Фрай Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Маю сес з панелями Risen 455 хочу встановити іншу сес і запропонували в комплекті з панелями Jinko Solar, номінальна потужність 435 Вт, а реальних відгуків не знаходжу, хтось має досвід чи володіє конкретною інформацією? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 54 хвилини тому, Фрай сказав: Маю сес з панелями Risen 455 хочу встановити іншу сес і запропонували в комплекті з панелями Jinko Solar, номінальна потужність 435 Вт, а реальних відгуків не знаходжу, хтось має досвід чи володіє конкретною інформацією? якось некорректне питання... зазвичай пенелі підбирають під якісь параметри- або на напрузі/струму щоб добре стикувались з інвертором, або по розмірам якщо складно вписатися в монтажний простір. взагалі 530- 650 Вт краще в співвідношенні потужність/ціна/розмір але в Україні це все може бути інакше... по назві-може хтось і займається статистикою, але на мою думку все зараз більш-менш однакової якості. ви спитайте в тих хто пропонує - чому саме такий вибір? чи в них нема інших ? чи вони вважають для запропонованого інвертора їх оптімальними? по яких параметрах ? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 33 хвилини тому, vbb сказав: ви спитайте в тих хто пропонує - чому саме такий вибір? чи в них нема інших ? чи вони вважають для запропонованого інвертора їх оптімальними? по яких параметрах ? Запитувати може той хто сам розуміє, що запитує, а я вже писав, що у цій справі чайник. Мені достатньо було побачити так звану "специфікацію" аби зрозуміти, що вона розрахована на лоха. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) Гібридний сонячний інвертор Deye номінальна потужність: 12 кВт кількість МППТ контролерів: 2 потужність сонячного входу: 19 кВт номінальна напруга акумуляторної батареї: 48в гарантійний термін: 2 роки Акумуляторна батарея Deye ємність: 16 кВт*год тип: LiFePo4 корпус: метал гарантійний термін: 5 років Монтаж, налаштування, обладнання для підключення інвертора: реле напруги автоматичні вимикачі байпас інвертора монтажний щит кабелі, короб, гофра, клеми Змінено 15 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 години тому, Фрай сказав: Маю сес з панелями Risen 455 хочу встановити іншу сес і запропонували в комплекті з панелями Jinko Solar, номінальна потужність 435 Вт, а реальних відгуків не знаходжу, хтось має досвід чи володіє конкретною інформацією? А смысл брать 435, если есть 600+? Тем более для деи 12 У меня джинко панели - в принципе такие же как и другие)) работают. Но лонги мне показались "ровнее" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 5 хвилин тому, ЯД сказав: А смысл брать 435, если есть 600+? Я тоже так думаю потому и спрашиваю, але є ще купа параметрів таких як зовнішній вигляд, кпд чи робота у зимовий час Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Если на крыше монтаж, то понятен выбор 400ток - их тупо легче монтировать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 2 години тому, Фрай сказав: Гібридний сонячний інвертор Deye номінальна потужність: 12 кВт потужність сонячного входу: 19 кВт я так розумію, 3 фази тобто можливості ітвертора по перекосу тут кажуть до 50% це 6 квт на одну фазу та по 3 на інші але це за умови коли є з чого взяти в оферті вказано 13 квт по сонцю. ви ж розумієте, що це в умовах наближених до ідеальних? умовно це 3-4 макс години опівдні. - інший час навіть вдень із сонцем за такого споживання буде підсмактувати з мережі або акума. ну і взимку в поганий день там буде десь можливо до 1,5 квт в моменті якщо таке було завдання на проектування / закриває ваші потреби та конкурентне по грошам - вам вирішувати а, ну ще якщо по монтажу - площинам - розмірам там обмеження то зрозуміло Змінено 13 годин тому користувачем vbb Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 годин тому, vbb сказав: тобто можливості ітвертора по перекосу тут кажуть до 50% це 6 квт на одну фазу та по 3 на інші але це за умови коли є з чого взяти От мене тому і лякає трифазний інвертор, чи не краще однофазний для потреб? Так як правильно зробити розводку з 3-фазного на 10 кВт? Я вже запитував і так щоб конкретного рішення не почув. 11 годин тому, ЯД сказав: А смысл брать 435, если есть 600+? Тем более для деи 12 Та скоріше за все чорних немає інших або у них інших немає. Бо я також думав більш потужні ставити, але це ті, що працюють у нашому районі і всім поряд ставлять. Ви ж в курсі, що зараз нема людей для будь-яких робіт? У мене експлуатація і кого б не викликав на будь-що від будівельників до альпіністів, а їхати працювати тупо немає кому. На заміри приїздять самі власники чи директори компаній. але повернемось до реалій, vbb, у моєму випадку коли розводки електрики ще немає буде краще встановити однофазний на 10-12 квт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому А на какую нагрузку потребителей смотрите? У вас будет что то грузить по одной фазе больше 6квт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Думаю, що так. Я не дуже хочу вкладатись у три стабілізатора, але як бути з 3-фазним вводом на 10кВт? Та от зараз маю зрозуміти ще й по панелям, бо нафік та краса чорних якщо вони гірші за більш потужні, але якщо вони дійсно виграють за рахунок якихось інших фішок то чом би й ні? У будь-якому разі мої питання до шановного панства не про вартість, а про доцільність саме даної мені пропозиції. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 15 хвилин тому, Фрай сказав: повернемось до реалій, vbb, у моєму випадку коли розводки електрики ще немає буде краще встановити однофазний на 10-12 квт? та звідки ж я знаю? це ж рахувати треба... які споживачі, який ввід від мережі, чи планується злив надлишків в мережу... ДТЕК в теорії погоджує до 11 квт по 1 фазі наприклад, якщо в планах тепловий насос то для нього краще 3 фази / або якщо він вже є то нв яке підключення..., також потужна електроплита зазвичай маеє можливість на 2-3 фази підключення... насос на воду якщо є аюо планується... тощо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, Фрай сказав: про доцільність саме даної мені пропозиції доцільність пропозиції залежить від того як вона відповідає поставленій задачі. задачу ми не почули. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 хвилин тому, Фрай сказав: виграють за рахунок якихось інших фішок "фішки": 1 - вам подобається їх зовнішній вигляд 2- вам зробили таку ціну що в перерахунку зв 1 ватт суттєво дешевше інших 3 - їх розмір ідеально вписується в відведену площу монтажа. в той час як інші (зокрема більшого розміру) не вписуються / попадають в зону затінення / потребують більш складних монтажних конструкцій 4 - єдине що доступне в даний час по наявності за адекватні гроші. все. в електричному плані воно не має суттєвих / критичних відмінностей. ЗІ для конкретного інвертора ці панелі не є оптімальними, але враховуючи "фішки" то прийнятні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 50 хвилин тому, Фрай сказав: Я не дуже хочу вкладатись у три стабілізатора, але як бути з 3-фазним вводом на 10кВт? А зачем 3 стаба? Типа для зимы, когда генерация не покрывает потребление и сеть просевшая? То стабами вы ее сильнее уложите. А если для защиты потребителей - то инвертор отрубит ввод и перейдет на аккумы, если сеть не будет соответствовать заданным параметрам, и тогда как по мне лучше увеличить запас аккумов или/и панелей А так просто разделить потребителей на 3 ветки Змінено 2 години тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз