Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Маю сес з панелями Risen 455 хочу встановити іншу сес і запропонували в комплекті з панелями Jinko Solar, номінальна потужність 435 Вт, а реальних відгуків не знаходжу, хтось має досвід чи володіє конкретною інформацією? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 54 хвилини тому, Фрай сказав: Маю сес з панелями Risen 455 хочу встановити іншу сес і запропонували в комплекті з панелями Jinko Solar, номінальна потужність 435 Вт, а реальних відгуків не знаходжу, хтось має досвід чи володіє конкретною інформацією? якось некорректне питання... зазвичай пенелі підбирають під якісь параметри- або на напрузі/струму щоб добре стикувались з інвертором, або по розмірам якщо складно вписатися в монтажний простір. взагалі 530- 650 Вт краще в співвідношенні потужність/ціна/розмір але в Україні це все може бути інакше... по назві-може хтось і займається статистикою, але на мою думку все зараз більш-менш однакової якості. ви спитайте в тих хто пропонує - чому саме такий вибір? чи в них нема інших ? чи вони вважають для запропонованого інвертора їх оптімальними? по яких параметрах ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 33 хвилини тому, vbb сказав: ви спитайте в тих хто пропонує - чому саме такий вибір? чи в них нема інших ? чи вони вважають для запропонованого інвертора їх оптімальними? по яких параметрах ? Запитувати може той хто сам розуміє, що запитує, а я вже писав, що у цій справі чайник. Мені достатньо було побачити так звану "специфікацію" аби зрозуміти, що вона розрахована на лоха. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому Гібридний сонячний інвертор Deye: номінальна потужність: 12 кВт кількість МППТ контролерів: 2 потужність сонячного входу: 19 кВт номінальна напруга акумуляторної батареї: 48в гарантійний термін: 2 роки Акумуляторна батарея Deye: ємність: 16 кВт*год тип: LiFePo4 корпус: метал гарантійний термін: 5 років Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз