bardyk Опубліковано: 7 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2015 (змінено) Спасибо. Папытка два. Получаиццо..... Змінено 7 червня 2015 користувачем bardyk Вставил 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 7 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2015 Было-стало...... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NixoNs Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 Спасибо. Папытка два. Не смешно это, грустно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 Не смешно это, грустно... Если Вы о грамматике, то немного выше есть ещё...... Не грустите! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 Компания RATP, транспортное предприятие Парижа, опубликовала десять «некультурностей», которые вызывают наибольшее раздражение пассажиров. 20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Знахарь Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 Не смешно это, грустно...Если Вы предположили, что моржа убили, то успокою - жив. voenternet.ru/fotoflota/2013/11/25/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B6%D0%B0/ смешного не много, но и не грустно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 (ссылка на изображение устарела) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 Can You Walk on Water? (Non-Newtonian Fluid Pool) youtu.be/D-wxnID2q4A :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 Не рекламы ради... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 Про зверушек............ 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 (змінено) Змінено 8 червня 2015 користувачем bardyk 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 просто МОНСТР!!! 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Камины на Осокорках Опубліковано: 9 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 9 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 (ссылка на изображение устарела) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 9 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 Вот мишке и обед и ......десерт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 9 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 Технические... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sagitron Опубліковано: 10 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2015 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 10 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2015 покемон - чебурашка,которому крокодил Гена откусил уши. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 10 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2015 Баба Яга нагнала самогону и звонит Змею-Горынычу: — Слушай Змей, я тут самогону клевого нагнала прилетай побухаем! — Нее, я не могу, вчера набухался, боюсь не долечу. Тогда Яга звонит Кащею Бессмертному: — Кащеюшка! Я тут доброго самогону нагнала приезжай побухаем! — Нее, я вчера со Змеем бухал, хоть я и бессмертный, боюсь подохну по дороге! Тогда Яга звонит Лешему: — Леший! Дружок! Прибегай ко мне, я самогону четкого нагнала! — Все, бегу бабака! Смотрит Яга в окно, а Леший бежит, бежит, потом хлоп упал. Полежал минуту, опять бежит. И так несколько раз. Ну прибегает, в конце концов, к Бабе Яге, она у него спрашивает: — Ты что ж падал все время. — Да я вот как вспомню какой у тебя клевый самогон, так бегу. А как вспомню, что тебя потом тр@хать нужно, сознание теряю! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 11 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2015 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 11 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2015 Интересная креативная реклама. Возьму на заметку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexob Опубліковано: 11 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2015 Интересная креативная реклама. Возьму на заметку. да, однозначно реклама. Кстати и видно что колеса (шины, протекторы) новенькие Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Major Опубліковано: 11 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2015 Да....богатая фантазия у русских.. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 11 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2015 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 12 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2015 - Сара, сколько вы весите? - В очках сто двадцать килограммов. - А без очков? - А без очков я не вижу весы. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз