Фрай Опубліковано: В суботу в 19:18 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:18 Я вибачаюсь, але краще промовчу, я з тих людей кому пофіг подряпини на машині, але стартер, аккумулятор, тормоза, гума і все те, що впливає на безпеку руху і мій комфорт не пофіг. Ліпити горбатого там де може рвонути/залити гарячою водою сам не стану і давати подібні поради іншим також не буду. Все сказане мною вище є не більше ніж підколювання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: В суботу в 19:20 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:20 7 минут назад, igorrius сказал: у тестя на даче бойлер с 2008 года - и еще работает , ни разу анод не менял, сливает на зиму воду , а этот бойлер прогнил через лет 5. то ли раньше лучше делали , то ли дело в качестве воды Конечно, раньше не знали об оптимизации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: В суботу в 19:23 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:23 (змінено) 17 минут назад, igorrius сказал: типа так ? Мне не очень нравится. Это удастся загерметизировать фланцем с резинкой? Змінено В суботу в 19:27 користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: В суботу в 19:29 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:29 9 минут назад, Фрай сказал: Ліпити горбатого там де може рвонути/залити гарячою водою сам не стану і давати подібні поради іншим також не буду. У Вас коли-небудь протікав бойлер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В суботу в 19:52 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:52 На дачі колись маленький на кухні, після заміни ТЕНу, заміна прокладки вирішила проблему. але якби там була така корозія як у нього то навіть не задумувався ви варто міняти бойлер. Люди добрі, там де поряд вода під тиском і струм 220В у вас все має бути ідеально, а якщо вода гаряча то тим паче. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: В неділю в 03:55 Поділитись Опубліковано: В неділю в 03:55 (змінено) 8 часов назад, Фрай сказал: але якби там була така корозія як у нього то навіть не задумувався чи варто міняти бойлер. В мене десь півтора роки текли два бойлери одночасно. Але то була нержа, протікало звідусіль (як виявилося згодом). Щось намагався робити, але без результату. Поміняв на нормальні. Змінено В неділю в 04:44 користувачем ashim1990 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: В неділю в 14:33 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:33 19 часов назад, ashim1990 сказал: Мне не очень нравится. Это удастся загерметизировать фланцем с резинкой? вроде норм , не течет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому В 06.10.2024 в 06:55, ashim1990 сказал: В мене десь півтора роки текли два бойлери одночасно. Але то була нержа, протікало звідусіль (як виявилося згодом). Щось намагався робити, але без результату. Поміняв на нормальні. а сколько Ваш бойлер из нержавейки прожил ? бойлера с нержавеющими баками живут дольше эмалированных , верно ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 часа назад, igorrius сказал: а сколько Ваш бойлер из нержавейки прожил ? бойлера с нержавеющими баками живут дольше эмалированных , верно ? Ничего неверно. При словах "китайская нержа" блевать хочется. А некитайской теперь нет, учтите. Европейские производители на нашем рынке - только эмаль. Баки Термекс из нержи (фото выше) потекли через примерно 1,5 года. Может, если бы их не заставлять работать на максимуме температуры, было бы по-другому. Сейчас собираю по крупицам инфу на разных форумах, чтобы выработать алгоритм пользования теперешними бойлерами для их долгосрочного пользования. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, ashim1990 сказал: Ничего неверно. При словах "китайская нержа" блевать хочется. А некитайской теперь нет, учтите. Европейские производители на нашем рынке - только эмаль. Баки Термекс из нержи (фото выше) потекли через примерно 1,5 года. Может, если бы их не заставлять работать на максимуме температуры, было бы по-другому. Сейчас собираю по крупицам инфу на разных форумах, чтобы выработать алгоритм пользования теперешними бойлерами для их долгосрочного пользования В мене термекс з нержавки вже 13й рік живий. Анод міняв всього двічі і років 4 тому останній раз мабуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз