "як підключити 200л клмпресор" питання було інше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 38 хвилин тому, standov сказав: ви серйозно пропонуєте мені під то обладнати автомайстерню зі смотровою ямою? Та упасі бог! У кожного своє розуміння слова майстерня 17 годин тому, standov сказав: Шукаю собі в "майстерню" маленький компресор просто не уявляю як то можна? 38 хвилин тому, standov сказав: мені треба продувати фільтри пилососа і при цьому читаю, що 17 годин тому, standov сказав: …. бо майстерня в хаті жуть яка (с) Змінено 9 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Я-ж не аросто так в лапках "майстерня" написав ) Це бойлерна де в мене є "верстачок" де я примус починяю, є певні здача для яких я використовую балончики але заї-ся бо і дорого і не зручно і закінчуються в потрібний момент, тому я шукаю *невеличкий* компресор який би я міг поставити в наявне місце і який би був двоциліндровим щоб в мене вуха не відвалювалися від візгу в закритому приміщенні. Є ціла жменя макіт/деволтів/стенлі на 5-6 літрів двоциліндрових, є двоциліндрові 50-100. А посередині (10-20) чогось всі одноциліндрові. Є бренд оцей в кого є і 6л і 38л аое сам бренд мені не відомий і ніколи не чув, тож виникло питання яке пішло кудись не туди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 годин тому, standov сказав: Я-ж не аросто так в лапках "майстерня" написав ) Це бойлерна де в мене є "верстачок" де я примус починяю… Бойлерна-шмойлерна, яка різниця? Ви ж продуваєте фільтри пилососа!!! Куди та концентрована пилюка летить? Втім, справа ваша, кожен строче як він хоче. А щоб не паритись то купіть у Серджіо б/в компресор від холодильника і буде вам щастя. він і на столі компактно виглядає і такий тиск дає, що вам точно вистачить. Змінено 2 години тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, Фрай сказал: Куди та концентрована пилюка летить люблю я наш форум, всі все знаю хто шо робить і де спить ) Концентрована пилюка звісно подається по спеціальним каналам в дитячі кімнати до сплячих нащадків, куди ще вона може 10 минут назад, Фрай сказал: у Серджіо б/в компресор від холодильника і буде вам щастя як казав п-р Преображенський, прості госопді, "не хочу"(с) ПС давайте повернемося до мого питання, ну буууудь ласка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, standov сказав: люблю я наш форум, всі все знаю хто шо робить і де спить ) Аналогічний случай! Питають поради ти щиро хочеш допомогти, а замість просто сказати - дякую, але не варік… то тебе ще й гімном помажуть. (( Щасти! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, Фрай сказал: Аналогічний случай! Питають поради ти щиро хочеш допомогти, а замість просто сказати - дякую, але не варік… то тебе ще й гімном помажуть. (( Щасти! Так а чим конкретно ви допомогли? Ви шось порадили якісь компресори по чітким вимогам? Чи може мо хоч шось розповіли про бренд про який питав? Та наче не, а іншого жеж я і не питав, наче. Двічи просив згадати про моє питання ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ціна/якість EnerSol, Airpress вже давно не ті. Навіщо Вам 2хциліндровий, хз. Але варіанти є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 минут назад, Dealer сказал: Ціна/якість EnerSol, Airpress вже давно не ті. Навіщо Вам 2хциліндровий, хз. Але варіанти є. Та суто щоб вуха не відвалювались, двоциліндрові не так верещать (що логічно бо оберти меньше). EnerSol подивлюся дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 54 хвилини тому, standov сказав: Так а чим конкретно ви допомогли? Ви шось порадили якісь компресори по чітким вимогам? а ви маєте слух? Маю сумнів. Ось була остання порада: 1 годину тому, Фрай сказав: купіть у Серджіо б/в компресор від холодильника і буде вам щастя. він і на столі компактно виглядає і такий тиск дає, що вам точно вистачить. А я колись мав таке щастя і дурні не радив Старый компрессор от холодильника — это отличная база для создания бесшумного воздушного компрессора или вакуумного насоса. Он выдает давление до 4–8 атмосфер и подходит для мелких бытовых задач Что можно сделать в быту? Аэрография и покраска: Идеальный вариант для работы с мини-краскопультами (например, для покраски системного блока, мебели или моделей) благодаря полному отсутствию пульсаций воздуха. Продувка и очистка: Поможет очистить от пыли клавиатуру, системный блок, труднодоступные механизмы или продуть забитые трубки. Що не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз