Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 21 минуту назад, Фрай сказал: для людей з слабким зором Дідусь що пишить про слабкий зір це кумедно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 минут назад, Фрай сказал: Регулярное техническое обслуживание Раз в год, желательно, перед началом отопительного сезона, рекомендуется производить сервисное обслуживание котла. Сервисное обслуживание производят сотрудники специализированной сервисной организации. Данное обслуживание не является предметом гарантии. Яж уже рассказывал, вроде даже в этой теме, что вызвал я на первый пуск сервисного инженера, что бы штампик поставил в гарантийном талоне, оплатил я ему 500 грн это в 2016 году, и говорю иди с миром, тот мол нет мне тут надо провести процедуры Ну клацал он клацал Все мы уехали, и тут смотрю мне термостат ночью какую то фигню присылает что в доме +30 Утром приезжаю а это человеко подобное мне подачу в пол 80 градусов поставило, к тому времени уже 50 было Но вот что там обслуживать я тоже не понимаю, я через мониторинг вижу что все тэны работают, на плате обслуживать точно нечего, в насосе вроде масло не меняют 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 19 минут назад, mib сказал: Яж уже рассказывал, вроде даже в этой теме, что вызвал я на первый пуск сервисного инженера, что бы штампик поставил в гарантийном талоне, оплатил я ему 500 грн это в 2016 году, и говорю иди с миром, тот мол нет мне тут надо провести процедуры Ну клацал он клацал Все мы уехали, и тут смотрю мне термостат ночью какую то фигню присылает что в доме +30 Утром приезжаю а это человеко подобное мне подачу в пол 80 градусов поставило, к тому времени уже 50 было Но вот что там обслуживать я тоже не понимаю, я через мониторинг вижу что все тэны работают, на плате обслуживать точно нечего, в насосе вроде масло не меняют Класний сервісмен. При +80 трубам стало б трохі зле. Всі ціркулярні насоси обслуговуються однаково - поки працює не чіпай. Скат влітку періодично без відома користувача запускає насос - профілактика щоб вал не прихватило. РБ теж немає потреби чипати, поки тиск в СО сталий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, mib сказав: Но вот что там обслуживать я тоже не понимаю Мені все одно, кожен сам приймає рішення що йому робити і як, а я за регулярне обслуговування будь-якої системи чи агрегату. Неважливо чиїми силами, але ж питання перейшло вже в іншу площину: 2 години тому, Vikctor сказав: Залишилось знайти те саме не для першого-ліпшого електрокотла, а для того, назва якого винесена в цей топик Я йому знайшов? Знайшов. Є написано в мануалі? Є! На всі котли Proterm 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24, 28 K? Так, на всі перелічені з 13-ї версії! Але у Віктора лічная нєпріязнь така, чьтокушатьнємогу. Тому далі не бачу сенсу, хай я буду дурнішим, але мені нецікаві порожняки, що переходять у срачі на рівному місці. Змінено 2 години тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 минут назад, Фрай сказал: Мені все одно, кожен сам приймає рішення що йому робити і як, а я за регулярне обслуговування будь-якої системи чи агрегату. Да вопрос же в другом, там нечего обслуживать, грубо есть компоненты которые в случае поломки подлежат замене, но они не обслуживаемые Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 55 минут назад, mib сказал: там нечего обслуживать, А открыть, посмотреть, кнопочки понажимать, давление в бачке проверить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 28 минут назад, Сергей 31 сказал: А открыть, посмотреть, кнопочки понажимать, давление в бачке проверить. Счет выставить Вот давление может да, но если оно в системе стабильное то и в бачке так же 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз