Фрай Опубліковано: В суботу в 08:26 Поділитись Опубліковано: В суботу в 08:26 2 години тому, Maryan_bhfz сказав: ІМХО, я думаю в 99% людей, в кого є бойлер, відсутні РБ на ГВП, і це, вкупі з тонким металом баків є основною причиною виходу бройлерів зі строю. Тобто бак постійно "грає" від перепаду тиску, емаль тріскається і все, кінець. Я собі вихід з бойлера через зворотній клапан врізав в трубу холодно Мені здається, що набагато простіше поставити не РБ, а редуктор тиску і забути про хвилювання на довгі роки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В суботу в 09:30 Поділитись Опубліковано: В суботу в 09:30 (змінено) 3 часа назад, Maryan_bhfz сказал: ІМХО, я думаю в 99% людей, в кого є бойлер, відсутні РБ на ГВП У випадках з квартирами, особливо зі старого житла, то бак особливо немає куди встановити, бо бойлер частіше засовують під стелю в невеличкому санвузлі. В будинку, особливо при наявності котельні, тільки дуже економні/нерозумні власники нехтують РБ для бойлеру, якщо звичайно не йдеться про 15-20л бойлер під мийкою. Змінено В суботу в 09:33 користувачем Vikctor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В суботу в 09:32 Поділитись Опубліковано: В суботу в 09:32 1 час назад, Фрай сказал: Мені здається, що набагато простіше поставити не РБ, а редуктор тиску і забути про хвилювання на довгі роки. Геній))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: В суботу в 11:26 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:26 (змінено) 3 часа назад, Фрай сказал: Мені здається, що набагато простіше поставити не РБ, а редуктор тиску і забути про хвилювання на довгі роки. І куди Ви його поставите так, щоб він нівелював перепади тиску в баку від нагріву ГВ? Змінено В суботу в 11:27 користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В суботу в 11:52 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:52 10 хвилин тому, ashim1990 сказав: І куди Ви його поставите так, щоб він нівелював перепади тиску в баку від нагріву ГВ? Мабуть таки я трохи некоректно висловився бо як не крути, а на баку стоїть зворотний клапан, але! Моє зауваження про невеликі баки, у мене усюди і завжди 80 і чомусь немає ніяких гідроударів, де їм взятися якщо при вкл/вьікл 2.8-4.5 тиск подачі води на будинок постійно тримає 2.5-3? Нагадаю, що постійно стоїть нагрів на максимумі. Так працює вже 12-й рік, взагалі не розбирав, не міняв аноди, не чистив і тд. давно вже стоїть в упаковці новий такий самий, чекає на заміну та все ніяк не зберусь, працює і працює. РБ у більшості випадків має бути обовʼязковою до встановлення приблудою, не буду перераховувати всі чинники і заперечувати важливість наявності, але є й виключення, наприклад зворотня циркуляція. Ви так не вважаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 06:44 Поділитись Опубліковано: учора в 06:44 (змінено) На скільки практично в санвузлі встановлювати такі ДСП панелі (особливо стосується до примикань інсталяції, душової перегородки)? По вартості з роботою коштують так само, як і плитка. Проте дозволяють зробити приховані полички. Змінено учора в 06:46 користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: учора в 08:01 Поділитись Опубліковано: учора в 08:01 1 час назад, XL.pro сказал: На скільки практично в санвузлі встановлювати такі ДСП панелі Узнаете когда повесите зеркало и искупаетесь. Если зеркало не запотеет - очень даже практично. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: учора в 08:17 Поділитись Опубліковано: учора в 08:17 1 час назад, XL.pro сказал: На скільки практично в санвузлі встановлювати такі ДСП панелі (особливо стосується до примикань інсталяції, душової перегородки)? По вартості з роботою коштують так само, як і плитка. Проте дозволяють зробити приховані полички. На віярі вже давно є крайкування пур клеєм. Якщо йдеться не про прямий контакт з водою, а лишень про пару, іноді бризкі, то рішення цілком практичне. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 08:46 Поділитись Опубліковано: учора в 08:46 15 хвилин тому, Vikctor сказав: На віярі вже давно є крайкування пур клеєм. Якщо йдеться не про прямий контакт з водою, а лишень про пару, іноді бризкі, то рішення цілком практичне. З часом воно не розбухне? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 08:47 Поділитись Опубліковано: учора в 08:47 45 хвилин тому, Дорофеев Сергей сказав: Узнаете когда повесите зеркало и искупаетесь. Если зеркало не запотеет - очень даже практично. Тому і задаю питання на стадії ремонту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 08:53 Поділитись Опубліковано: учора в 08:53 6 минут назад, XL.pro сказал: З часом воно не розбухне? Зависит от многих факторов: качества дсп, монтаж, вентиляция, расстояние до мокрых точек..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: учора в 11:00 Поділитись Опубліковано: учора в 11:00 2 часа назад, XL.pro сказал: З часом воно не розбухне? Якісний ЛДСП ні. У мене наприклад декілька разів затаплювало під мийкою, коли ущільнювачі в помпі осмоса перестали бути герметичними а я не одразу це помітив. Нічого не разбухає - навіть дно, де стояла вода. Пур крайкування рулить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз