Serd Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 4 часа назад, Куркуль сказал: Підкажіть будь ласка чи нормально приліпиться плитка на стіну попередньо пошпакльовану цементним стартом Церезит СТ29? (Хочу ним покрити стіну, яка за кухоними меблями і не знаю чи робити пропуск в місці, де буде фартук з плитки). Вы хотите протянуть этой шпаклёвкой стену поштукатуренную ЦПШ? Под плитку лучше пропустите это пятно и оставьте голую штукатурку. Погрунтовать и можно укладывать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexfx35 Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня Доброго дня всім, буду класти плитку 60/30 у ванній кімнаті на стіни (гіпсокартон) який порадите клей: церезіт 11, сілтек т80 чи можливо інший? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня Клей класса С2. Ориентир по цене 400+. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Спартак Владимир Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня mira 3100 unifix (сірий) Клас С2Т - для гресу, керамограніту, натурального каменю, керамічних і клінкерних плит з водопоглинанням більше 0,5%, високоеластичний на гіпсокартон, стару плитку, пофарбовані поверхні, а також водний підігрів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 20 березня Поділитись Опубліковано: 20 березня (змінено) В 18.03.2025 в 06:16, Vitaliy67 сказал: Клей класса С2. Ориентир по цене 400+. Чому см11 або см11плюс не підходить? Формат 60х30 як раз для нього. Навіщо платити більше? Змінено 20 березня користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 20 березня Поділитись Опубліковано: 20 березня (змінено) Потому, что гипсокартон деформированное основание. А см11 по недеформирумым основаниям. Змінено 20 березня користувачем Vitaliy67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mrlacusta Опубліковано: 13 квітня Поділитись Опубліковано: 13 квітня (змінено) По цене и качеству СМ 117 мне нравится ! Змінено 13 квітня користувачем mrlacusta Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 13 квітня Поділитись Опубліковано: 13 квітня Есть ньюанс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kortesFx Опубліковано: 13 квітня Поділитись Опубліковано: 13 квітня Привіт жителям форума ! Питання по клею - маю стелити керамограніт 60/60 на бетонну стяжку, теплий пол. В місті є продавець Kreisel , радить 105-й. Варто брати його , чі CM 117 правда в два рази дорожче ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 13 квітня Поділитись Опубліковано: 13 квітня (змінено) 105 хватит. Намазывайте только с расчетом 1-2 плиты. Змінено 13 квітня користувачем Vitaliy67 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иван стройка Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня Доброго дня. Підскажіть таке: підлога, стелю плитку 120*60, тепла підлога, багато деформаційних швів. (кожен контур відокремлений) Клей буду 17 (або 117) - брати Плиточнікі кажуть: на деф. шви візьми герметик поліуретановий. - частину плитки будемо ним "мастити" Проконсультувався ще з деякими спеціалістами - вонй такого й нечули. що скажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 18 хвилин тому, Иван стройка сказав: Доброго дня. Підскажіть таке: підлога, стелю плитку 120*60, тепла підлога, багато деформаційних швів. (кожен контур відокремлений) Клей буду 17 (або 117) - брати Плиточнікі кажуть: на деф. шви візьми герметик поліуретановий. - частину плитки будемо ним "мастити" Проконсультувався ще з деякими спеціалістами - вонй такого й нечули. що скажете? а ці клеї підходять до цієї плитки в такий розмір ще й на підлогу з підігрівом? бачив відео де частину плитки на клей а іншу частину всю на якийсь типу силікон акрил мастику чи щось типу цього, чи це вірне рішення незнаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иван стройка Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 6 минут назад, Dr.Yura сказал: а ці клеї підходять до цієї плитки в такий розмір ще й на підлогу з підігрівом? бачив відео де частину плитки на клей а іншу частину всю на якийсь типу силікон акрил мастику чи щось типу цього, чи це вірне рішення незнаю. Ну церезіт 17 - підходить. , тут питання по герметику. чи порібно чи ні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 22 минуты назад, Иван стройка сказал: Доброго дня. Підскажіть таке: підлога, стелю плитку 120*60, тепла підлога, багато деформаційних швів. (кожен контур відокремлений) Клей буду 17 (або 117) - брати Плиточнікі кажуть: на деф. шви візьми герметик поліуретановий. - частину плитки будемо ним "мастити" Проконсультувався ще з деякими спеціалістами - вонй такого й нечули. що скажете? СМ22 , если Церезит. Эти швы лотерея, что бы не делали. Перекрестить плитку и вперёд. П.С смотрите клей, где допускается укладка с длинной стороной 120см. П.П.С. клея более дешёвого сегмента и характеристик на свой страх и риск Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня см17 аэро , оказывается , тоже уже подходит. Опять описание изменили. Продать то надо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 1 година тому, Иван стройка сказав: Доброго дня. Підскажіть таке: підлога, стелю плитку 120*60, тепла підлога, багато деформаційних швів. (кожен контур відокремлений) Клей буду 17 (або 117) - брати Плиточнікі кажуть: на деф. шви візьми герметик поліуретановий. - частину плитки будемо ним "мастити" Проконсультувався ще з деякими спеціалістами - вонй такого й нечули. що скажете? Судячи з того що ви намалювали , ви їх неправильно зрозуміли. Скоріш за все малось на увазі ось так: Але гарантії на таке вам ніхто не дасть , на власний острах. ПС.. Невже вас настільки коробить перерізана плитка в районі деф. шва ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иван стройка Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня І такий варіант був, він називався "дорожчий". - але рекомендували для економії по 10 см з кожного боку деф. шва. Навіть не знаю чи варто) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 26 хвилин тому, Иван стройка сказав: І такий варіант був, він називався "дорожчий". - але рекомендували для економії по 10 см з кожного боку деф. шва. Навіть не знаю чи варто) 27 хвилин тому, Иван стройка сказав: І такий варіант був, він називався "дорожчий". - але рекомендували для економії по 10 см з кожного боку деф. шва. Навіть не знаю чи варто) Шо мертвому припарки! Логіку , як воно має працювати , часом не пояснили? Деформаційний шов має бути повторений на всіх елементах пирога підлоги , без виключень. І на плитці в тому числі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 15.04.2025 в 16:34, Vitaliy67 сказав: см17 аэро , оказывается , тоже уже подходит. Опять описание изменили. Продать то надо. Судячи з чудо маркетингу виробників, то розумію, що я можу замовити на керамограніт 120 на 60 сміло клей призначений на 80 на 80?) Теплого полу нема, деф швів теж. 2 шт треба покласти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 1 годину тому, МаТраС сказав: Судячи з чудо маркетингу виробників, то розумію, що я можу замовити на керамограніт 120 на 60 сміло клей призначений на 80 на 80?) Теплого полу нема, деф швів теж. 2 шт треба покласти мені у Львові в салоні Керам депо продавець пояснювала що керамограніт 1,2(1м) * 0,2 і 1,2*0,6 можна вкладати на клей на якому написано по площі плитки 1*1м, це на підлогу з підігрівом, про параметр C2TE S1 вона взагалі вперше чує. казала про Клей для плитки Kirchland манахер щоб лише впарити.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Спартак Владимир Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня ОСНОВНЫЕ КЛАССЫ ПЛИТОЧНОГО КЛЕЯ: C1 – обычный цементный клей; C2 – улучшенный цементный клей; D1 – обычный клей на основе смол в эмульсии; D2 – улучшенный клей на основе смол в эмульсии; R2 – улучшенный клей на основе реактивных смол; E – клей с продолженным открытым временем (исключительно для С2 и D2); T – клей с уменьшенной степенью стекания с вертикальной поверхности; S1 или S2 – индекс эластичности клея в затвердевшем состоянии. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 1 годину тому, Dr.Yura сказав: мені у Львові в салоні Керам депо продавець пояснювала що керамограніт 1,2(1м) * 0,2 і 1,2*0,6 можна вкладати на клей на якому написано по площі плитки 1*1м, це на підлогу з підігрівом, про параметр C2TE S1 вона взагалі вперше чує. казала про Клей для плитки Kirchland манахер щоб лише впарити.... Не ну косарів за мішок клея якось воно ту мач) А в мене стояка там 2 см ще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 33 хвилини тому, МаТраС сказав: Не ну косарів за мішок клея якось воно ту мач) А в мене стояка там 2 см ще мій знайомий який робить ремонти іншим, собі вдома вклав плитку 30*30 чи 35*35 на теплогу з підігрівом на звичайний клей, вже мабуть років 5-7 все ок. як воно буде в різних випадках хз... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня Себе можно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз