Ihnatenko Vitalii Опубліковано: 3 липня Поділитись Опубліковано: 3 липня Доброго дня Зараз роблю ремонт в квартирі і займаюсь елетропроводкою. Зєдную жили в монтажній коробці тисненням. На гільзах 4 чи 6 мм2 все добре, але не вдається правильно обжати гільзи 10мм2. Вони рвуться в місці натиску Я пробував різні гільзи, але або рвуться, або занадто товтостінні і не продавлюються до кінця Обжимка HS-1016, гільзи ГМЛ-10, GTY-10. Чи може просто не дотискати до кінця? Хтось може пояснити, що я роблю не правильно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 3 липня Поділитись Опубліковано: 3 липня (змінено) Спробуйте дозаповнити простір в гільзі шматочками жили, або використовуйте гідравлічну обжимку, яка дає 6ти гранний профіль обжиму. Змінено 3 липня користувачем outdoor24 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 липня Поділитись Опубліковано: 3 липня наші електрики використовують отаку 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihnatenko Vitalii Опубліковано: 3 липня Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 1 година тому, outdoor24 сказав: Спробуйте дозаповнити простір в гільзі шматочками жили, або використовуйте гідравлічну обжимку, яка дає 6ти гранний профіль обжиму. Я помаксимум запихую туда міді. Мене трошки бентежить, що моя обжимка має потрібні профілі, але вони не працюють. Але купляти інший новий інструмент якось накладно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 3 липня Поділитись Опубліковано: 3 липня Не підходить інструмент до цих гільз. Спробуйте пошукати і поекспериментувати з іншими гільзами. Нормальна гільза 10мм це зазвичай 4*2.5 провідника. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 3 липня Поділитись Опубліковано: 3 липня 6 годин тому, Ihnatenko Vitalii сказав: Доброго дня Зараз роблю ремонт в квартирі і займаюсь елетропроводкою. Зєдную жили в монтажній коробці тисненням. На гільзах 4 чи 6 мм2 все добре, але не вдається правильно обжати гільзи 10мм2. Вони рвуться в місці натиску Я пробував різні гільзи, але або рвуться, або занадто товтостінні і не продавлюються до кінця Обжимка HS-1016, гільзи ГМЛ-10, GTY-10. Чи може просто не дотискати до кінця? Хтось може пояснити, що я роблю не правильно? профіль не шестиграний 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 22 часа назад, Ihnatenko Vitalii сказал: Хтось може пояснити, що я роблю не правильно? так - "Обжимка HS-1016 та гільзи GTY-10" треба ПК-16 та товсті ГМЛ-10 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз