=YaSto= Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 100 % інцелом . Надобдарованим інцелом , який ненавидив та зневажав інцелів . Хвойда Жозефіна зраджувала Наполеона наппво й наліво . Чеди не закохуються у хвойд. Чеди не божеволіють за Історією та Математикою. де аббадон поделся со своей жезефиной лилит? ау, в адесе зима настала, лепестричество отключили, таблетки закончились??? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 YELENA обиделась? не? мужа не выдаёт, сыновей от призыва в филиппинские войска ховает оказывается в иха селе взаимный интерес полов сучествует Та кто ж на пациентов обижается? Не знакома с термином "сучествовать", но подозреваю, что вы ним определили не совсем достойные верных и любящих людей дела. Каждый судит по своему жизненному опыту и своему восприятию нормальности. И это, на вас я тоже не обижаюсь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 Чед може бути і 170см росту. майже ніколи , виключення - боксери малюки - то ті ще Чеди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 100 % інцелом . Надобдарованим інцелом , який ненавидив та зневажав інцелів . Хвойда Жозефіна зраджувала Наполеона направо й наліво . Чеди не закохуються у хвойд. Чеди не божеволіють за Історією та Математикою. Дурня, Чедам зраджують теж. А про сміливість і сталеві яйця Наполеона тільки історичний невіглас може не знати. Чед після 40 років вже все одно не те що в 20. Я займався цією темою, так що ти дуже сильно промазав. Наполеон в період революції, консульства і першого часу імперії самий справжній Слайер(якщо Наполеон не Чед, то Слайер 100%). Згадати його виходки і геройські вчинки в період революції..пфф, жодний інцел і норміс таке не повторить. Не мели дурню. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v0f41k Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 Почитал, каких только слов не напридумали. По описаниям похоже чед= мужчина 1ф Первая Физика/собственник, инцел= мужчина с 3ф Третья Физика/недотрога. Только недалёкие аффтары теории не понимают что на востребованность мужчины у противоположного пола в первую очередь влияет положение не физики, а воли и эмоции. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 Я займався цією темою, так що ти дуже сильно промазав. Пане Соколов ?:D Вас вже випустили ?:D Чедів також зраджують . То правда . Але ж Чеди не закохуються у хвойд . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 Пане Соколов ?:D Вас вже випустили ?:D Чедів також зраджують . То правда . Але ж Чеди не закохуються у хвойд . Не треба катити галіму інцело-бочку на Імператора Європи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 Не треба катити галіму інцело-бочку на Імператора Європи Бонапарт - то перший за багато-багато сторіічч успішний "нерд" при владі , до нього були Октавіан та Клавдій . Також - великі імператори , й також бабораби - бабИ крутили ними як хотіли . Добавлено через 12 минут Не треба катити галіму інцело-бочку на Імператора Європи ти кажеш слово інцел таким тоном , немов інцел - це щось погане:D Добавлено через 2 минуты Только недалёкие аффтары теории не понимают что на востребованность мужчины у противоположного пола в первую очередь влияет положение не физики, а воли и эмоции. а це точно не пов`язане ? Добавлено через 5 минут інцел вмовляє Стейсі піти до нього від Чеда А це - відповідь Стейсі на пропозицію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 Бонапарт - то перший за багато-багато сторіічч успішний "нерд" при владі , до нього були Октавіан та Клавдій . Також - великі імператори , й також бабораби - бабИ крутили ними як хотіли . Ти мене не переконаєш, я в свій час захоплювався тією епохою і тією людиною. Добре ознайомлений з темою. p.s. Те, що успішний чоловік страждає/боляче приймає зраду коханої - це не означає, що він чмо-інцел. В тебе якісь крайнощі... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v0f41k Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 а це точно не пов`язане ?пов'язане, бо є чотири позиції перша, друга, третя та четверта: надлишкова, достатьня, недостатня та зайва.і на кожній позиції стоїть одна с функцій ф, в, є, л І в будь-якій комбінації дві будуть сильними і дві слабкими. Тупий інцел в роліку вище не доганяє, що треба зі не стейсі домовлятись (інцел не зможе домовитись - йому слабО, харизми нема, буде комедія, ані чед ані стейсі не мають мотивації в такому обміні, прогноз на поразку інцелу 100%), а із чедом знайти ще одну іншу стейсі для нього або собі(чеду) кращу, а цю сплавити інцелу. Я писав що треба взяти друга прошареного в жінках, сісти за руль і їздити по селах шукати. Другу по результату пошуків виставити могорич/подарунок і т.п. Небажанням співпрацювати із чедом інцел лише віддаляє себе від стейсі і ненавидить обох. Якщо руки із сідниці - домовся з кумом за могорич, або не жлобися заплати майстру. Якщо шукати жінку не вмієш - домовся з чедом за могорич, або заплати сутенеру/звідниці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 пов'язане, бо є чотири позиції перша, друга, третя та четверта: надлишкова, достатьня, недостатня та зайва.і на кожній позиції стоїть одна с функцій ф, в, є, л І в будь-якій комбінації дві будуть сильними і дві слабкими. Тупий інцел в роліку вище не доганяє, що треба зі не стейсі домовлятись (інцел не зможе домовитись - йому слабО, харизми нема, буде комедія, ані чед ані стейсі не мають мотивації в такому обміні, прогноз на поразку інцелу 100%), а із чедом знайти ще одну іншу стейсі для нього або собі(чеду) кращу, а цю сплавити інцелу. Я писав що треба взяти друга прошареного в жінках, сісти за руль і їздити по селах шукати. Другу по результату пошуків виставити могорич/подарунок і т.п. у мене усі друзі - Чеди твоя схема з другом Чедом не працює Стейсі , як залізячча на магнит , або метелики на вогонь - летять на Чеда . Шанс з`являється , лише , коли сам на сам . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v0f41k Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 твоя схема з другом Чедом не працюєЗа "дякую" не працює, але працює якщо чеда замотивувати. у мене усі друзі - ЧедиНе всі кого ти вважаєш чедами ними є, чедів за теорією інцелів 20%, а реально за психотипами 1/8=12.5% Вибери з друзів чеда з психотипом СЭЭ, для нього така задачка - дрібниця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 За "дякую" не працює, але працює якщо чеда замотивувати. Не всі кого ти вважаєш чедами ними є, чедів за теорією інцелів 20%, а реально за психотипами 1/8=12.5% Чеда мотивуй - не мотивуй :D Ситий голодного усе одно не розуміє :D Мотивувати треба Стейсі І не грошима - треба зваблювати , спокушувати , підманювати . А як інцел спокусить Стейсі, коли в неї на краєвиді маячить Чед ?:D Добавлено через 2 минуты Не всі кого ти вважаєш чедами ними є, чедів за теорією інцелів 20%, а реально за психотипами 1/8=12.5% ну давай докладніше Які Чеди - справжі , які - не справжні . Добавлено через 4 минуты Ти мене не переконаєш, я в свій час захоплювався тією епохою і тією людиною. Добре ознайомлений з темою. p.s. Те, що успішний чоловік страждає/боляче приймає зраду коханої - це не означає, що він чмо-інцел. В тебе якісь крайнощі... пане Соколов , перелогиньтеся :D З.І. інцел - це не обовязково - чмо . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 Чедологія в самому розпалі :D Безхатьченко говорить про Аполонів-Чедів і як класно ним бути, а всі інші - що не все так "гарно" як в його розповідях p.s. всі Стейсі які були у мене в школі - зараз далеко не в найкращому статусі(сімейному, фінансовому, фізичному), навіть навпаки. А от сірі мишки цілком непогано піднялись. Про хлопців на 90% можу сказати те ж саме. Тобто з 100% Чедів "тоді" лише 10% залишились Чедами "зараз". І бачив як норміси і інцели ставали Чедами. І, навіть Слайером! Так що твої інцел-теорії не вірні, точніше ти не правильно їх трактуєш. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 Тю .... Ти мене не уважно читаєшю Звісно ж - ніхто нікому нічого не гарантуе . Чедам - навіть складніше , тому що зараз голвний суперЧед - Держава - зараз епоха , яку прозвали "тріумф нердів" . Чедам необхідно шукати себе у вузких нішах , які для них ще залишилися . Інцел Чедом не стане - як не крути . Та й навіщо ? Інцел - має не гірші за Чеда шанси у житті. Може - й кращі , бо він більш гнучкий , краще пристосовуються , сумлінніше навчається . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v0f41k Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 (змінено) Чеда мотивуй - не мотивуй Ситий голодного усе одно не розуміє Мотивувати треба Стейсі І не грошима - треба зваблювати , спокушувати , підманювати . А як інцел спокусить Стейсі, коли в неї на краєвиді маячить Чед ?інцел не зможе "зваблювати , спокушувати , підманювати" але може мати стейсі покинуту чедом в період доки вона не знайшла іншого чеда. Як шакал який не вміє спіймати і забити жертву, але доїдає падаль після лева. Чед ситий, в нього є стейсі1, чед знаходить стейсі2, вона зваюблюється на чеда, якщо стейсі2 гірша за стейсі1 чед залишає її інцелу і звалює до стейсі1, якщо ні забирає стейсі2 і кидає стейсі1 інцелу. Чеду пофігу, він вибере собі кращу стейсі або якщо хоче двох одразу, то треба знайти третю і т.п. Нажаль Бездомний плутає чедів-апполонів (чоловік з першою надмірною фізикою "власник") з альфасамцем (чоловік з першою надмірною волею "цар"), а інцелів (чоловік з третьою проблемною фізикою "недоторканий") з омегасамцем (чоловік з четвертою байдужою волею "кріпак"), не знайомий з темпераментами, психотипами, теорією Юнга і т.п. все що можу рекомендувати - прочитати "матчасть". Змінено 4 грудня 2019 користувачем v0f41k Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 ой мамочки, пошла я поскорее отсюда 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 ой мамочки, пошла я поскорее отсюда Скажи... Целая докторская диссертация Дорогая, без тебя тут будет мрак... Ходи и вертайся... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2019 (змінено) інцел не зможе "зваблювати , спокушувати , підманювати" але може мати стейсі покинуту чедом в період доки вона не знайшла іншого чеда. Як шакал який не вміє спіймати і забити жертву, але доїдає падаль після лева. Та усе він може - коли поряд немає чоловіка з більш сильною харизмою - Чеда Чед ситий, в нього є стейсі1, чед знаходить стейсі2, вона зваюблюється на чеда, якщо стейсі2 гірша за стейсі1 чед залишає її інцелу і звалює до стейсі1, якщо ні забирає стейсі2 і кидає стейсі1 інцелу. Чеду пофігу, він вибере собі кращу стейсі або якщо хоче двох одразу, то треба знайти третю і т.п.. Приблизно так це й працюе , але Чед та інцел не разом , а один проти одного Нажаль Бездомний плутає чедів-апполонів (чоловік з першою надмірною фізикою "власник") з альфасамцем (чоловік з першою надмірною волею "цар"), а інцелів (чоловік з третьою проблемною фізикою "недоторканий") з омегасамцем (чоловік з четвертою байдужою волею "кріпак"), не знайомий з темпераментами, психотипами, теорією Юнга і т.п. все що можу рекомендувати - прочитати "матчасть". я не знаю , що там на це казав Юнг , але , на мою думку - що перший , що другий , що третій , що четвертий типи - то продукт виховання. Майбутнього цара виховують , як виховують принця крові , панича - як пана , спартанця виховують спартанським вихованням , кріпака - виховують , як безвольного кріпака - ілота , раба , виховуть , як раба . інцелів з хлопців виховують бабИ - виховательки бабів необхідно кийками гнати від виховання хлопців Змінено 4 грудня 2019 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав69 Опубліковано: 5 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2019 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 5 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2019 Інцел Чедом не стане - як не крути . Інцелу треба вкладатись в саморозвиток і прагнути стати нормісом. І ні в якому разі не дивитись на Стейсі - це не його пташка, лише даремна витрата ресурсів(час, нерви, гроші). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2019 (змінено) Інцелу треба вкладатись в саморозвиток і прагнути стати нормісом. розвивати можна те , потенціял розвитку чого - є , те , здібностей до чого немає від Природи - розвивай / не розвивай - усе марно . якщо Бог не дав слух - то краще не треба братися за музикальні інструменти І ні в якому разі не дивитись на Стейсі - це не його пташка, лише даремна витрата ресурсів(час, нерви, гроші). чепуха . Стейсі - то звичайна дівчина , тільки дещо вродливіша за загал. Вродливі діти народжуються лише у вродливих дівчат . а навіщо нам невродливі діти ? Змінено 5 грудня 2019 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 5 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2019 чепуха . Стейсі - то звичайна дівчина , тільки дещо вродливіша за загал. Вродливі діти народжуються лише у вродливих дівчат . а навіщо нам невродливі діти ? У кожного різні поняття про красу. Стосовно Стейсі і "ідеалу краси", то по житті вже побачив чого воно варте :D _ Стейсі це не просто "вродлива дівчина", треба знати матчасть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2019 У кожного різні поняття про красу. Стосовно Стейсі і "ідеалу краси", то по житті вже побачив чого воно варте :D врода жінки = врода дітей іншої вроди я не знаю Стейсі це не просто "вродлива дівчина", треба знати матчасть. ти - про теорію , чи про "практику":D мертва теория , мой друг лишь древо жизни зеленеет (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 5 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2019 ти - про теорію , чи про "практику":D мертва теория , мой друг лишь древо жизни зеленеет (с) Моя - за красою як Стейсі, але характер не такий паскудний. З Чедами вона теж не водилась. Хоча деякі друзі оцінюють мене як Чеда, але себе вважаю тільки нормісом. Скільки тобі років? Невже ти не бачив які красиві малі дівчатка бувають у батьків-алкашів чи просто "не красивих" ? Сам же писав про "мікс генів". Блін, досить подвійних стандартів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз