cringshort Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 часов назад, АлександрБ. сказал: Як варіант, пропоную розглянути використання крокв не 5559, а на повну довжину поставки (6 метрів). Так 6 метрові і будуть, там якраз ті 400-500 мм підуть у відхід при підрізанні... (Якщо я правильно зрозумів хід ваших думок) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cringshort Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Ось зараз, є формули і таблиці для розрахунку навантажень, а я заліз на горіще своєї старої хати (1956 рік будівництва, ракушняк на глині, буто(ракуха)-глиняний фундамент), кроквяна система 50х150 з кроком ~1500 мм, висяча (ширина хати 9 м), суцільний настил обрешітки, рубероїд і зверху важкезний крупнохвильовий (велика хвиля) шифер-важка сволота! Жодного розкосу, стійки, деревина не форматна, переріз може бути навіть менше . Виглядає то все сука стрьомно але до цих пір стоїть-і хоть би що!!! Думаю як АлександрБ. вище писав, обрешітка то все тримає як "панцир черепашки". Ракушняк? А ви звідки? Хочу, як буде час спробувати промалювати систему з одним коньковим прогоном, ну і цю двухпрогонну доробити правильно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Только что, cringshort сказал: Ракушняк? А ви звідки? Одещина... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cringshort Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому Только что, Nikolay Cherednichenko сказал: Одещина... Земляк 🤝 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз