ivan3308 Опубліковано: 17 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2023 В 15.12.2022 в 21:34, YESS1111 сказал: Взял SEMIN SEM JOINT COMPOUND 25 кг под покраску потолка по стеклохолсту. Но что то не сложилось с ним именно у меня. Из ведра показалась густой . Наносил в не розбавленном виде быстро сохнет как то , задиры часто получались когда заходил шпателем на слегка подсохший нанесенный участок. Розбавил слегка водой , слой потолще с пузырьками ложится, только на сдир без них получается. Шпателем 45 см вообще не смог работать , задирает. Купил 35 см тоже самое , только 25 см -вым смог нормально. Протянул так два слоя накрест. Перетирал , по слою шпаклевки как то нет однородности , стер фактически все до стеклохолста. Переделал второй раз все ,результат тот же(. Устал уже с ней. Что делаю не так? Нужно ли в Семин было добавлять воду и в какой пропорции?Уже думаю может другую шпаклевку взять,замучался с семином. Хотя понимаю конечно что проблема во мне. попробуй експерт лисс, он гораздо лучше тянеться. а по технологии в готовую шпаклевку добавлять воду нельзя, я с технологом офиц представителя в Украине по Семину общался на эту тему. могу номер дать, грамотные ребята Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Давыденко Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 Добрий день, Підкажіть, будь ласка, це гарна шпаклівка чі можливо є щось краще за такі гроші а може й дешевше? Це для шпаклівки під фарбування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 Эльф декор д60. Всё. И не ищите проблем на пятую точку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Давыденко Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 Яка в середньому витрата штукатурки під фарбування на 1м2, якщо наносити її на вишпакльовану стіну фінішною шпаклівкою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 Пол кило на метр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 Подскажите, купил акриловую шпаклевку Баугут в Эпике, первый раз ведро 5 л, для пробы, все понравилось. На следующий раз взял ведро 16 литров, а шпакля почти как вода, работать не возможно, она тупо течет. С ней реально что-то сделать что бы она немного загустела в ведре? Или забить и искать другую? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ya_garik Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 1 час назад, denis-k сказал: С ней реально что-то сделать что бы она немного загустела в ведре? Если уж прямо невозможно работать, я бы замешал очень густого обойного клея, добавил в шпаклёвку и перемешал. Когда-то баловался так, экспериментировал. Каких-то плюсов не увидел, но и хуже шпаклёвка не становилась, а загустить по-моему вполне реально 🤷♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spaider Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 12 часов назад, denis-k сказал: Подскажите, купил акриловую шпаклевку Баугут в Эпике, первый раз ведро 5 л, для пробы, все понравилось. На следующий раз взял ведро 16 литров, а шпакля почти как вода, работать не возможно, она тупо течет. С ней реально что-то сделать что бы она немного загустела в ведре? Или забить и искать другую? Наносите валиком Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 В 25.04.2023 в 09:30, ya_garik сказал: Если уж прямо невозможно работать, я бы замешал очень густого обойного клея, добавил в шпаклёвку и перемешал. Когда-то баловался так, экспериментировал. Каких-то плюсов не увидел, но и хуже шпаклёвка не становилась, а загустить по-моему вполне реально 🤷♂️ В 25.04.2023 в 21:00, Spaider сказал: Наносите валиком Сдал назад в Эпик. Оказывается вся партия такая, открыли другие ведра, а там плесень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Undertone Опубліковано: 17 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2023 Підкажіть, будь ласка. Є підвальне приміщення, стеля - плити перекриття. Є бажання пошпаклювати та покрасити стелю. Приміщення не вологе, вентиляція присутня. Виконавці пропонують стандартний KNAUF HP START/FINISH. А мене дещо таки муляє гіпсова шпаклівка, може чим замінити з розповсюдженого та не коштовного? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 17 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2023 Натяжной потолок. Будет дешевле и без проблем в эксплуатации и изготовления Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Undertone Опубліковано: 17 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2023 Это убежище в школе. Хотим привести в порядок. Помещение 6*12 метров. 10 светильников. Для натяжного потолка кажется много. 24 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Натяжной потолок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 17 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2023 В таком случае исполнители правы. Ну или просто покрасьте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2023 11.04.2023 в 15:10, Vitaliy67 сказав: Эльф декор д60. Всё. И не ищите проблем на пятую точку. а мені семін сподобалась. як по нанесенню,так і по затирці. затирав наждачкою на поролоні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 17 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2023 У Вас великолепный вкус. Тока Семин сейчас не всем по карману. Д60, на его фоне, выглядит очень достойно. Но, если шо, я тоже за Семин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 17 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2023 5 часов назад, Undertone сказал: Підкажіть, будь ласка. Є підвальне приміщення, стеля - плити перекриття. Є бажання пошпаклювати та покрасити стелю. Приміщення не вологе, вентиляція присутня. Виконавці пропонують стандартний KNAUF HP START/FINISH. А мене дещо таки муляє гіпсова шпаклівка, може чим замінити з розповсюдженого та не коштовного? Але ж ви там не робите ідеал? Я би кнауф фініш замінив сатенгіпсом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serhiy Repetiy Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 (змінено) Хтось користувався фінішними гіпсовими шпаклівками в яких вийшов термін придатності? Можна так робити чи великий ризик, що потім будуть проблеми? Є мішки шпалківки, які були до 08.09.2023, я один з них замішував, наче ніяких змін немає, комків теж, шпаклівка за 2-3 години не засохал і нею можна працювати. Чи така суміш вже може бути некрепкою, типу як цемент, коли пройшов термін придатності - він втарачає свою міцність? Змінено 9 вересня 2023 користувачем Serhiy Repetiy Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 49 хвилин тому, Serhiy Repetiy сказав: Хтось користувався фінішними гіпсовими шпаклівками в яких вийшов термін придатності? Можна так робити чи великий ризик, що потім будуть проблеми? Є мішки шпалківки, які були до 08.09.2023, я один з них замішував, наче ніяких змін немає, комків теж, шпаклівка за 2-3 години не засохал і нею можна працювати. Чи така суміш вже може бути некрепкою, типу як цемент, коли пройшов термін придатності - він втарачає свою міцність? Звичайно можна. Сто разів так робив і все будо добре. Я , навіть гриби просрочені їв , і як бачите до цієї пори друкую. Сміливо використовуйте , а на те , що пише виробник не зважайте , то маркетинговий хід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serhiy Repetiy Опубліковано: 10 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2023 (змінено) В 09.09.2023 в 15:11, andrey_ka сказал: Звичайно можна. Сто разів так робив і все будо добре. Я , навіть гриби просрочені їв , і як бачите до цієї пори друкую. Сміливо використовуйте , а на те , що пише виробник не зважайте , то маркетинговий хід. Дякую за інформацію! Добре, що друкуєте )) Так і зробив, половину використав і все ок наче. Є ще два мішка шпаклівки, в яких з'явились грудки, не правильно зберігав їх. Ось тут уже думаю пора їх викидати. Або спробую позабирати грудки і поекспериментую з невідсирівшою частиною. Замішаю, почекаю годину, якщо не задубіє - думаю теж можна використати. Змінено 10 вересня 2023 користувачем Serhiy Repetiy 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2024 (змінено) Що сталося з семін софт? В кожному відрі штук 50 якихось синтетичних вірьовок від 1 до 5 см)) ну і грунтовка церезіт потрохи її роз їдає.до цього двічі користувався.нічого подібного не було. Да і густий став. добавив на 20 кг грам 200 води. Змінився виробник? Змінено 5 січня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2024 Добрий день. В неопалювальному гаражі стіни оштукатурені цементно-піщаною штукатуркою. Порадьте шпаклівку для подальшого їх фарбування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз