Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Зброя

FLASH

Рекомендовані повідомлення

Ну ось і огляд першого серійно-предсерійного Форт-231, весело, з гумором, з поясненням можливостей та переваг-недоліків.

Що мені зайшло:
- спуск "коробки" вже з коротким ресетом(хто вміє стріляти з карабінів швидко - зрозуміє), якщо буде регульований варіант зусилля, як вони зробили на своєму пістолеті Форт-20, то це буде топ "з коробки";

- магазин, сталевий, надійний - все як заповідав нам МП-5 чи Скорпіон;

- стабільність при стрільбі, але ... це заслуга великої ваги, яка занадто для компактного ПП, як на мене ... хз, як воно буде, коли з нього зняти "зайве", що навішав на нього 622-й наказ - бодатись він стане точно значно більше, але в ПП то можна компенсувати скілом стрільця;

- важливо, що з'явилися серійні патрони 9*21 від Форта, це крута новина, бо ібісовський СТС, у цьому калібрі, не стабільний від партії до партії. 

Я буду чекати допілінга, ще рік, мабуть, постріляю, складу враження і якщо .., то заміню свій "домашній карабін" на Форт.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Коли я більш-менш (30 років стрільби по банках не рахується, бо то таке) став навчатись працювати з дробовиками (і пімпою і напівавтоматом) то майбутній шлях розвитку у хобі бачив у тому, що докуплю до своєї Benelli M2 Comfort  короткий ствол, тактичну цівку та ще пару зручних цяцьок що додають швидкості. І буду бігати та розважатися, як дорослі хлопці. Але подальше навчання з дробовиком було відкладене до "після війни", бо досвід трошки змінив пріоритети. Ще й частину цяцьок, що замовив, на початку війни, завернула наша митниця)

А от зараз в Україні з'явилося все це, "тахтичне-тахтичне" прям "із коробки". Моссберг не Бенеллі, але і не силуміновий турок. І навіть місце під "каріматор" вже є у стоці)
Тож поки що кадри з огляду Mossberg 940 thunder Runch, останні набої були "Тахо" 27,5 г, так що ... 
Повний огляд зводиться, сам чекаю, дуже цікавий дробовик, як на мене.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...