Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Protherm СКАТ-v.13

Interso

Рекомендовані повідомлення

21 минуту назад, Фрай сказал:

для людей з слабким зором

Дідусь що пишить  про слабкий зір це кумедно.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 минут назад, Фрай сказал:

Регулярное техническое обслуживание

Раз в год, желательно, перед началом отопительного сезона, рекомендуется производить сервисное обслуживание котла. Сервисное обслуживание производят сотрудники специализированной сервисной организации. Данное обслуживание не является предметом гарантии.

Яж уже рассказывал, вроде даже в этой теме, что вызвал я на первый пуск сервисного инженера, что бы штампик поставил в гарантийном талоне, оплатил я ему 500 грн это в 2016 году, и говорю иди с миром, тот мол нет мне тут надо провести процедуры

Ну клацал он клацал

Все мы уехали, и тут смотрю мне термостат ночью какую то фигню присылает что в доме +30

Утром приезжаю а это человеко подобное мне подачу в пол 80 градусов поставило, к тому времени уже 50 было

Но вот что там обслуживать я тоже не понимаю, я через мониторинг вижу что все тэны работают, на плате обслуживать точно нечего, в насосе вроде масло не меняют

• Хаха 1
Посилання на коментар

19 минут назад, mib сказал:

Яж уже рассказывал, вроде даже в этой теме, что вызвал я на первый пуск сервисного инженера, что бы штампик поставил в гарантийном талоне, оплатил я ему 500 грн это в 2016 году, и говорю иди с миром, тот мол нет мне тут надо провести процедуры

Ну клацал он клацал

Все мы уехали, и тут смотрю мне термостат ночью какую то фигню присылает что в доме +30

Утром приезжаю а это человеко подобное мне подачу в пол 80 градусов поставило, к тому времени уже 50 было

Но вот что там обслуживать я тоже не понимаю, я через мониторинг вижу что все тэны работают, на плате обслуживать точно нечего, в насосе вроде масло не меняют

Класний сервісмен. При +80 трубам  стало б трохі зле.

Всі ціркулярні насоси обслуговуються однаково - поки працює не чіпай. Скат влітку періодично без відома користувача запускає насос - профілактика щоб вал не прихватило. РБ теж немає потреби чипати, поки тиск в СО сталий.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, mib сказав:

Но вот что там обслуживать я тоже не понимаю

Мені все одно, кожен сам приймає рішення що йому робити і як, а я за регулярне обслуговування будь-якої системи чи агрегату. 

Неважливо чиїми силами, але ж питання перейшло вже в іншу площину:

2 години тому, Vikctor сказав:

Залишилось знайти те саме не для першого-ліпшого електрокотла, а для того, назва якого винесена в цей топик

Я йому знайшов? Знайшов. Є написано в мануалі? Є!

IMG_3025.thumb.jpeg.4b0c5ccfe076da2727d57f2fa2476467.jpeg

На всі котли Proterm 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24, 28 K? Так, на всі перелічені з 13-ї версії!

Але у Віктора лічная нєпріязнь така, чьтокушатьнємогу. image.png.1e7f8bbf0798fba24d1e78ad8d620ec0.png

Тому далі не бачу сенсу, хай я буду дурнішим, але мені нецікаві порожняки, що переходять у срачі на рівному місці. 

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

15 минут назад, Фрай сказал:

Мені все одно, кожен сам приймає рішення що йому робити і як, а я за регулярне обслуговування будь-якої системи чи агрегату. 

Да вопрос же в другом, там нечего обслуживать, грубо есть компоненты которые в случае поломки подлежат замене, но они не обслуживаемые

Посилання на коментар

55 минут назад, mib сказал:

там нечего обслуживать, 

А открыть, посмотреть, кнопочки понажимать, давление в бачке проверить.

• Лайк 1
Посилання на коментар

28 минут назад, Сергей 31 сказал:

А открыть, посмотреть, кнопочки понажимать, давление в бачке проверить.

Счет выставить :-)

Вот давление может да, но если оно в системе стабильное то и в бачке так же

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...