Сергей 31 Опубліковано: 19 березня Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня Только что, Игорь&Ира сказал: Чи є небезпека, що Ekoplastik PPR PN20 в системі опалення може порвати стяжку? Есть, если спаять теплые полы из экопластика и дать +90. 90 градусов это сталь или медь. В ППр желательно больше 70 не давать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) 10 хвилин тому, Сергей 31 сказав: Есть, если спаять теплые полы из экопластика и дать +90. 90 градусов это сталь или медь. В ППр желательно больше 70 не давать. Мова йде про радіаторне опалення. Все розраховано під 70 С, стільки тримаю на першому поверсі. Просто будемо штробити стяжку, тому не дуже глибоко. Змінено 19 березня користувачем Игорь&Ира Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня (змінено) Доброго ранку! Підкажіть, на який об'єм води зі скважини вистачає мішка 25 кг Ecosoft Salt tablets? Змінено 21 березня користувачем Игорь&Ира Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня 30 хвилин тому, Игорь&Ира сказав: Доброго ранку! Підкажіть, на який об'єм води зі скважини вистачає мішка 25 кг Ecosoft Salt tablets? вітаю. питання не зовсім коректне. це наче "на скільки днів вистачить повного баку в авто?" витрати солі залежать від частоти регенерації, а частота регенерації залежить від обсягу споживання води. за замовчуванням - раз на 14 днів. виттрату солі на одну регенерацію потрібно дивитися в інструкції на установку. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня Раз витрата від регенерації, а регенерація від води, то це теж саме, що я питав: витрата від води. 14 днів не коректно, бо невідомий об'єм споживання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня (змінено) 1 година тому, Игорь&Ира сказав: а регенерація від води, не від води, а від обсягу споживання (витрати) води в мене в налаштуваннях - 7 кубів або 14 днів, в залежності, що настане раніше Змінено 21 березня користувачем outdoor24 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня 4 години тому, outdoor24 сказав: не від води, а від обсягу споживання (витрати) води Саме так. Думаю, тут всі це розуміють. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня 4 години тому, outdoor24 сказав: в мене в налаштуваннях - 7 кубів або 14 днів, в залежності, що настане раніше Для чого це обмеження по часу? А якщо ресурс в 7 кубів я використовую протягом місяця? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня 57 хвилин тому, Игорь&Ира сказав: Для чого це обмеження по часу? Це я точно не підкажу, але думаю, що це повʼязано з підтримкою властивостей смоли. А може із мікробіологічним аспектом, щоб смола не «заросла». 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 31 березня Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня Новый сантех. брибамбас. У кого то уже есть в работе, или новинка?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня Замовив такі з Алі, ще не прийшли) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) Добрий день! Прошу поради. У воді зі свердловини випадав значний осад. Результати аналізів на загальну жорсткість: 8,2 мг-екв/дм3 (СЕС Дніпровського району) і 9,6 мг-екв/дм3 (Ecosoft). Поставили систему очищення води Ecosoft FU1054CI, яку майстри налаштували таким чином: жорсткість вихідної води (зі свердловини) - 420 ppm, робоча жорсткість - 0 ppm (1 ppm = 1 мг/л). Осад зник взагалі, однак тепер дуже важко змити мило. Я так розумію, що перегнули палку і зайшли в осмос. Згідно ДСанПІН 2.2.4-171-10 загальна жорсткість питної води повинна бути в межах 1,5-7,0 ммоль/дм3. Підкажіть, які значення жорсткості води виставити на вході та виході, аби отримати м'яку воду в межах 1,5-2,0 ммоль/дм3? Змінено 6 квітня користувачем Игорь&Ира Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня Отримав таку відповідь: Мило змивається, то тільки Вам так здається, що воно не змило, так що все зробили нормально. Жорсткість води не налаштовується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня Якщо дуже хочеться не забирати повністю жорсткість, зробіть байпасом підміс вхідної води. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня 1 годину тому, murava сказав: Якщо дуже хочеться не забирати повністю жорсткість, зробіть байпасом підміс вхідної води. В такому випадку пропорція підмішування якось науково регулюється чи тільки на око з допомогою балансувального вентиля? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня 4 години тому, murava сказав: Якщо дуже хочеться не забирати повністю жорсткість, зробіть байпасом підміс вхідної води. В мене покупний байпас для клапана Clark з кульковими кранами, що виключає проміжні положення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня 3 години тому, volomoto сказав: В такому випадку пропорція підмішування якось науково регулюється чи тільки на око з допомогою балансувального вентиля? Виключно на око з наступним лабораторним контролем результату. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня Якщо не буде дієвої поради, думаю піти емпіричним шляхом: послідовно задавати на клапані вихідне значення 0, 5, 10, ... (ppm), зливати певний об'єм води, після чого відбирати проби на аналіз. За логікою там повинна бути пряма залежність, тому достатньо трьох вимірів, аби отримати пряму лінію, а всі інші значення шляхом екстраполяції. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня Тут є ще один нюанс. На мою думку, клапан за даними програмування жорсткості води на вході та виході регулює витрати солі на регенерацію. Якщо майстри навмання ставлять значення на вході, яке перекриє будь-яку жорсткість, то це приведе до необгрунтованих витрат реагентів. Повинна бути таблиця: при якій жорсткості води яке програмувати значення на вході в ppm. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 13 квітня Поділитись Опубліковано: 13 квітня Добрий день! Навздогін. Чи можна вважати, що якщо є регулятор робочої жорсткості, то будь-яке значення, відмінне від 0, буде своєрідним підмісом замість байпаса? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз