tetris Опубліковано: 25 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2016 Купленные в Англиии не означает что они там сделаны!Вы думаете английцы кушать хотят что делают инструменты которые выгодно продать в Украине?То все что вы перечислии сделано в Китае и относится к бюджетному инструменту а в Англии используется как "инсструмент на один раз"...Все уточнения типа"сделано для Англии,сделано для Америки"вызывают лиш улыбку.Предложения о продажам на форуме в другом разделе,извините.. а где я писал что сделаны в англии? я написал что английские и во вторых, не для украины вообще то, я просто говорю что есть возможность у меня купить по нормальным ценам, марки я назвал, привозят с англии в польшу, но никак не в украину Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DODG Опубліковано: 25 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2016 Тема называется "Консультации по электроинструменту" но никак не торговая площадка. Откройте параллельную тему, думаю будет интерес и кому надо, подтянутся туда. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kastor666 Опубліковано: 30 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2016 Особисто і сугубо моє враження ( хоч я і далекий - щодо консультацій по електроінструменту) Але " Макіта" не поступаєтся (деяким інструментом) тому ж "метабо" і з новою лінійкою може навіть і - "Деволту" Щось у вас дивні "навіть"... В загальному Dewalt - масовий недорогий інструмент середнього рівня, і, особливо, в аккумуляторному сегменті, до рівня Metаbo ще просто не доросли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 30 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2016 до рівня Metаbo ще просто не доросли. Всмислі?Хто до кого не доріс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 5 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2017 (змінено) Хоч і з запізненням, але приніс мені Св. Миколай сьогодні подарунок. Ось такий - DeWalt DCK290M2, взяв DeWalt бо вже є одна легка дриль 18в. і 4 батареї. Обійшовся "подарунок" в 250 £ (коло 300$). Хоча зараз всі магазини в один день підняли ціну майже до 400£. Хтось знаэ чи треба реєструвати цей девайс онлайн? P.S/ Вже зареєстрував (гарантія 3 роки) Змінено 5 січня 2017 користувачем baroleks Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
robotun Опубліковано: 5 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2017 Вже зареєстрував (гарантія 3 роки) а хто підтримує цю гарантію? тобто у випадку чого - до кого звертатися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 5 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2017 приніс мені Св. Миколай сьогодні подарунок. Вітаю!Чудовий подарунок,такий набір служив мені колись три роки,імпакт взагалі бомбезний монтажний інструмент,а якщо 3-швидкісний то супер,служить в мене до сих пір правда одношвидкісний,думаю незабаром поміняю на 3 швидкості. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 5 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2017 а хто підтримує цю гарантію? тобто у випадку чого - до кого звертатися? В пояснені сказано, що у випадку чого з сертифікатом звертатися до дилера, у якого куплено комплект, але надіюсь не доведеться (мав уже багато девольтів і положені три роки і значно більше всі відпрацювали). Вітаю!Чудовий подарунок,такий набір служив мені колись три роки,імпакт взагалі бомбезний монтажний інструмент,а якщо 3-швидкісний то супер,служить в мене до сих пір правда одношвидкісний,думаю незабаром поміняю на 3 швидкості. Дякую, дриль має три швидкості, безщітковий мотор, метал. коробка передач і т.д. Імпакт одну. Але мені більш важлива потужна дриль. Маю малу, теж на 18в., але потужності свердлити великі отвори не вистачає, хоча легенька і зручна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 5 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2017 але потужності свердлити великі отвори не вистачає, хоча легенька і зручна. Не дуже захоплюйтесь великими отворами,в цього шуруповерта вистарчить ньютонів щоб відкрутити колесо в машині а от захисту від "закушування"немає,я маю на увазі захист від великої напруги на двигун у випадку клинення,тому можливе виривання з рук і т.д,допоміжну ручку далеко не ховайте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hitmanz Опубліковано: 6 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2017 для домашнего/бытового/гаражного применения что-то из недорогих, но боль-мень качественных, проверенных пользователями и временем а то смотрю столько разных фирм/моделей развелось, что глаза разбегаются требования: - ударная - плавное изменение оборотов - реверс - патрон под ключ - мощность не более 700вт Как реагировать на модели типа Арсенал, Булат, Днепр, Протон, Ростех и т.д. вообще не знаю... Кстати, что можно сказать об инструменте Hyundai? Есть какие-то отзывы, статистика? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
antiVIRUS Опубліковано: 9 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2017 ...Как реагировать на модели типа Арсенал, Булат, Днепр, Протон, Ростех и т.д. вообще не знаю... Кстати, что можно сказать об инструменте Hyundai? Есть какие-то отзывы, статистика? все китайская лотерея, не ведитесь на названия Hyundai тоже китайская лотерея. У меня был шурик АРСЕНАЛ (и есть без батарей)довольно удачный, но не факт, что Вам повезет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 11 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2017 для домашнего/бытового/гаражного применения что-то из недорогих, но боль-мень качественных, проверенных пользователями и временем а то смотрю столько разных фирм/моделей развелось, что глаза разбегаются требования: - ударная - плавное изменение оборотов - реверс - патрон под ключ - мощность не более 700вт Как реагировать на модели типа Арсенал, Булат, Днепр, Протон, Ростех и т.д. вообще не знаю... Кстати, что можно сказать об инструменте Hyundai? Есть какие-то отзывы, статистика? Hyundai D 650 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kastor666 Опубліковано: 18 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2017 Не дуже захоплюйтесь великими отворами,в цього шуруповерта вистарчить ньютонів щоб відкрутити колесо в машині а от захисту від "закушування"немає,я маю на увазі захист від великої напруги на двигун у випадку клинення,тому можливе виривання з рук і т.д,допоміжну ручку далеко не ховайте. Ого, всього то з 80Нм така маща? А що тоді говорити про 120++Нм Makita чи Milwaukee 2704? Руки відриває, напевне, не менше! Звідки інформація, що там нема захисту від "закушування"? Всі безщіткові дрелі, які я тримав в руках, її мали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 18 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2017 які я тримав в руках Я тримав в руках автомат "Скорпіон" і що з того?не знаю навіть скільки набоїв в магазині,забув спитати;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kastor666 Опубліковано: 18 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2017 Я тримав в руках автомат "Скорпіон" і що з того?не знаю навіть скільки набоїв в магазині,забув спитати;) Що це за рукоблудіє словоблудіє? Я маю 125Hm 18V ак. дрель і стверджую, що ваші "руковиривання" про середняковий Dewalt - явне перебільшення людини, яка тримала в руках "Скорпіон", а про цю дрель читала в інтернатах.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 18 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2017 Що це за рукоблудіє словоблудіє? Я маю 125Hm 18V ак. дрель і стверджую, що ваші "руковиривання" про середняковий Dewalt - явне перебільшення людини, яка тримала в руках "Скорпіон", а про цю дрель читала в інтернатах.. О-о,та Ви серйозний користувач інструменту під назвою 125 хм 18в,рекомендація про "рукоятку" не має нічого спільного з рукоблудієм це у Вас гормони путають думки а все напевно тому що не любите Деволту...нехай так і буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kastor666 Опубліковано: 19 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2017 (змінено) О-о,та Ви серйозний користувач інструменту під назвою 125 хм 18в Milwaukee 2704, 135Нм напевно тому що не любите Деволту...нехай так і буде Любов/нелюбов - ми що, торти обговорюємо? Данний набір Dewalt - цілком достойний вибір, і я ні його не критикую, ні Dewalt взагалі(біти та сверла в мене Dewalt, краще важко знайти) Я оперую лише цифрами і стверджую, що 80Hm - ніяка не адська цифра, руки не повириває, колесо не відкрутить ніяк. І сверлив я своїм Milwaukee 2704(до нього - 2604)і коронками 80 цеглу, і 32мм дерево на глибину 40-50см, і 32мм газоблок на глибину 1,5м(!) і бурив моноліт 20см/ 16мм - різні, профільні та не дуже, задачі, тому знаю, як веде себе в руках дрель, потужніша за цей Dewalt на 50%. Небезпека промайнула лише раз, коли крутив болта на витягнутих руках, дрель провернуло і зажало так, що палець зажав гашетку і не міг відпустити. Dewalt пробував в роботі аналогічний - DCD 995, 80Hm Так ось - там відсічка по перегрузці є, і вона спрацьовує відчутно раніше, ніж у Milwaukee 2704. Ви стверджуєте, що у DCD 985 відсічки нема. Звідки така інформація? рекомендація про "рукоятку" не має нічого спільного з рукоблудієм Звичайно ж що ні, я про словоблудіє про автомат, ви уважніже дивіться на яку цитату я відповідав, переплутати ж неможливо - вона процитована відразу. А ручка при домашньому, не серійному, використані потрібна не часто - при замішуванні клеїв-розчинів, при важкому сверлінні дерева. Ще з довжиною допоміжної ручки доходять до абсурду, як Hitachi Змінено 19 січня 2017 користувачем kastor666 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CARAGANDA Опубліковано: 22 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 січня 2017 ,імпакт взагалі бомбезний монтажний інструмент,а якщо 3-швидкісний то супер,служить в мене до сих пір правда одношвидкісний,думаю незабаром поміняю на 3 швидкості. Не получится поменять, у "импакта" нет переключения скоростей... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 22 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 січня 2017 Не получится поменять, у "импакта" нет переключения скоростей... Что значит нет?У меня есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kastor666 Опубліковано: 23 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2017 У імпакта крутний момент регулюється не редуктором, а обмеженням максимальних обертів двигуна. Так що "коробки передач" з шестернями там нема, але обороти і сила удару в " 3х швидкісних" таки регулюються. У мене теж 3х швидкісний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 23 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2017 Посдкажите на шуруповерт патрон хороший с трещеткой для дожима, чтобы сверла хорошо держал? 1/2"-20 UNF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kastor666 Опубліковано: 23 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2017 Посдкажите на шуруповерт патрон хороший с трещеткой для дожима, чтобы сверла хорошо держал? 1/2"-20 UNF Я собі вибрав такий - www.ebay.com/itm/1-2-JACOBS-KEYLESS-HAMMER-DRILL-CHUCK-1-2-20-FOR-DEWALT-BOSCH-MAKITA-RIDGID-/111861207389?hash=item1a0b72915d:g:nnsAAOSwo3pWgi2y Пластмассовий зовні, бо металевий рано чи пізно облазить. Ставлять такі на Panasonic, лише приємні враження. Є й суцільнометалевий варіант, в тіж гроші - www.ebay.com/itm/1-2-JACOBS-METAL-KEYLESS-DRILL-CHUCK-1-2-20-FOR-BOSCH-DEWALT-MAKITA-CRAFTSMAN-/131686607432?hash=item1ea9222a48:g:ZbkAAOSweW5VFUpO На Milwaukee 2604 я ставив такий - www.ebay.com/itm/1-2-JACOBS-TWO-SLEEVE-KEYLESS-HAMMER-DRILL-CHUCK-1-2-20-FOR-MILWAUKEE-DEWALT-/221845501791?hash=item33a705b75f:g:NeoAAOSwjVVVmphr ("two sleeve" - для дрелей без механічного автостопу) бо тих, що вище ще не продавали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 23 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2017 На Milwaukee 2604 я ставив такий - www.ebay.com/itm/1-2-JACOBS-TWO-SLEEVE-KEYLESS-HAMMER-DRILL-CHUCK-1-2-20-FOR-MILWAUKEE-DEWALT-/221845501791?hash=item33a705b75f:g:NeoAAOSwjVVVmphr ("two sleeve" - для дрелей без механічного автостопу) бо тих, що вище ще не продавали. Менi треба з 2 муфтами... та щось задохиба грощей воно виходить, а що значить металевий облазить(фарба чи що)??? Я про свий пластиковий можу сказати що важко затягувати рукою, погане зчеплення. На металевому накатка, точно буде краще. Хтось мае по типу такого, яке вин дае биття? Быстрозажимной сверлильный патрон Metabo Futuro Plus S2 M/ CT, R+L 13 мм, 1/2"-20 UNF - 21$ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 23 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2017 Хтось мае по типу такого, яке вин дае биття? [] Обычно внешний вид не обманывает. Похоже серьёзный гаджет, профи-уровня. У меня такой конструктив с перфом бошевским, хоть и дополнительная комплектация, но патрон отличный, зажимает и держит идеально. За биение не скажу, малые диаметры сверлю дрелью, на больших не замечал. Касаемо этого, не думаю чтоб било, Метбо контора серьёзная и баловаться такими вещами не будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 23 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2017 Метбо контора серьёзная и баловаться такими вещами не будет. Может быть, но на моем шурике с его патроном я уже все сверла подрал, радиальные кольца. Мне надо патрон с трещеткой который хорошо держит цилиндрические сверла Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз