Vikctor Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 21 минуту назад, Фрай сказал: для людей з слабким зором Дідусь що пишить про слабкий зір це кумедно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 16 минут назад, Фрай сказал: Регулярное техническое обслуживание Раз в год, желательно, перед началом отопительного сезона, рекомендуется производить сервисное обслуживание котла. Сервисное обслуживание производят сотрудники специализированной сервисной организации. Данное обслуживание не является предметом гарантии. Яж уже рассказывал, вроде даже в этой теме, что вызвал я на первый пуск сервисного инженера, что бы штампик поставил в гарантийном талоне, оплатил я ему 500 грн это в 2016 году, и говорю иди с миром, тот мол нет мне тут надо провести процедуры Ну клацал он клацал Все мы уехали, и тут смотрю мне термостат ночью какую то фигню присылает что в доме +30 Утром приезжаю а это человеко подобное мне подачу в пол 80 градусов поставило, к тому времени уже 50 было Но вот что там обслуживать я тоже не понимаю, я через мониторинг вижу что все тэны работают, на плате обслуживать точно нечего, в насосе вроде масло не меняют 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 19 минут назад, mib сказал: Яж уже рассказывал, вроде даже в этой теме, что вызвал я на первый пуск сервисного инженера, что бы штампик поставил в гарантийном талоне, оплатил я ему 500 грн это в 2016 году, и говорю иди с миром, тот мол нет мне тут надо провести процедуры Ну клацал он клацал Все мы уехали, и тут смотрю мне термостат ночью какую то фигню присылает что в доме +30 Утром приезжаю а это человеко подобное мне подачу в пол 80 градусов поставило, к тому времени уже 50 было Но вот что там обслуживать я тоже не понимаю, я через мониторинг вижу что все тэны работают, на плате обслуживать точно нечего, в насосе вроде масло не меняют Класний сервісмен. При +80 трубам стало б трохі зле. Всі ціркулярні насоси обслуговуються однаково - поки працює не чіпай. Скат влітку періодично без відома користувача запускає насос - профілактика щоб вал не прихватило. РБ теж немає потреби чипати, поки тиск в СО сталий. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 1 година тому, mib сказав: Но вот что там обслуживать я тоже не понимаю Мені все одно, кожен сам приймає рішення що йому робити і як, а я за регулярне обслуговування будь-якої системи чи агрегату. Неважливо чиїми силами, але ж питання перейшло вже в іншу площину: 2 години тому, Vikctor сказав: Залишилось знайти те саме не для першого-ліпшого електрокотла, а для того, назва якого винесена в цей топик Я йому знайшов? Знайшов. Є написано в мануалі? Є! На всі котли Proterm 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24, 28 K? Так, на всі перелічені з 13-ї версії! Але у Віктора лічная нєпріязнь така, чьтокушатьнємогу. Тому далі не бачу сенсу, хай я буду дурнішим, але мені нецікаві порожняки, що переходять у срачі на рівному місці. Змінено 12 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 15 минут назад, Фрай сказал: Мені все одно, кожен сам приймає рішення що йому робити і як, а я за регулярне обслуговування будь-якої системи чи агрегату. Да вопрос же в другом, там нечего обслуживать, грубо есть компоненты которые в случае поломки подлежат замене, но они не обслуживаемые 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 55 минут назад, mib сказал: там нечего обслуживать, А открыть, посмотреть, кнопочки понажимать, давление в бачке проверить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 28 минут назад, Сергей 31 сказал: А открыть, посмотреть, кнопочки понажимать, давление в бачке проверить. Счет выставить Вот давление может да, но если оно в системе стабильное то и в бачке так же 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Здається хтось плутає обслуговування з оглядом. Огляд треба робити регулярно на предмет падіння тиску, запаху горілого чи якоїсь розгерметизації, але для того не треба ніякого спеціаліста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 1 час назад, volomoto сказал: але для того не треба ніякого спеціаліста. Вы того, заказчиков не расслабляйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз